לא יודע איך ולאן להמשיך/לפנות

יואל 36

New member
לא יודע איך ולאן להמשיך/לפנות

שלום, עד לפני 6 שנים הייתה לי עבודה מסודרת בתפקיד ניהולי עם משכורת מעולה, תנאים סוציאלים ואפשרויות קידום. קרה מה שקרה והחברה הגדולה בה עבדתי נסגרה ונותרתי ללא עבודה, במשך חודשים שלחתי קורות חיים אך ללא הועיל, עד שקרוב משפחה הציע לי עבודה, העבודה במשמרות לא קבועות, ללא תנאים סוציאלים כלל ויותר ממחצית התשלום "בשחור"... הסכמתי מתוך מחשבה שבתור עבודה זמנית זה לא יכול להזיק. מאז ניסיתי בהפוגות לשלוח קורות חיים, ללכת לראיונות עבודה וכל פעם הדבר לא הסתדר מסיבה זו או אחרת (לרוב כלכלית). כיום אני נשוי ואב לילדים, עדיין עובד באותה עבודה "זמנית", אשתי ואני מרוויחים יחד בדיוק את הסכום שמספיק לנו למחיה, במידה ואעזוב את העבודה (כ-60 שעות שבועיות, משמרות, יותר ממחצית הסכום "שחור"...) ואלך לעבוד בכל עבודה אחרת עם משכורת ממוצעת פלוס לא יהיה לנו מספיק כסף למחיה. אנחנו חיים די בצמצום, ללא טלויזיה בכבלים או לווין, עם קניות חודשיות די מצומצות, יוצאים לבלות אחת לכמה חודשים (הבנתם את הכיוון). אני נמצא "בלופ": אני לא יכול ללמוד תוך כדי עבודה (משמרות), אין לי מקצוע נדרש בו אוכל להרוויח כדי לכלכל את משפחתי, אשתי עובדת כמטפלת בילד כך שמשם "לא תבוא הישועה" ואנחנו מרגישים שאנחנו פשוט שורדים, לא מתקדמים, לא משפרים דבר וגם לא ממש יכולים לעשות זאת. יש עצה? המון תודה למשיבים.

מיקוד

צר לי לשמוע שהמצב קשה, אבל מעבר לזה אני לא ממש מבין את ההתלבטות. איזה החלטה בדיוק מונחת על השולחן ? תוכל בבקשה למקד.

למעלה