לא יודעת מי אחראי על העצומה

נופר30

New member
לא יודעת מי אחראי על העצומה

חתמתי עליה אבל זאת עצומה שניה שאני חותמת עליה בנושא אולי כדאי לכם לשתף פעולה עם בעל הרעיון המקורי? במקום לעשות כאילו אתם מחדשים משהו לעולם ?

נופר30

New member
נראה לי שרק לשתינו

הנושא של הקרדיט חשוב אבל כנראה אין אף אחד מההנהלה שמוכן לקחת על עצמו להעביר את זה הלאה למי שצריך

עדהלה

New member
את צודקת !!!!!!

נופר את בהחלט צודקת, האם את חתמת על עצומה כזאת ביום האשה בקניון עזריאלי? אז שם החתימו על העצומה - שדולת הנשים בכנסת, שבראשם עומדת גב' רות סופר שהיא הנציגה של ראש העיר ת"א-יפו מר רון חולדאי. הרעיון הוא שיכירו בטיפול בתינוקות כהוצאה מוכרת. הלואי ובאמת החוק הזה יעבור בכנסת. כי זה מאוד יעזור לכל הזוגות הצעירים בארץ ויהייה להם הרבה יותר קל בכל הכרוך בהוצאות של הילדים הקטנים. ואני מברכת גם על היוזמה כאן. ככל שיהיו יותר חתימות, כך יהייה סיכוי שהחוק יעבור בכנסת.

עדה, לצערי גם גב' רות סופר הנכבדה

נגוע באינטרסים , תסלחי לי, מגעילים. ישבתי איתה (טלפונית) על כל מה שגיליתי בענין. יעצתי לה, עזרתי לה, שיכתבתי לה ותמכתי בה. היא רשמה הכל. ביקשתי רק דבר אחד- שיתנו לי להבהיר את העקורונת החשובים לי לפני שאני מעביר להם את החתימות שלי. כנראה הם לא השיגו מספיק חתימות או כנראה בכלל הם לא התכוונו לעשות עם זה כלום (חוץ מהרעש של אותו היום)- ולצערי- הן סירבו לשתף פעולה. מאוד התאכזבתי מהן. חשבתי שלא יהיו משחקי אגו ונעשה הכל כדי לאחד כוחות. כרגיל- נשארתי לבד (עם 1000 חתימות) ועם גב תפוס... ועכשיו- החניך התורן מנסה את כוחו. לא גב' רות סופר, לא פיני גרשון, אף אחד לא ישאר להמשיך לעבוד על זה כאשר יכבו האורות. ואותי- זה מרתיח פחד, כי את הקרדיט לעצמם הם לוקחים, אבל את העבודה השחורה- אני עושה... אני לא מחפש טפיחה על השכם (אולי קצת...בכל זאת, זה עוזר)- אני רק רוצה להראות מה באמת קורה מאחורי הקלעים של היוזמה. כאשר עוררתי לראשונה את כלי התקשורת בענין את יודעת את מי אני רוה בטלויזיה מתראיינת בנושא? את פון שוורצה, שכבר כמה שנים שכחה איפה היא שמה את היוזמה. אבל כאשר הזרקורים נדלקים- כל הפרפרים לובשים שמלות חג. אני לא צריך להמשיך, נכון? את מבינה למה אני מתכוון...

למעלה