לא יודע איך לאכול את עצמי... :(

• פותח הנושא cnyk
  • פורסם בתאריך

cnyk

New member
לא יודע איך לאכול את עצמי... :(

הי לכולם! אני ממש חדש פה... יש לי בעיה שתשמע אולי קצת לא כ"כ משהו קשה, אבל אני חיי יום יום עם הרגשה חרא (סליחה על המילה הגרשה...:) יש לי חברה מעל ל- 3 שנים, אני אוהב אותה יותר מהכל! אנחנו כמו שאומרים "זוג מושלם"- אף פעם לא נפרדנו לא ל'פסק זמן' ולא לשעה... הבעיה שלי היא שאני בזמן האחרון מרגיש 'דחפים' שטבעי שיעלו באיזשהו שלב, אבל לא כ"כ 'מתאימים' לי ועושים לי הרבה צרות... ה'דחפים' או יותר נכון- פינטוזים מתמקדים במיוחד במישהי אחת, שהיא ידידה שלי, וכל פעם שאני רואה אותה, אני נתקף בפעימות לב, ו'מפנטז' עליה מחדש. הגעתי למצב שאני אומר לעצמי- "אולי לא תראה אותה, אז לא יהיו לך שום מחשבות", וגם אז כל בחורה יפה שאני רואה ברחוב אני מתחיל להסתכל ולחשוב עליה כאילו אני פנוי לגמרי, ואז אני בולם את עצמי מיד... הקטע שההרגשות האלה ממש ממלאות אותי, ואני עסוק הרבה זמן מהחיים במחשבות 'סרק'... מאוד חשוב לי לציין שאני בחיים לא בגדתי בחברה שלי אפילו לא בנשיקה תמימה, ואני בחיים לא אבגוד בה, ובאמון שיש ביננו. אני פשוט אובד עצות... אם יש למישהו עצה/כל דבר אחר, אני אודה לו/ה! שיהיה המשך יום נפלא!

Vdrums

New member
תנסה לגוון את הזוגיות.

אולי סופ"ש איפושהו. חו"ל, כל מיני. (אל תשאל אותי אני לא ממש יודע)

magenta73

New member
אל תרד על עצמך כ"כ

תבין שזה טבעי, פזיולוגי. תבין שיש הבדל גדול מאוד בין פנטזיה למימוש. אם זה נשאר בגדר הפנטזיה, אין עם זה בעיה. ממש לא... אהבה היא גם רגש, גם משהו פיזיולוגי, משהו שכביכול נכבה עם הזמן. שלוש-ארבע ליתר דיוק... זה לא אומר שהאהבה נגמרת, זה אומר שההדבקות נחלשת. יש זוגות ששורדים את זה יפה מאוד... כל עוד אתה נאמן לה ולמערכת היחסים בינכם, הכל בסדר. וזה ממש חמוד שזה כ"כ מפריע לך. רק מראה כמה אתה באמת אוהב אותה. באמת שזה טיבעי...

תוסיף קצת מלח ופילפל

<תרתי משמע - אבל עם החברה..> - ובתיאבון

ל י ל ו 22

New member
זה זמני.....

אחרי כל כך הרבה זמן תמיד בא לך לגוון....אני בחורה אומנם...אבל גם לי יש חבר וקורה גם לי לפעמים דברים כאלה. זה זמני תאמין לי..ואתה יודע מה...גם אם תרצה ממממש ויהיה לך מצב אז כשתגיע לזה ממש אבל ממש לא תרצה,עד כדי כך שזה יגעיל אותך אפילו. אז אל תדאג הכל יהיה בסדר...לילוש!!!

קודם כל אל תאכל את עצמך.....

welcome to live as they are ככה זה אחרי כמה שנים.....של אהבה שלום וביטחון....יש לנו נטייה בני האדם לקחת כמובן מאליו את בני הזוג הקבועים שלנו ולאבד את החלק שגורם לנו לריגושים.....כולם עוברים את זה בשלב מסויים(ושאף אחד או אחת לא יספרו לך סיפורים)..... השאלה מה עושים עם זה.......ולזה אין לי תשובות בשבילך...... כי זה עניין של החלטה.....שלך
מה שיפה בפנטזיה זה עצם העובדה שהיא פנטזיה...... כי ברגע של מימוש הפנטזיה היא כבר לא תהיה פנטזיה יותר

bambi98

New member
תשקיע בה!

אם יש לך מחשבות על בנות אחרות סימן הוא כי אינך משקיע מספיק בנוכחית. לו היית משקיע בה יותר, היתה היא מעסיקה לך את כל המחשבות וללא עוררין. מעבר לעצתי זו לך יש לי שאלה - למה שלא תציע לה נישואים? אז תהיה מושקע בה מעל לראשך ובנות אחרות לא ימצאו מקום אלא בראשו של מישהו אחר. תחשוב על זה, אה?

cnyk

New member
קודם כל תודה לכולם!

בקשר להשקעה- מסכים לחלוטין! שנינו צריכים להשקיע הרבה יותר בעצמנו... בקשר לנישואין- כל הזמן אנחנו חושבים על זה, אבל זה ממש מוקדם... היא עדיין בצבא, לא טיילנו בשום מקום, לא למדנו כלום... ושוב- תודה על הכל!

א. זה טבעי

ב. מותר לפנטז ג. בקשר לידידה אולי כדאי לצנזר אותה קצת, כדי שאתה לא תתחיל להתבלבל. ד. אהבתי את ההודעה, ואתה נשמע לי אחלה בנאדם. ה. שתזכה לאושר רב עם החברה. (ואני מקווה שגם לה אתה מספר שאתה אוהב אותה יותר מהכל, ולא רק לנו.) בקיצור, יש לך רגשות נורמלים לגמרי, והלואי לכולם הייתה האהבה והנאמנות שלך.

למעלה