לא יודעת מה עובר עלי

jess123

New member
לא יודעת מה עובר עלי ../images/Emo7.gif

לא הייתי ככה קשה לי מאוד לא מצליחה לצאת להליכות כי אני עייפה בשעות הערב הכוונה אחרי שעה 20:00 מרגישה רע, שמנה, עייפה מה עושים ??? אחרי הריון שני עליתי 24 ק"ג כשתינוקת שלי היתה בת 1.5 התחלתי דיאטה והליכות בצורה רצינית ותוך 5 חוד' הורדתי 9 ק"ג הייתי מידה 38 משקל 55 ק"ג והיה לי טוב עם זה עכשיו אני מסתכלת על כל הבגדים ואוכלת את הלב קשה לי אני 1.2 שנים אחרי לידה שלישית ועדיין במידה 42 ומשקל 62 ק"ג היתה תקופה שירדתי יפה מ-65 ל-60 תוך חודשיים וחזרתי אחורה אוכלת מתוך שעמום לא יודעת מה עובר עלי עוד מרגישה שאני לא רעבה אוכלת סתם
דווקא אוכלת לחם קל כל פרוסה עד 40 קל' או פיתה קלה 130 קל' ל-1 סלט אבל בשעות מאוחרות בערב אוכלת עוגיות מלוחות או חלווה מתוק יודעת שלא טוב לאכול את הזיפה שאני אוכלת אבל קשה לעצור מה עושים אני אובדת עצות
תעזרו לי בבקשה
ג'סי

jess123

New member
את הדיאטה התחלתי במשקל 64 ק"ג

לאחר לידה שניה החזקתי ככה 3.5 שנים והריון שלישית התחלתי עם 57 ק"ג דווקא עליתי 11 ק"ג אבל הנקתי עד 8 חוד' הייתי כל הזמן רעבה אז עליתי במשקל I NEED HELP לא יודעת מה לעשות אולי משהו השתבש אצלי אוכלת מתוך רחמים עצמי עייפות ופיצוי על משהו ...

קלריסה

New member
ברוכה הבאה ג'סי

קודם כול, את כבר רזה ודבר שני, יש כאן יופי של חברות שעוזרות לעבור את הימים הפחות קלים ושנה טובה, באותה הזדמנות

wonder1

New member
לא מבינה את קונספט הרזה בפורום

מישהי במידה 40-42 היא רזה? תלוי בעייני מי כל עלייה במשקל קשה וזה יחסי אם מישהי שוקלת 80 ומעלה 20 או מישהי ששוקלת 50 ומעלה 10 מה ההבדל? די עם ההתייחסות הזו לאלה מאיתנו שהם ר ק 60 ומשהו קילו הייתי חייבת לפרוק :)

קלריסה

New member
תודי שזה מצב מצחיק

קצת מזכיר לי את הסיפור 'מעלה קרחות' של אפרים סידון - מכירה? אספר בקצרה: יש עיר שגרים בה אנשים שעירים מאוד ויש עיר שבה גרים אנשים קירחים לגמרי. שתי הערים יריבות זו לזו. יום אחד ראש העיר של הקירחים, פתאום צומחת לו שערה. אחרי שהוא כבר לא מצליח להסתיר את השיערה (היחידה, הבודדת) הוא מגורש מהעיר. הקירחים מוקיעים אותו מקהלם כי בעיניהם הוא שעיר (שעיר לעזאזל) והשעירים טוענים שהוא קירח. נראה לי שכך מרגישות כאן הרזות שטיפסו במעלה המאזניים עד 40-42 ושונאות את זה. אני צודקת?

אתי אתי

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

אז את אמא לשלושה עכשיו, וגם קצת יותר קשישה
, אז לוקח יותר זמן לרדת. זה מה שעובר עלייך...אם מה שקשה לך זה הערב, תכנסי אלינו לפורום בשעות האלה, לפני הביס הראשון. תעודדי בנות אחרות, והחשק יעלם. ספרי לנו מה שלומך, טוב?

למעלה