לא יודעת מה לעשות
מאחר שיש לי חברים שמנהלים פורומים- אם מישהו מכם קורא כאן, אבקש מכם לדלג על ההודעה הזאת, תודה. כתבתי פה בעבר על בעיה שיש לי עם גולש מסוים. מאחר שהחיפוש לא פועל, סרקתי את הארכיון כדי למצוא את הקישור ולא האמנתי כמה זמן זה כבר נסחב
הנה ההודעה הישנה בנושא, יש שם גם קישור להודעה ישנה עוד יותר בענין.. אחרי כל מה שהיה, תקופה ארוכה מאד הכל היה בסדר. לא היה לי איתו ממש קשר, או בכל מקרה לא כזה שהטריד אותי. בחודשים האחרונים הכל חזר על עצמו והתעצם. ביקשתי ממנו באופן ברור להפסיק לשלוח לי מסרים והוא פשוט ענה ב"אבל" כלשהו והמשיך, כאילו לא קרה שום דבר. אחרי עשרות מסרים שלא נענו, שלחתי לו מסר שבלתי אפשרי להבין כ"בוא נשאר בקשר" עם בקשה מפורשת שלא יפנה אלי והצהרה חד משמעית שאני לא מתכוונת להגיב. לא ניסיתי להסביר את עצמי מאחר שבעבר ניסיונות כאלה לא הוכיחו את עצמם כיעילים, פשוט כתבתי בצורה ברורה מאד שאני מבקשת שלא יצור קשר. זה לא עזר, הוא עדיין שולח לי מסרים. הוא פשוט החליט שאני מתאימה להיות ידידה שלו ואוזן קשבת ומתעלם מהעובדה שאני לא מעונינת בתפקיד הזה. אני ממש מרגישה שהוא מטריד אותי ולא יודעת מה לעשות, לא הצלחתי בשום צורה לגרום לו להבין שאני פשוט לא רוצה. כל המסרים שלו ממש עושים לי רע, ואמנם אני יכולה לחסום אותו ולא לדעת שהם נשלחים, אבל זה לא נראה לי פתרון אמיתי. אני גם לא יכולה להתחמק ממנו לעד, בסופו של דבר אני אאלץ לפגוש אותו במפגשי פורומים או דרך מכרים משותפים ואני לא יודעת איך אני אמורה להתנהג בסיטואציה כזאת. אני לא בטוחה שאני אדע להתמודד עם מפגש כזה איתו.
מאחר שיש לי חברים שמנהלים פורומים- אם מישהו מכם קורא כאן, אבקש מכם לדלג על ההודעה הזאת, תודה. כתבתי פה בעבר על בעיה שיש לי עם גולש מסוים. מאחר שהחיפוש לא פועל, סרקתי את הארכיון כדי למצוא את הקישור ולא האמנתי כמה זמן זה כבר נסחב