לא יודעת מה לעשות הסוציומתיות שלי שוברת שיאים דוגמא מהיום

לא יודעת מה לעשות הסוציומתיות שלי שוברת שיאים דוגמא מהיום

בקיצור כי אין לי כוח לספר זאת שוב סיפרתי את זה כבר לכל החברות שלי יצא לי השבוע להציל לשכנה שלי תחיים כן הצלתי אותה ממוות יאי ציני המשך המקרה שקרה היום.

בקיצור השכנה חבה לי את חייה אז באופן הגיוני בהחלט היא סימסה לי אסמאס תודה ושהמשפחה שלה מודה לי בלה בלה בלה

עכשיו אדם נורמאלי היה שמח ומודה לה ברגש של יואו אני שמח שאת חיה בלה בלה בלה

מה אדם סוציומתי ברמות מגוכחות כמוני מרגיש?

א. לא מרגיש כלום שום שמחה כלום

ב. מרגיש אנטי וטרחה קיומית על הצורך לענות חזרה לבחורה ממש הכרחתי את האצבעות שלי לענות לה תגובה נורמטיבית קצרה ולעשות סמיילי.

התרגלתי לסוציומתיות שלי כשמדובר על קשרים שרב הזיכויים ימשכו וכולי אבל הקשר עם השכנה היה חד פעמי וגם האסמאס הזה הוא לא היה למטרת יצירת קשר ארוך טווח אלא כדי להודות חד פעמית על שפאקינג הצלתי לה תחיים.

אפילו פה הרגשתי סוציומתיות ושלענות לה זה טרחה

אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה זה כבר בגבול המגוחך:/

neophile

New member
את רוצה לשנות את המצב הזה?

אם כן אז תתכוונני למצב של overflowing of love
&nbsp
&nbsp

מה זה רוצה? כשהשריטה שלך

לא הגיונית אפילו לך אז ברור שרוצים לשנות אין שום היגיון הגיוני בלהיות סוציומתית כלפי מישהו שאומרת תודה אחרי שעבדתי קשה וקרעתי תתחת כדי להציל אותה ממוות ולשמור עליה שלא תיפול ותפזר עוד פעם דם בחדר.
ההיגיון הוא שאני ארצה ואדרוש תודה ופה זה הטריד אותי שהיא אפילו פנתה אלי.

neophile

New member
זה עניין של רגשות ושל הילד הפנימי

השאלה היא אם את *באמת* רוצה לשנות זה , כלומר באופן טוטאלי ולא שחלק אחד ירצה קצת לשנות את זה וחלק אחר בכלל לא.
&nbsp
ושאלה יותר גדולה זה אם את רוצה ומסוגלת לשלוט ברגשות שלך באופן כללי - יש אנשים שיעדיפו שהרגשות שלהם ישלטו בהם .
&nbsp
בכל מקרה ניסוי וטעייה לא מזיקים השאלה היא האם מיצית את המצב שאת נמצאת בו עכשיו ויש לך תשוקה לנסות מצב אחר ?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ככה

אני לא מדברת במונחים האילו. אני מדברת במונחים של היגיון
כן יכול להיות לי רווח בלשנות את זה ואני מעוניינת כי עד עכשיו בחרתי חברות שגרות
פאקינג רחוק ב-כ-ו-ו-נ-ה כדי שלא יעיקו עלי וירוקנו לי את האנרגיית חיים.
ואני טיפוס שכן בנות נמשכות אליו (בקטע של חברות רגילות אני לא לסבית או משהו).
ולאחרונה כן ניסיתי קצת לשתף פעולה ולצאת עם מישהי שגרה לידי ולא בסוף העולם לפגישה ונכנסתי ללחצים שהיא תרצה להפגש לעיתים קרובות ונפגשנו פעם אחת לשעה ומשהו וחזרתי מותשת.
אבל כן אני מנסה להתרגל להיות אדם עם קשרים נורמאלים ולא יחסים בשלט רחוק.
וכן מה שהבאתי זו היתה דוגמא מאוד קיצונית לתגובה שלי שסולדת מקשר עם בני אדם באופן כללי
האם ניסיתי לשלוט בזה? אני הולכת לקבוצת דיביטי זה די חדש ואני שוקלץ
ת להעלות זאת שם הם מתעסקים רק ברובד המחשבות ולא בםרהיסטוריה ולא בפסיכואנליזה של הרגשות.
עשיתי עם חברה ניסיון קטן וחמוד למצוא מחשבות חלופיות לכל מיני טריגרים וזה עבד די יפה ובא לידי ביטוי באופן פיזי מובהק אבל אני די סקפטית שהם יוכלו לעזור לי עם זה התרגלתי לקללה שלי.
בכל אופן לא מעניין אותי לנתח את ההיסטוריה והגלגול והמקור אבל אם אתה שואל כן אני בערך יודעת למה זה אבל זה לא עוזר לי

neophile

New member
כל עוד מקבלת את המצב ולא משלה את עצמך שזאת בחירה

לא נראה שצריכה להיות בעיה , תחיי את החיים בתנאים שלך משונים ככל שיהיו - נורמליות זה לא לכולם

&nbsp
&nbsp

לא משנה אני אעשה לעצמי לבד שינוי התנהגות מתון

השבוע נפגשתי עם בחורה שגרה קרוב אלי זה כבר התקדמות

למעלה