לא יודעת מה מדיניות השרשורים אז

odeia

New member
לא יודעת מה מדיניות השרשורים אז

פותחת שרשור תודות למשתתפות בפורום

odeia

New member
../images/Emo85.gifרוצה להודות לכן../images/Emo23.gifעל הכל

לכל אלו שכתבו לי, שלחו מסרים עם מספרי טלפון, שרק יהיה לי עם מי לדבר ולכל אלו שהתקשרו - אני כל כך מודה לכן. לאלו שנתנו לי מספרי טלפון - מצטערת שלא חוזרת אליכן, לא כל כך מוצאת את הזמן להתקשר. מאז שהוצאתי את אור מהמטפלת, יש כאן בלגאן רציני בין השכנים, כולם "מלשינים" על כולם וכולם רבים עם כולם. כבר איימו עלי שיטפלו לי בכמה איברים, שאני אזהר כי אני לא יודעת עם מי אני מתעסקת, שימררו לי את החיים עד שאעזוב את הבניין. כל יום באה בפחד לבית ויוצאת ממנו בפחד. בעלי חוזר מאוד מאוחר, אור עדיין בערבים נצמדת ואני? אני מחפשת את הזמן להתקשר אליכן חברות טובות שלי. כל כך מודה לכן שאתן כאן ומקווה מאוד בקרוב למצוא את הזמן גם להתקשר ולקשקש קצת על
או עם
ביד.

sipi1

New member
תהיי חזקה, עוד מעט זה ייגמר.

ואם תרצי לדבר - אני זמינה תמיד. לילה טוב !

אוי, נהיה לך ממש בלגאן ../images/Emo5.gif

כנראה שהמטפלת דאגה להוציא עליך שם רע והיא זאת שלא היתה בסדר, חבל שככה נגמר הסיפור איתה, אבל למה כל השכנים צריכים להתערב במשהו בינך לבינה ? מקווה שהדברים ירגעו ויסתדרו

odeia

New member
כנראה שהיא הלכה לשכנה אחרת מרירה

ואמרה שדיברתי עליה ועל הילדים שלה, וזו אמרה לזה וזה אמר לזו.... ונפתח סניף של המאפיה.

odeia

New member
לא שווה את זה, אלו שכנים מרירים

וצרי עין, שמחפשים עם מי לריב. אם הגיעו לכאלו רמות, את חושבת שיש עם מי לדבר?

SIKU

New member
../images/Emo24.gifאיזה סיוט

תחזיקי מעמד בקרוב כל הסיוט הזה יהיה מאחוריך

מעיןבר

New member
מדיניות השירשורים ../images/Emo8.gif

פחות נוקשה מ"הנקה" אבל גם לא מתירנית כמו "הורים לתינוקות"
אנחנו *עדיין* פורום קטן יחסית ופחות פעל שאין בו צורך בטרור, אבל אם יש קצת היסחפות אז אנחנו משרשרות ומיישרות את העניינים. חוצמזה - מקווה שתעברו בשלום ובמהירות את התקופה הקשה הנוכחית

למעלה