לא יודעת מה לעשות

koval10

New member
לא יודעת מה לעשות../images/Emo7.gif

עם עצמי בבית. חזרנו לפני שבוע עם בנינו המאומץ. הקטנצ'יק מקסים ואנחנו אוהבים אותו מאד. אבל... איך להתמודד עם המציאות המרה בתוך הבית שלנו? זה רק אומר שאי אפשר לברוח מעצמי כמה שלא אברח. החזקנו מעמד יפה מאד אפילו הייתי אומרת בחוץ לארץ אבל בחזרה הביתה שכל כך ציפינו לה חזר גם כל הסיוט שלנו, כל התמונות, הארון של גיל שצריך לפנות כי פשוט אין מקום ואני עדיין לא מוכנה לזה לא נפשית ולא פיזית. נתנו את החדר של גיל לאחיו החדש, הוא ישן במיטה שלו, הבגים שלו מסודרים במדף אחד פנוי בארון שלו, אני שוב צריכה לפתוח את הארון כדי לסדר כביסה וחו'... רגשי אשמה אוכלים אותי כל הזמן, אני מרגישה בוגדת באהבתי האינסופית שלי לגיל, שוב התחילו לילות לבנים ללא שינה. עוד מעט יגמרו לי הספרים אז בכלל לא יודעת איך אירדם... יש המון עבודה בבית ולא בא לי לעשות כלום, אני נמרחת כל היום עד שאספתי הר של כביסה, צריך לבשל, אני מנסה אך רק מה שנחוץ לילדים. איך מחזירים את החיים למסלול? אני אהיה בחופשת לידה, בני הקטן זקוק שאהיה אתו בבית ולי בא לברוח לעבודה כדי להעסיק את הראש כל הזמן בדברים אחרים. ביום שני דניאל צריכה להתחיל בית ספר, זה אותו בית ספר שגיל למד בו. אצטרך לקחת אותה כל יום ואני עוד לא יודעת איך לעשות זאת בלי לבכות... קשה חברים וחברות, נורא קשה... התבכיינתי מספיק להיום, נראה לי. אני יושבת בחדר של גיל, עידו לא נרדם ואני פה על המחשב כדי לא להשאירו לבד, אחרת הוא בוכה נורא... קצת יותר מדי דברים נפלו עלינו זמן האחרון...

דליה ח

New member
../images/Emo24.gifאנה יקירתי...

אכן יותר מידי דברים נפלו עליכם בזמן האחרון, וזה נראה בלתי אפשרי להתמודד, אבל כמו שאנחנו יודעים מלבד להחזיר את הילדים שלנו, הכל אפשרי. יש לך אותנו כאן, יש לך את הקבוצה, יש לך משפחה נפלאה ותומכת . אני מאמינה שזו תקופה ראשונית קשה, ועם מעט עזרה אתם תחזרו למסלול חיים כמו שהיה לפני כל הנסיעות. דניאל חזרה בריאה ושלמה, עידו הצטרף למשפחה, ויש לך כבר שתי סיבות טובות להתעודד. עם כל השאר השיגרה שתיכנסו אליה אחרי החג, כבר תעשה את העבודה. כמובן בלי להתעלם מהקשיים הנפשיים . אני לרשותך בכל עת, כאן, ובכל מקום שתבחרי. שולחת לך חיבוק ונשיקות.......................דליה

שרון123

New member
אנה ליבי איתך

לא יודעת מה לכתוב לך, רק מזדהה מאד עם תחושותייך. אולי כדאי לשקול לסדר מחדש את הבית. נשמע לי בלתי אפשרי שעידו הקטן ישן במיטה של גיל, ישתמש בארון שלו. אני הייתי תורמת את כל הריהוט הישן וקונה לעידו את הכל חדש. אולי הוא יכול לישון עם דניאל תקופה מסוימת ולהיות איתה בחדר, עד שתוכלו להתארגן מחדש. גם הכניסה של דניאל לביה"ס של גיל, בטוח לא פשוטה, זה מרסק את הלב, ונראה שבאמת יש לכם כל כך הרבה התמודדויות בזמן כל כך קצר, אפילו שנה לא עברה עדיין. לפי מה שהכרתי אותך עד כה את אשה חזקה, והמשפחה שלכם יציבה ותומכת. אני בטוחה שעידו הגיע למקום המושלם עבורו, ושעם הזמן כולכם תמצאו את הדרך לזכור את גיל אבל גם להמשיך לחיות.

