לא יודע איך זה,

Ice Age

New member
לא יודע איך זה,

אבל רק עכשיו עליתי על הפורום. מי שזוכר, אני הייתי "מאיר" מהפורומים הישנים של ירעם ושל אסף. קצת על עצמי: אני בן 25, מה שנתן לי את הזכות לראות את הסדרה מתחילתה ועד סופה (ראיתי את כל הפרקים לפחות פעם אחת, וחלק גדול מהם אף יותר. יש לי כ-מ-ע-ט את כל הפרקים מוקלטים (כ-95% - היו כמה תקלות במשך 10 השנים האחרונות בהקלטה). אז יש כאן אנשים מהפורומים הישנים? (חוץ ממך, אורית, אותך כבר ראיתי!)

Ice Age

New member
רגע...

KoHaNiM = ירעם? זה די מסתדר: בני"ש, כהנים וכל זה.

Ice Age

New member
הי אסף

טוב לראות אותך. הפורום בוואלה כבר מעלה קורי עכביש. הוא עוד פתוח?

1Shir

New member
אממ... יש כאן גם חדשים...

אני שיר מהרצליה עוד מעט בת 22 אני שמחה לראות שגם גילאים בוגרים נכנסים לפורום של הסדרה בד"כ בפורומים של טלויזיה הגילאים הם מתחת ל-20 אז נעים מאוד אני אשמח להכיר

Ice Age

New member
האמת היא שאת צודקת

בדרך כלל הפורומים מאויישים על ידי בני עשרה, מה שקצת דוחק את רגלי הזקנים (20+). אבל היתרון של תיקים באפילה הוא שהרבה מבני העשרה המעריצים הם כבר לא בני עשרה. אין מה לעשות, גדלנו עם הסדרה!

1Shir

New member
אז זהו, שדווקא אני לא גדלתי איתה...

במהלך שנות ה-90 הייתי רואה מדי פעם, ולכן לא נכנסתי לזה ממש. ב-2000 התחלתי לאהוב מאוד אבל היה לי חסר המון כי זו סדרה מורכבת מבחינה עלילתית ולכן חיכיתי שזה יתחיל מהתחלה כל יום כדי להתמכר באמת. כמובן שלא האמנתי שזה יקרה, אבל החלום התגשם והנה אני כאן!!! גם אם השידור יפסיק בסוף עונה 3, אני לא מתכוונת להזניח את זה הפעם ואני מקווה שמישהו מכם המכורים הותיקים יואיל בטובו להשלים לי בוידאו את כל השאר...

1Shir

New member
אני רוצה להבהיר משהו:

זה לא שלא ראיתי כלום למעט מה שהיה עד עכשו ב-AXN, ראיתי חלק גדול מהפרקים בכל העונות (חוץ מ-9 שחוץ מהאחרון לא ראיתי כלום). אפילו כל מיני פרקים ראיתי כמה פעמים. אבל מבחינתי לפחות זה שונה כשרואים לא באדיקות ומפספסים מדי פעם, מאשר לראות בשיא הרצינות ולשים לב לכל פרט קטן. רק כמתחילים לראות סדרה מההתחלה שלה אפשר לעשות את זה לדעתי.

Ice Age

New member
אין צורך להתנצל

אין תנאי קבלה לפורום... נראה לי שהיחידה שזוכרת כל פרט קטן פה היא גברת "אנציקלופדית ימיני לתיקים באפילה", הלא היא אורית.

scoutlavie

New member
נו , מי נראה לכם

עשתה לי השלמות לסדרה ?. התחלתי ממש להיכנס אליה רק לפני 4 שנים , כשהכרתי את אורית ובמקום ללמוד לבגרויות של י"ב דיסקסנו על נושאים כמו האם מולדר אוהב את סקאלי יותר או להיפך, האם ג'יליאן מוכשרת יותר מדיויד מי האבא של התינוק של סקאלי, מולדר לעומת דוגט , ועוד נושאים שנשמעו ממש מוזר לכל שאר החברות שלי . מה שהכי מצחיק זה שביום של מתכונת במתמטיקה אורית אמרה לי שיש עונה 9 ואז נורא שמחתי , ואז התחלתי לחשוב שזה אולי לא טוב, ובמקום להתכרכז במתכונת חשבתי על הסדרה....אבל בסוף הלך טוב:)

orityemini

New member
איזה זיכרונות יפים...:)

צילה שותפתי היקרה לפשע, זו אכן היתה תקופה יפה...:) עד היום אני לא יודעת איך הצלחתי להוציא אותך מכל כך הרבה שיעורים בכיתה י"ב לדיונים אינסופיים על מאלדר וסקאלי...כן, ותודה לאל שגם לי בסוף הלך טוב במתמטיקה אחרת עוד הייתי צריכה להכנס לשיעור חלילה.

למעלה