לא יודעת מה לעשות ....

womenwomen

New member
לא יודעת מה לעשות ....

הבת שלי מתעקשת לא לפנות אליי לעזרה ... נולדה להם בת והיא מתעלמת מיכולותיי בכל הנושא - כאילו שלא היו לי ילדים .... היא טוענת שעדיפה סבתא שרה ... מישהי יכולה לעזור ??

תמי121

New member
אמנם עדיין אין לי נכדים..

אבל אני הייתי מניחה לה....היא רוצה את סבתא שרה..? היא תקבל סבתא שרה.. אני מבטיחה לך שעוד תהיה לך ההזדמנות להגיש לה עזרה, ויותר מפעם אחת..הרבה יותר עכשיו..כך הבנתי..היא רק ילדה...היא עוד מבולבלת..ואני מניחה שהיא תיווכח שעזרתך בעצם נחוצה... את מבחינתך תגידי לה שאת עומדת לרשותה לכל עזרה שתידרש...וזהו... אין לך לדעתי מה לעשות יותר.... רק דבר אחד אחרון...מעמדך כסבתא מובטח בין אם הגשת עזרה בגיל הינקות ובין אם לאו.. אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה בעניין זה..

הניחי לה. תאמיני לי שהיא עוד תפנה

אליך, היא בטוחה שהיא, הצעירה של המאה ה-21 יודעת הכל. וכמו שתמי אמרה - בכל מקרה את הסבתא. את זה אי אפשר לקחת ממך. העיקר - יש לך גישה אל התינוק? את יכולה לראותו? אל תנדבי עצות אם אין רוצים בהן. חכי. זה יבוא.

פפו

New member
אז מה קרה?

נפגע האגו הפולני שלך? אם היא לא פונה אליך משמע יש לה סיבה טובה לכך

זה פרסומת../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

לאותה גברת, שאני לא יודעת אם היא אמיתית או לא, אבל מה שבטוח שיש לה יועצי תקשורת הכי גרועים שיכול להיות בארץ. גם יועצי תדמית במקום להיראות כמו סבתא היא נראית כמו איזה מאדאם או במקרה הטוב כמו ליצן. איך אפשר להתייס ברצינות לדבר כזה? אבל האשיו יכול להיות מענין בעצם אילולא התמונה...

אנאהיא

New member
ואצלנו השבוע נפטרה סבתא שרה ../images/Emo16.gif

בת 87, אם ל-4 מבוגרים, סבתא להרבה נכדים וסבתא-רבא לנינים. היא היתה דודתי המבוגרת ביותר. תנצב"ה

למעלה