לא יודע איך להמשיך.

asaf732

New member
לא יודע איך להמשיך.

לאחר כל הבעיות שהיו לי בעבודה וחוסר ההתאמה שלי למשרד רו"ח עם כל הבעיות ריכוז, מצאתי עבודה חדשה שנראתה די מבטיחה,לאחר יומיים במשרד חשתי מחנק ולא יכולתי להמשיך, העבודה הייתה במשרד דחוס וצפוף 9 שעות עבודה צפופות ומשעממות באופן שלא ייאמן. כבר ביום הראשון של העבודה שאלתי את עצמי "בשביל מה היית צריך ללמוד מכול המקצועות דווקא את המקצוע הזה". עם כל הכבוד להתמחות ולמקצוע שרכשתי שזה דבר די חשוב, הבריאות זה הדבר הכי חשוב לי כרגע ,ואם בסוף היום בשעה 6 בערב לאחר 9 שעות עבודה אני מרגיש יבש חנוק עם תחושה של חוסר טעם אז שום דבר לא שווה אתזה . לאחר יומיים עבודה החלטתי לסיים את הרומן הקצר שבהתחלה נראה די מבטיח ובסופו די חונק ומשעמם,הלכתי לבוס ואמרתי לו שלא אוכל להמשיך במטלה שלקחתי על עצמי ,הבוס הינהן בראשו התנצלתי ,הודתי לו על ההזדמנות והמשכתי הלאה. עכשיו אני עובד בחצי משרה בעבודה זמנית, לא יודע איך להמשיך, מעוניין לעשות הסבה מקצועית אבל הסבה כרוכה בהרבה כסף ואני כרגע לחוץ כלכלית. בקיצור .תקוע. אסי.

pinibs

New member
איך להמשיך...

הי אסי, קראתי את ההודעה שלך, ואת השרשור הקודם שפתחת, והמילה שצפה מול עיני היתה "שקט". הרגשתי שאתה מחפש שקט, ומחפש אותו בכל מיני מקומות - בין השאר גם במקום העבודה. בהעדר שקט אתה חווה מחנק, ויובש, ושעמום, ואתה חווה אותם בעוצמה כזו שלא מאפשרת לך אפילו זמן התאקלמות והסתגלות (במקרה הנוכחי - יומיים עבודה). כפי שאני חש את מה שאתה מרגיש וכותב, נראה לי שכדאי לך לתת לעצמך זמן להגיע לשקט הזה. כדי לתת לעצמך את הזמן הזה אתה צריך לוותר על משהו. במקרה שאתה מתאר אתה צריך, אולי, לוותר (זמנית!) על הפנטזיה למצוא עכשיו את מקום העבודה האידאלי, המבטיח (והמקיים) ביותר שיש. במקום הנוכחי שאתה נמצא בו בהחלט יתכן שתגיע למקום עבודה נפלא וכלל לא תדע שהוא כזה. אולי עבודה זמנית, גם אם היא לא שיא השאיפות שלך, יכולה לאפשר לך משהו שאתה מאד זקוק לו עכשיו. עבודה זמנית יכולה לספק לך פרנסה כלשהי, ולאפשר לך חופש מבחינת המחויבות המקצועית. זו לא עבודה שאתה הולך לעשות כל ימי חייך, אלא אמצעי בעזרתו תוכל להקדיש לעצמך זמן במקומות אחרים. בזמן הזה תוכל לחפש עיסוק / תחביב שתהנה ממנו, תוכל לנסות פעילויות שונות, תוכל לנוח, לקרוא, להקשיב למוזיקה, לחפש, להתנסות, לתת לעצמך, לפרגן לעצמך, להתקרב לעצמך, לשמוע את עצמך. עבוד על להגיע למקום נוח יותר עבורך, ומשם תוכל להתקדם הלאה לנושאים נוספים, כגון מציאת מקום עבודה נהדר. גם על השאלה של הסבה מקצועית לא בטוח שאתה יכול לקבל תשובה שתהיה נכונה עבורך ברגע הזה. אתה אומר שההסבה כרוכה בהרבה כסף, אבל הרי זו לא רק שאלה של כסף. קודם כל, זו שאלה של "איזו הסבה אתה רוצה לעשות?" האם אתה יודע איזה מקצוע אחר היית רוצה שיהיה לך? אני הייתי שם את חיי המקצוע בצד לזמן מסוים, ומתמקד ביצירת סביבה אישית שיהיה לי טוב בה. הייתי מתמקד ביצירת שקט פנימי, חלקי לפחות, ועם החוזק שהשקט הזה היה נותן לי, הייתי ממשיך הלאה. מה דעתך? בהצלחה! פיני

seeyou

New member
כמה טוב להיות תייר!../images/Emo150.gif

רוב האנשים לומדים מקצוע מסיבות שונות- את האמת מגלים מאוחר יותר הרבה אנשים עוסקים בדברים שונים ממה שלמדו וככול שעוברים ממסלול אחד לשני כך גודל התיסכול תחשוב שכול שנה דור חדש של צעירים מסתערים על מקומות עבודה! Choose a job you like and you will never have to work a day of your life. (Confucius)

למעלה