לא יודעת מה לעשות.

לא יודעת מה לעשות.

הייתי בקשר עם מישהו כמעט 3 חודשים. אמנם לא קשר של זוגיות,מפגשים של בעיקר סקס . בזמן האחרון הוא התחיל להתרחק,פעם אחרונה נפגשנו בשבת,ומאז הוא פשוט לא מדבר איתי. ניסיתי לדבר איתו אבל בפעם האחרונה שהגיב לי כתב שהוא כועס עליי ושנמאס לו ממני ועל איך שאני מדברת איתו העיקר לקבל תשומת לב ושאני לא שמה גבולות ואומרת דברים לא נעימים העיקר לקבל תשומת לב. זה נכון,כתבתי לו דברים לא נעימים כי הוא פשוט מתעלם מההודעות שלי וזה מעצבן,בסוף ביקשתי סליחה ,אמרתי שאני מצטערת אבל הוא פשוט הפסיק לענות לי ואני יודעת שהוא מחובר. בפעם האחרונה כתבתי לו שכל מה שאני מבקשת זה שלפחות יגיד שזה נגמר ואני לא אכתוב לו יותר,חיכיתי שיראה את ההודעה אבל הוא לא ענה . אמרתי לו שכיוון שהוא לא עונה אז מאחלת לו בהצלחה. אבל גם אז לא ענה . ואני רואה אותו מתחבר בוואטסאפ וזה קורע לי את הלב. איך מישהו מסוגל לנתק קשר בכזאת אכזריות כשכמה ימים לפני היינו כל כך קרובים . אני כבר יומיים מחזיקה את עצמי בשיניים לא לכתוב לו יותר. אבל זה כל כך לא מתאים לי,כי אני חייבת לדעת מה קורה תמיד,לא יכולה שדברים לא נסגרים כמו שצריך. עכשיו אני מבינה אם היה מדובר בקשר של שבוע שבועיים חודש..אבל מדובר בקשר יחסית ארוך כדי להרשות לעצמך להתעלם בצורה כל כך גועלית. אני מבינה שהוא עובר תקופה קשה עכשיו,אבל גם לפני זה הוא עבר תקופה קשה ועדיין היה עונה ושומר על קשר. אני לא יודעת אם לכתוב לו בפעם האחרונה או פשוט לא לדבר יותר ולהשלים עם הכאב של ניתוק הקשר. להתקשר אליו אני לא אתקשר כי הוא פשוט לא יענה . אבל למה פשוט לא להגיד שזה נגמר וזהו? האם לכתוב לו בפעם האחרונה (יש לי מסר מוכן שאני מתלבטת אם לשלוח לו) או פשוט להתעלם?

בגלל שזאת לא תקשורת אמיתית

אלא תווים וירטואלים כל כך קל להתנתק מהמציאות ולחיות בסרט שמאפשר ומצדיק להיות מגעילים אחד לשני. עם מבט פנימה, באמצע הסקס או בשיחה פנים אל פנים היית אומרת דברים כאלו פוגעים? היה קל לו ולך להתעלם אחד מהשני ככה בשניה? תקשורת אמיתית יותר מפחידה, דורשת אומץ פתיחות ולהקריב זמן. מסרים, צ'טים ופענוח של גיבוב תווים שלא מביעים רגשות באמת וסתם גוזלים אנרגיה לכתיבתם.. באמת חבל על הזמן. בזוגיות וכל מערכת יחסים שחשובה לשני בני אדם.

רואה 6 6

New member
בנימין,בצער רב ובלב כבד אני מורידה את המסך

מעל התקשורת הישירה.
כולנו צריכים לקבל שהעידן הזה של לדבר פנים אל פנים או לפחות בטלפון נגמר. המון דברים דרמתיים נורא קורים דרך חמישה משפטים במסך של וואצאפ ודומיו.רדוד? אני מסכימה. מטפש את השכל? לגמרי. אבל זה ככה היום.

צעירים וכאלו שבורחים ולא מסוגלים

להגיד דברים אמיצים ורגישים ופתוחים במציאות. לא ילמדו לעולם גם איך להיות בוגרים, מובנים, ותומכים דרך מסך העשן של תווים וסמיילים.

