הקוסמת הורודה
New member
לא יודעת מה לעשות הסוציומתיות שלי שוברת שיאים דוגמא מהיום
בקיצור כי אין לי כוח לספר זאת שוב סיפרתי את זה כבר לכל החברות שלי יצא לי השבוע להציל לשכנה שלי תחיים כן הצלתי אותה ממוות יאי ציני המשך המקרה שקרה היום.
בקיצור השכנה חבה לי את חייה אז באופן הגיוני בהחלט היא סימסה לי אסמאס תודה ושהמשפחה שלה מודה לי בלה בלה בלה
עכשיו אדם נורמאלי היה שמח ומודה לה ברגש של יואו אני שמח שאת חיה בלה בלה בלה
מה אדם סוציומתי ברמות מגוכחות כמוני מרגיש?
א. לא מרגיש כלום שום שמחה כלום
ב. מרגיש אנטי וטרחה קיומית על הצורך לענות חזרה לבחורה ממש הכרחתי את האצבעות שלי לענות לה תגובה נורמטיבית קצרה ולעשות סמיילי.
התרגלתי לסוציומתיות שלי כשמדובר על קשרים שרב הזיכויים ימשכו וכולי אבל הקשר עם השכנה היה חד פעמי וגם האסמאס הזה הוא לא היה למטרת יצירת קשר ארוך טווח אלא כדי להודות חד פעמית על שפאקינג הצלתי לה תחיים.
אפילו פה הרגשתי סוציומתיות ושלענות לה זה טרחה
אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה זה כבר בגבול המגוחך:/
בקיצור כי אין לי כוח לספר זאת שוב סיפרתי את זה כבר לכל החברות שלי יצא לי השבוע להציל לשכנה שלי תחיים כן הצלתי אותה ממוות יאי ציני המשך המקרה שקרה היום.
בקיצור השכנה חבה לי את חייה אז באופן הגיוני בהחלט היא סימסה לי אסמאס תודה ושהמשפחה שלה מודה לי בלה בלה בלה
עכשיו אדם נורמאלי היה שמח ומודה לה ברגש של יואו אני שמח שאת חיה בלה בלה בלה
מה אדם סוציומתי ברמות מגוכחות כמוני מרגיש?
א. לא מרגיש כלום שום שמחה כלום
ב. מרגיש אנטי וטרחה קיומית על הצורך לענות חזרה לבחורה ממש הכרחתי את האצבעות שלי לענות לה תגובה נורמטיבית קצרה ולעשות סמיילי.
התרגלתי לסוציומתיות שלי כשמדובר על קשרים שרב הזיכויים ימשכו וכולי אבל הקשר עם השכנה היה חד פעמי וגם האסמאס הזה הוא לא היה למטרת יצירת קשר ארוך טווח אלא כדי להודות חד פעמית על שפאקינג הצלתי לה תחיים.
אפילו פה הרגשתי סוציומתיות ושלענות לה זה טרחה
אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה זה כבר בגבול המגוחך:/