לא יודעת מה לעשות ואיך להתקדם

lironsag

New member

אין לי מסמכים מסודרים ואין לי תיעוד מסודר. שרירי העיניים שלי תקינים. עברתי מזמן ניתוח תיקון פזילה לבחוץ אחרי פציעת ראש-גולגולת, מחוץ לקופת חולים ולא דרך הקופה, אבל רקמת שומן בארובת העין נספגה לי וזה מדמה פזילה ועושה אקזופוריה. גם רקמת השומן בעפעף התחתון קצת נספגה, והעפעף העליון שלידו קיבלתי את המכה, קצת התנפח, אבל השרירים שלי תקינים ואין לי הוכחות. אני מייצגת את עצמי ואם אני עם אמא שלי היא לא מסבירה אותי טוב. גם אני לא לגמרי טוב יכולה להסביר את עצמי. איך אני יכולה לעבור בדיקה של שרירי העיניים ושל רקמת השומן בארובת העין בלי לקבל קרינה ומי יאשר לי בדיקה כזאת? אני מסבירה שזאת פזילה מדומה ואומרים לי שרואים שזה פזילה אמיתית ואני לא יודעת מה להגיד.

שלום,

המקרה נשמע מורכב מכדי לדון בו במסגרת הפורום, אני מציע לך לפנות לבדיקה של מומחה פזילה.

בברכה,

lironsag

New member
בגלל שהמקרה מורכב

פניתי כל פעם ועשו לי דברים חלקיים ובדיקות בלי המשך ואני רק שואלת מהן כל הבדיקות בשביל לבדוק מה יש לי ומה אני צריכה עוד לעשות, ואיך אני אמצא מומחה לפזילה, ואיך הוא יאמין לדברים שאין את המסמכים שלהם. כמו כן אני יכולה לשאול ברשת את כל השאלות האלה רק שאני לא יודעת איפה יש מומחה לפזילה ברשת. חוץ מזה, באמת שמתיש אותי לעשות בדיקות רופא עיניים שוב, וחוץ מזה הבדיקות לא ממש נכונות כי הן משתנות בהתאם לעין שבה אני מתמקדת.אז אני מבקשת איזשהו יעוץ.

lironsag

New member
ובסיכומו של דבר

שאלתי רק-איך אני יכולה לעבור בדיקה של שרירי העיניים ושל רקמת השומן בארובת העין בלי לקבל קרינה ומי יאשר לי בדיקה כזאת? כי מומחה לפזילה יעשה לי בדיקות אחרות קודם ואני אתעייף ואתייאש שוב.
אני מסבירה שזאת פזילה מדומה ואומרים לי שרואים שזה פזילה אמיתית ואני לא יודעת מה להגיד.ומומחים לפזילה כותבים דברים שרק רופאי עיניים מבינים ולא כותבים בפשטות מה שהם מסבירים לי בעל פה, ולא רק חברות לא מאמינות לי, אפילו רופא המשפחה לא מבין בזה.

למעלה