לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון ...שווה לנסות

nigerialove

New member
לא יודעת עם הגעתי למקום הנכון ...שווה לנסות

העם אפשר לתבוע את מחלקת ההגירה של ישראל
לבעלי יש אישורים ואנחנו כרגע בתהליך אצל משרד הפנים
התקשרו אליו בקשר לעבודה בדרום (אנחנו גרים במרכז) ואמרו לו להגיע
שהוא הגיע התברר שההגירה היא זאת שהתקשרה ועשתה לו אמבוש
יש אפשרןת לתבוע אותם על משהו?
(משהתקשר אמר שהוא מצא הודעה בקשר לעבודה דרך אינטרנט ןאני תמיד מציינת שם שלבעלי יש אישורים ושהוא נשוי לישראלית)
יש לו את מספר הרכב שלהם ומסר טלפון שמימנו התקשרו ועכשיו לא עונים
תודה

תביעה נגד רשות ההאוכלוסין וההגירה

אם בעלך נעצר או עוכב שלא כדין, אפשר לתבוע פיצויים מרשות ההגירה.
צריך לבדוק היטב את פרטי המקרה על מנת להחליט אם אכן הפקחים/שוטרים פעלו שלא בסמכות.

nigerialove

New member
אסף

התקשרו לבעלי בקשר לעבודת נקיון ביבנה אנחנו גרים בתל אביב
בעלי התקשר לתאם והבחור כאילו בכלל שכח מיזה ואז אמר שבעלי יגיע ליבנה באותו היום שאל עם יש לו עוד חברים שיכולים להגיע איתו כי זה בית גדול וצריך שניים בשביל לנקות
שאל עם יבוא בתחבורה או רכב ושאל עם זה בטוח
שהם הגיעו הבחור המתחזה (זאת בעצם היתה ההגירה)אמר להם לעצור איפשהו כדי שהוא יבוא ויראה להם איפה הבית ואמר להם לחכות 5 דקות
לאחר מכן הופיעה מכונית של הגירה עם 4 אנשים בתוכה שלקחו לחבר של בעלי את המפתחות של האוטו ולא יסכימו להחזיר לו עד שחבר אמר אני יביא לכם דרכון רק עם תחזירו את המפתחות והם יחזירו
הם עיקבו אותם די הרבה שם
שחבר של בעלי שאל מה השם של אחד מהגירה השאר לקחו את האיש לצד ובעלי אמר שבטוח שהם אמרו לאיש לא להגיד את שמו האמיתי
בעלי והחבר לקחו רק את מספר האוטו ויש מספר שמימנו המתחזה התקשר ועכשיו לא עונים בו
אחרי כול זה ההגירה קראה למשטרה רגילה כדי לבדוק שהאוטו של החבר של בעלי באמת שלו ואפילו המשטרה הרגילה התפלאה למה הם קראו להם בכלל
(אלו כול הפרטים שאני יודעת ושבעלי סיפר )כמובן שאמרו לבעלי ולחבר לשתוק ובטוח שלא דיברו אלהם יפה ואפילו היה מסביבם קהל גדול שהתאסף
חבר של בעלי יודע עיברית טוב ולכן הוא הבין הכול ודיבר איתם בעיברית
גם בעלי וגם החבר בתהליך של משרד הפנים ונשואים לישראליות
אני מאוד רוצה לעשות משהו בנידון זה אפשרי?

למעלה