לא יודעת מה לעשות..?

tuli6

New member
לא יודעת מה לעשות..?

טוב אז ככה .. אני יוצאת עם מישהו בערך חודשיים כבר..והוא ממש חמוד וגם נראה סבבה ואני מרגישה שהוא ממש בעניין שלי ושהוא רוצה שיהיה קשר . הבעיה היא שאני לא ממש מרגישה אליו משהו , אני מנסה כל פעם להבין למה אני לא יכולה להרגיש אליו משהו, זה לא שהוא דוחה אותי .. מה שמפחיד אותי בזמן האחרון שהוא מפתח סוג של אובססיה .. הוא לא מפסיק להתקשר וזה מציק לי והוא אומר לי דברים כאלה שממש מלחיצים אותי.. אני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה להמשיך להשלות אותו כי לא הייתי רוצה שיעשו את זה לי , אך מצד שני אולי כדאי לי לתת לזה צ'אנס לראות איך זה יתפתח אולי בסופו של דבר יגיעו רגשות..!

ערב טוב טולי 6../images/Emo99.gif

אני יספר לך מה לי היה ואולי זה יתן לך קצת.... הזכרת לי, שבעלי חיזר אחריי עם אובססיה שלא השתמעה לשתי פנים, רוצה אותך ויהי מה! היום ברוך ה' אני נשואה לו, חיה באושר אמיתי! תני צ'נס לעצמך לזכות במישהו שרוצה אותך באמת, תנסי! בהצלחה!

tuli6

New member
:)

ממש שמחתי לשמוע שאתם בעל ואישה .. ואני ממש שמחה בשבילך שאת מאושרת.. אבל אצלי זה עניין של , אני לא פנויה רגשית.. יש לי רגשות למישהו אחר שלא רוצה אותי ואני בתהליך של התנקות מהרגשות אליו.. וכן אולי זאת הזדמנות מצויינת להמשיך הלאה עם מישהו אחר.. אבל אני בן אדם שמאוד אוהב את החופש שלו וצריכה את הגעגוע הזה ושלא נותנים לי אותו אני סגה לאחור..

just 20 f

New member
הרגש לא טועה. תקשיבי לעצמך...

אל תילחמי עם עצמך, תהיי אמיתית וכנה. אל תשלי את עצמך... אני יכולה להגיד לך אפילו עוד משהו: יבוא הבחור המושלם עם כל התכונות שאפשר לבקש אבל אם זה לא יעורר אצלך רגש של חיבה או רגש אחר דומה- מה זה שווה? זה לא יהיה "זה", זה יהיה ללא טעם... ללב חוקים משלו.

בשאלות של הלב והנפש אני בדרך כלל

סומך על האינטואיציות שלי ,ואם התחושה לא נעימה לי אני משחרר ,לא מרגיש שהפסדתי משהו נהפוכו

tuli6

New member
גם אני בעד

לסמוך על האינטואיציות ,אבל אז מה? אני אשאר לבד , לא עדיף לנסות ? לתת עוד קצת זמן..

חומד70

New member
לא תולי

עים מהתחלה לא הגיעו אליך הרגשות אליו זו אינטויציה.. תמיד כידאי ורצוי ללכת לפי הרגשות שלך זה הכי אמיתי ונבון.. קרה שהלכתי נגד הרגשות ויצא בדיוק הפוך ורק כאב לב . לא מאחלת לך.. אז לכי לפי כיוון הלב..

tuli6

New member
תודה

תודה רבה שאתם כותבים לי ומיעצים לי זה ממש מחמם את הלב!!

למעלה