לא יודעת מה לעשות...:\

לא יודעת מה לעשות...:\

שלום לכולם, אני בת 18 ויש לי חבר 10 חודשים,הקשר שלנו הוא רציני מאוד כי הוא רואה בי את האישה של חייו,זו שהוא הולך להיתחתן איתה וכו' והאמת שאותי זה מאוד מלחיץ כי אני ממש לא חושבת שאני רוצה אותו בטור בעלי וגם אני עוד צעירה בכדי לחשוב על זה בכלל...הוא לא מתגייס,אין לו בגרות מלאה והוא לא מתכוון ללמוד בעתיד(הוא בן 19)ועכשיו הוא עובד ואפילו אין לו רשיון לאוטו...אומנם כל זה נישמע לא חשוב אבל מבחינתי זה חשוב מאוד כי אני בחורה עם הרבה שאיפות לחיים ואני לא מסוגלת להיות עם מישהו שלא עושה כלום עם עצמו...ממש כלום!הוא בן אדם מקסים באמת,הוא נותן לי הכל הוא אוהב אותי עד אין סוף הוא משקיע את כל החיים שלו בשבילי(מה שגם לא טוב כי זה לפעמים ניראה לי כמו אובססיה),אני כל החיים שלו אפשר לומר. ועם כל התכונות האלו שלו יצאו מצבים שרבנו והוא פשוט היתנפל עלי בצורה מפחידה-צרח עלי,קילל אותי עד כדי כך שפחדתי ממנו... עכשיו השאלה שלי היא כזאת:רבנו ואני שוקלת להיפרד ממנו למרות כל האהבה שלי אליו כי יש לי שיקולים אחרים...השאלה אם אני מגזימה בהתייחסות שלי לדברים מסויימים או שבאמת כדאי לנתק את הקשר? זה באמת יעזור לי לראות נקודות ראייה אחרות,תודה!

את לא מגזימה לדעתי

נכון, בגיל 19 אדם רשאי עדיין לא לדעת מה לעשות בחיים אבל, אם לך יש שאיפות, ואת מרגישה שהוא לא רוצה לעשות כלום עם עצמו, אז את במקום אחר, והוא לא יתאים לך. ואם רבתם והוא התנפל עלייך בצורה מפחידה: צרח וקילל אז תעזבי אותו. אין לך מה לעשות איתו. היום מקלל, מחר מכה.

karkafta1

New member
דעתי היא

אני נמצא במצב דומה. שאיפותיי גדולות יותר מחברתי וגם שישנם פערים אינטלקטואליים. אני חושב שהיא אחד מהאנשים הטובים שאי פעם פגשתי ואפגוש אך הבנתי שלטווח רחוק לקשר לא תהיה משמעות ועדיף שהקשר יחתך עכשיו מאשר שהוא יהיה עמוק. הרבה זוגות לא נפרדו בגלל חוסר הנעימות והפחד להישאר לבד אבל לבסוף הקשר התדרדר עד כדי כך שהם הבינו מאוחר מדי שכדאי לפרק את החבילה. בהצלחה

magenta73

New member
את לא מגזימה.

צורח ומקלל? לכי מזה. תעזבי. זו נורה אדומה גדולה ומהבהבת.

למעלה