לא יודעת

אiרית

New member
לא יודעת

מאיפה מתחילים. מה להגיד, מה לכתוב. בליל של רגשות, רסיסים של חוסר ודאות, חוסר יציבות, חוסר שינה, חוסר ריכוז, חוסר בטחון. שלום, אני אורית
וחוץ מלבכות את מר גורלי ולשקוע ברחמים עצמיים יש לי לפעמים גם דברים חיוביים להגיד.

ברוכה הבאה אורית

כן, אני מכירה את המצבים האלה כשכל כך קשה ואת לא מוצאת את הדרך להעלות את מה שעובר עלייך על הכתב. זה נורא מתסכל, הנה, גם אני יושבת כאן עכשיו בעוד לילה לבן ולמרות שמחר אני לא עובדת ולכאורה זה לא צריך להפריע לי, זה כן מפריע. ואם את עדיין כאן: רוצה להכנס לדבר בצ´ט? (של הפורום הזה?)

אiרית

New member
תודה נטע

נראה לי שאני אלך לישון בקרוב. אין אפחד בצ´ט..

אמממממ.. הי אורית

לי יש נדודי שינה. כן, כן. וימים רעים. וימים טובים. וחלומות טובים, וחלומות רעים. ולא אוהבת לישון. אז לוקחת את עצמי, עכשיו למשל, הולכת לחלון, מדמיינת שלא בנו מול ביתי בית ענק, ומדמיינת לי כוכבים נופלים צבעוניים <זיקוקים> שבאים לבקר. אז ככה אני.. שני. <שכתבה הודעה די מוזרה, שלא קשורה לעניין>

אורית ברוך הבא למשפחת סהר ../images/Emo39.gif

מאיפו מתחילים?כמה זה מוכר לי , מגיעים לפורום חדש לא יודעים מה לאמר? אז את פשוט תיזרמי עם הזמן עם מה שתרגישי, את לא חייבת לכתוב הודעה מפורטת, הזמן יעשה את שלו, את מוזמנת להגיב לאחרים אם מרגישה שיש לך מה לאמר -לי אישית זה עזר הרבה להיפתח. את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך, אם תרצי כמובן לא חייבת, בת כמה את , מה את עושה בחיים עובדת לומדת, מה מעיק עליך, מה גורם לך לבכות -אני מניחה שיש בך המון כאב. אני יכולה לאמר לך שפה יש קבוצת אנשים מדהימה, מלאת אהבת אדם, יקשיבו לך, חתמכו בך, והכי חשוב לא ישפטו אותך. פה אף אחד לא יואמר לך שאת שוקעת ברחמים עצמיים, זה אפילו מנוגד לכללי הפורום. את מוזמנת לספר כמובן גם דברים חיוביים שאת רוצה לשתף אותנו בהם , נשמח תמיד לדעת גם כשטוב לך, כולנו משתדלים לשתף כמו בחיים נורמלים, גם בטוב גם ברע, כל אחד במה שהוא בוחר. זו קבוצת תמיכה לטוב ולרע. ברוך הבא מרחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום אורית וברוכה הבאה לכאן ../images/Emo20.gif

עוד לא שמענו, מלבד המחשבות, עוד עליך כאדם, מקווה שכאשר תרגישי יותר בנוח, תספרי לנו עוד קצת על עצמך. ומותר לפעמים לדבר גם על רגשות קשים ושליליים... וכאן מאפשרים את זה.

למעלה