eaz1514

New member
אנה, קראתי בדמעות את מה שכתבת

ואני כל כך מבינה ללבך, אני לא מוכנה ואני בספק שאי פעם אהיה מוכנה לגעת בחפצים של רונן. עד כמה שאני רציונלית זה תמצית של 22 שנים של חיים ואין סוף שנים אחרי כך שאני הופכת לבלתי רציונלית לחלוטין ולא מוכנה לפשרות. האמת אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך אבל אם כל כך רע לך אולי אפשר להתארגן אחרת? הכי גרוע בשבילך זה רגשי אשמה, את ממש לא צריכה את זה. אנה יקירתי את חזקה מאוד, כרגע הכל מבולבל כל כך הרבה קרה לכם בזמן כל כך קצר אני בטוחה שלאט לאט תקבלי את הדברים אחרת, אולי תמצאי פתרונות שעדיין את לא רואה. חיבוקים ונשיקות, אתקשר אליך מחר. אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
אוווווו איזה כיף שחזרת../images/Emo24.gif

חסרונך בהחלט הורגש כאן
ספרי חוויות

eaz1514

New member
הי שרוני, ללא רצוני הייתי די מנותקת

בדרום אמריקה הכל לאט כולל האינטרנט ועל פס רחב עוד לא שמעו כנראה................
אבל זהו, מלאי חוויות שאני עדיין לא התחלתי לעבד נחתנו ביום ששי בבקר וישנו כמעט כל סוף השבוע
. כיף להיות כאן, זר לא יבין את המשפט הזה אבל אני יודעת שאתם כן
שבוע טוב, אילנה אמא של רונן

koval10

New member
איזה כיף שאת כאן!!../images/Emo140.gif

ברוכים השבים!! איזו שמחה, גם שרון וגם את!!
תודה על המילים החמות, התגעגענו! מה שלומכם? הג'טלג זה לא דבר קל... אצלי הוא לא הכה בי מיד, אלא כמה ימים אחרי שחזרנו. איך היה הטיול?
אשמח לשמוע אותך תמיד, מתי שתמצאי לנכון

דנדוש2009

New member
הי אנה יופי שחזרת

ראשית מזל טוב להגעתו של עידו למשפחה... תנשמי עמוק ותצעדי בצעדים קטנטנים וככה תוכלי להסתגל לכל הדברים איתם את צריכה להתמודד קשה, תבכי, תפרקי הכול אך תמשיכי לתפקד, אני בטוחה מהכרותי הקצרה אתך. מאחלת לכם בריאות ואושר עם הצאצא החדש ולגבי החדר, הייתי מיישמת את ההמלצה של שרון, תחליפי הכול במידה ואת יכולה...

דליה ח

New member
ברוכים השבים...

אילנה ושרון, ברוכים השבים , זהו, חוזרים לשיגרה, נשמח לשמוע חויות, כשתתאוששו כמובן מהנחיתה...

גל213

New member
אנה

מזל טוב אני כל כך מבינה אותך,שאני ילדתי התלבטתי לגבי החדר. לחדר של מור העברנו את עומר ,הדברים של מור נשארו באותו מקום.כך שלא הינו צריכים לגעת בדברים שלו. ואת החדר של עומר העברנו לליה . יש לי עוד חדר פנוי שבעתיד, שיהיה לי כח להתמודד ההפוך להנצחה למור. גלית

eaz1514

New member
חן חן דליה יקרה,מרוב חילופי יבשות ומזג אויר

הצטננתי די חזק כולל כאב גרון מטריד אבל לאט לאט אתחיל לספר. באופן כללי זו הייתה חוויה בלתי מדהימה, הטיול בארגנטינה והביקור באורוגואי והמפגש עם המשפחה וחברות הילדות. נהנו מכל רגע. קצת בסבלנות, אני אעשה סיכום בצורה מסודרת כולל לינק לתמונות. יום טוב לכולם, אילנה אמא של רונן

למעלה