עדה, לצערי גם גב' רות סופר הנכבדה
נגוע באינטרסים , תסלחי לי, מגעילים. ישבתי איתה (טלפונית) על כל מה שגיליתי בענין. יעצתי לה, עזרתי לה, שיכתבתי לה ותמכתי בה. היא רשמה הכל. ביקשתי רק דבר אחד- שיתנו לי להבהיר את העקורונת החשובים לי לפני שאני מעביר להם את החתימות שלי. כנראה הם לא השיגו מספיק חתימות או כנראה בכלל הם לא התכוונו לעשות עם זה כלום (חוץ מהרעש של אותו היום)- ולצערי- הן סירבו לשתף פעולה. מאוד התאכזבתי מהן. חשבתי שלא יהיו משחקי אגו ונעשה הכל כדי לאחד כוחות. כרגיל- נשארתי לבד (עם 1000 חתימות) ועם גב תפוס... ועכשיו- החניך התורן מנסה את כוחו. לא גב' רות סופר, לא פיני גרשון, אף אחד לא ישאר להמשיך לעבוד על זה כאשר יכבו האורות. ואותי- זה מרתיח פחד, כי את הקרדיט לעצמם הם לוקחים, אבל את העבודה השחורה- אני עושה... אני לא מחפש טפיחה על השכם (אולי קצת...בכל זאת, זה עוזר)- אני רק רוצה להראות מה באמת קורה מאחורי הקלעים של היוזמה. כאשר עוררתי לראשונה את כלי התקשורת בענין את יודעת את מי אני רוה בטלויזיה מתראיינת בנושא? את פון שוורצה, שכבר כמה שנים שכחה איפה היא שמה את היוזמה. אבל כאשר הזרקורים נדלקים- כל הפרפרים לובשים שמלות חג. אני לא צריך להמשיך, נכון? את מבינה למה אני מתכוון...