בבית/מקום שבו שורפים חשמל ומעלים חום ועשן כדי לדבר אחד עם השנים שורפים את ההזדמנות והעתיד להיות בקשר אנושי חם ואינטימי עם בן אדם חי אחר. היפנים מזמן מודים בפומבי, מספיק לנו לאונן ולהיות במערכת יחסים עם דמות נשית פיקטיבית. רוצים מעבר? תצאו מחוץ למסך. תגדלו מחוץ למסך. אחרת כל מה שיש לכם זה מערכת יחסים בתוך המסך. ולא בז' שלו לעשות משהו משמעותי במציאות איתה כשזאת התקשורת שלהם.

רואה 6 6

New member
אתה הכי צודק שיש...

הרדידות הזו פוגעת בסופו של היום,גם אם מקלה רגעית על איזה קושי.
אבל זו המציאות כיום. אפשר גם איתה לעשות משהו מבלי להיאבק על השינוי שלה.

רואה 6 6

New member
אין מה לתקשר יותר לדעתי.

ההתנהגות שלו נובעת יתכן מאחת או שתי סיבות: האחת, שהוא דגנראט קצת, חיפש סיבה לעשות עליך אבו עלי (אני כועס עליך!!
) כדי לכסות על כך שלא ידע איך לסיים את הענין.
סיבה אפשרית אחרת, שהוא נעלב באמת. אנשים לפעמים מתנתקים באופן חד וגס כשהם פשוט... באמת פגועים וכועסים.
משום מה, יש לי הרגשה שזו הסיבה אצלו, ואת לא מספרת את כל הסיפור. האם באמת יש לו סיבה לכעוס? האם הגזמת ביג טיים?

היא לא יודעת את כל הסיפור. לא מתאים להם לדבר

באמת, רק להתכתב. וכך הרבה יותר קל להעלים ולפספס את כל הסיפור.

לא הגזמתי

היו המון פעמים שאמרתי לו דברים יותר קשים והוא סלח והעביר הלאה ותמיד היה מדבר על הכל ולא נעלם. הפעם אני לא יודעת מה קרה או שהוא באמת בתקופה ממש לחוצה שנשבר לו ממני או שסתם מצא מישהי אחרת. אני מכירה אותו כאחד שמתמודד עם דברים ולא בורח וזה מה שאהבתי בו. אבל עכשיו הוא פשוט שותק ולא עונה . נכון שהוא התרחק בזמן האחרון אבל הוא מעולם לא שתק כל כך הרבה. שאלתי אותו אם זה נגמר ושרק יגיד שזה נגמר ואני לא אכתוב לו יותר אבל הוא פשוט לא עונה כבר כמה ימים. אני לא מאמינה שהוא כועס עד כדי כך אלא יותר שם זין עליי וזה מה שכואב. חשבתי שאולי בסופש שהעניינים קצת רגועים אצלו אז ידבר,אבל עד עכשיו לא שמעתי ממנו וגם לא נראה לי שאשמע יותר ממנו אבל בלב יש עדיין תקווה קטנה. אין לי בעיה עם זה שרוצה לנתק אותי הבעיה שלי היא בזה שהוא לא עונה לי ,הוא כאילו מחזיק אותי באוויר ובחוסר וודאות, אולי מנסה להעניש אותי בדרך הזאת,יש לו קטע כזה . השאלה אם לכתוב לו ולהסתכן בחוסר תגובה או פשוט להתעלם ולהראות לו שאני חזקה. אולי הוא מחכה שאני אכתוב לו אבל אני מפחדת מהתעלמות שוב.

התקווה

היא זו שגורמת לך סבל.
הודעתו לא תשחרר אותך לחופשי, אלא יכולתך המנטלית להתמודד עם העלבון.

Hermineh

New member
בשום אופן אל תכתבי לו יותר

ככל שתכתבי יותר פעמים והוא לא יענה, ככה תפגעי יותר.
אין בררה כרגע. הוא אמר את שלו ואת אמרת לו שלום להתראות וזהו. עם כל הכאב והקושי. זהו נגמר.
אולי עוד שנה שנתיים כשהכל מאחורייך אז תשלחי לו משהו אם נורא תרצי. אבל עכשיו - מיותר.

נגמר לו

תאספי את הכבוד העצמי והאגו שלך ותמשיכי הלאה.
לא יודעת מה עשית שפגע בו וזה כבר לא רלוונטי "לקשר" הזה, הוא כבר לא שם..

יכול להיות שהוא בן אדם כזה שמתנתק שלא מסתדר לו/ יכול להיות שממש נפגע ויכול להיות שקל לו להתנתק בגלל שהקשר היה בעיקר סקס ללא מעורבות ריגשית מצידו.

שורה תחתונה, הלאה בלי שום ניסיון ליצירת קשר נוסף.

למעלה