לא יודעת

palsox

New member
לא יודעת

אם הגעתי למקום הנכון ... כשאני הולכת ברחוב ואנשים מתבלבלים וקוראים לי "בחור" אני לא מתקנת אותם , זה דווקא נחמד לי שחושבים שאני בן. כל יום כשאני מתלבשת אני שואלת את עצמי למה לעזאזל אני צריכה את הציצים האלה??? (כן , אני יודעת שזה בשביל להניק תינוקות , אבל מי רוצה בכלל להכנס להיריון??) כל פעם מחדש מפנטזת על היום בו לא אהיה אישה יותר אלא גבר. מפחדת להתחיל להתייחס לעצמי בלשון זכר בבית (למרות שיש שיתוף פעולה מצד החצי השני שלי) כדי לא להתבלבל אחר-כך בחוץ (מתוך הרגל)ושיחשבו שאני סוג של חולת נפש... מחרפן אותי לגמרי כל הקטע הזה.........

St Frangelico

New member
הממ....,כן,הגעת למקום הנכון!

@^_^@ - כבשה. תראי,הדברים האלו נורא אינדיבידואלים,אם את מרגישה צורך שאנשים יתיחסו אליך כזכר,אז את צריכה לעשות את זה גם לעצמך,להתיחס אל עצמך כזכר,תראי ,למשל את היית יכולה לכתוב בפורום בלשון זכר,אם זה מקל עליך,אז תעשי את זה,אם קל לך יותר שהחברות שלך או החברים שלך מדברים אליך במין זכר,אז תגידי להם,כלומר אם את מוכנה "לצאת מהארון" כי אני לא יודע אם את לסבית או לא... אבל זה עדיין סוג של יציאה,את תתרגלי לזה,זה יבוא לעט לעט,לא במקה,וזה יקל עליך אם זה מה שאת מרגישה שאת רוצה ולא זורקים ציצי לפח,בעולם אנשים שאין להם >_<

palsox

New member
וואלה תודה

צודק , זה המקום בו אני יכול להיות יותר מי שאני בלי הצגות. ולגבי הציצים : רוצה אותם??? קח , בשמחה!!!
(נעשה לך מחיר טוב)

ליטל ו

New member
ברוך הבא :)

זה בהחלט המקום הנכון :) ובעניין לשון הזכר - אני מדברת על עצמי בלשון זכר חלק מהזמן מול כל אדם שהוא, ואנשים נוטים לפרש את זה סתם כהתחמדות, כ"לדבר כמו ילדים קטנים". שזה לא אידיאלי, אבל לפחות עוזבים אותי בשקט. האמת שגם הדבקתי במנהג הזה הרבה נשים סביבי, זה הפך לסתם חלק מאיך שמדברים.

שלום:)

הרבה אנשים בכל מקום אומרים לי כזה "אתה בן או בת?" אם אני עם המשפחה אני לא עונה,אם אני לבד אני אומר בן.. ואני אף פעם לא מתקן
זה עושה לי הרגשה טובה. וגמני שואל את עצמי כל הזמן למה אני צריך את הדבר הזה
מי שרוצה - חינםםםם... :p

DarlingAdam

New member
אכן זה המקום הנכון,

ואני מצטער שה"ברוך הבא" שלך התאחר קלות. אז ברוך הבא :)

למעלה