לא יודעת מה לעשות עם עצמי..

לא יודעת מה לעשות עם עצמי..

שלום, אני די חדשה פה אז אני לא יודעת איך הדברים כל כך הולכים פה אז אני פשוט אכתוב... בזמן האחרון אני מרגישה שאין טעם בכלל לקום מהמיטה בבוקר, אני פשוט רוצה להסתגר בבית ולא לעשות כלום, לא לדבר עם חברות, לא לצאת, ואפילו לא לדבר עם המשפחה שלי. זה כבר די הרבה זמן ככה, ואני פשוט לא מצליחה לצאת מזה, אני והחברה הכי טובה שהיתה לי התרחקנו, היה לי איזשהו קטע עם בחור שאני עד עכשיו לא יודעת מה קרה וגם אנחנו התרחקנו. ועוד בכלל שעכשיו חופש אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני מרגישה שאני צריכה אנשים שיאהבו אותי ויעזרו לי אבל מה שתמיד קורה זה שאני יוצאת זו שתמיד נמצאת שם בשבילם..."הפסילוגית" שלהם, לא שיש לי בעיה עם זה אבל הייתי רוצה שיהיה לי מישו שאני יוכל לפנות אליו כשאני מרגישה רע...כמו עכשיו!!! תוכלו לעזור לי??????????????????? ))=

אני אשמח לעודד אותך

אני מבין לליבך גם אני עברתי את זה פעם. נסי לדבר איתי גם אני מצחיק. כולנו פה אוהבים אותך !

bodas

New member
אנחנו כאן כדי לשמוע ולעזור

אמרת שאת וחברתך התרחקתן בגלל בחור... אם את מוכנה - את יכולה לפרט מה בדיוק הוביל לכך שהוא הרחיק ביניכם? האם שתיכן רציתן אותו או משהו בסגנון?... אם את חושבת שאת יכולה לזהות את הטעות שהובילה אותך למצבך והיית רוצה לענות על השאלות הבאות, את מוזמנת גם כן: • אם טרם תואר – מהו הרקע לטעות? • כיצד נפגעת מהטעות? האם הפגיעה הינה לטווח קצר או ארוך? • כיצד, לדעתך, נתפסה הטעות ע"י הצד השני המעורב בה? כיצד הצד השני נפגע? • מה ניתן היה לעשות כדי למנוע את הטעות? לחילופין, מה היית עושה אחרת? מה למדת מהטעות? • האם הטעות הפיכה? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לתקנה כעת? • מה את/ה מצפה להשיג מהדיון בפורום? (פתרון, תמיכה, סיוע?...) חברי הפורום מוזמנים להתייחס לתשובות הכותבת, להביע את דעתם או עמדתם ולהציע את פתרונם לתיקון או מניעת הישנות הטעות. בסיום הדיון יגובש "דף מקרה" שיתועד בארכיון הפורום. יש לשמור על כללי התנהגות והתבטאות הולמים, תוך התחשבות ברגישות הדברים! דיון פורה!

לא רבתי עם החברה בגלל בחור..

פשוט היא התחילה להיות בקשר עם בחור ולמרות שלא רציתי שזה יפריע לי, כאילו בהתחלה זה לא הפריע לי אבל פשוט לאט לאט התרחקנו ואני יודעת שאני לא צריכה להרגיש רע ואני יודעת שכאלו דברים קורים כשפתאום לחברה הכי טובה שלך יש חבר אבל בכל זאת אני כל הזמן חושבת על זה... והקטע שהיה לי עם בחור אחר זה לא קשור לזה..סליחה שלא תיארתי את המצב טוב..)= בבקשה תמשיכו להגיב לי.. אוהבת..

יהיה בסדר מתוקה!

יהיה בסדר תזכרי ותתחזקי אני איתך. כי יש ימים יפים הכול פורח ויש שעות קשות הכול בורח... עד כאן אני איתך מעכשיו תתחזקי אני איתך

יהיה בסדר מתוקה!

יהיה בסדר תזכרי ותתחזקי אני איתך. כי יש ימים יפים הכול פורח ויש שעות קשות הכול בורח... עד כאן אני איתך מעכשיו תתחזקי אני איתך

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

אפשר לדבר איתך באייסי
306684683

למעלה