לא יודע איך לסנכרן

hagaluly

New member
לא יודע איך לסנכרן

הורדתי palm desktop הגירסר הכי חדשה אח"כ התקנתי poketmiror 3.1.7.1 עכשיו השאלה היא כזו אני רוצה לסנכרן אנשי קשר + טלפונים. ניסיתי לייצא את המידע מהאוטלוק לקובץ pst אבל palm desktop לא יודע לעבוד עם קובץ pst. ניסיתי לסמן את כל אנשי הקשר ולשמור כ txt אבל שפתחתי את הקובץ על הפאלם כל המידע היה מבולגן ומספרי הטלפונים לא עמדו ליד השמות שלהם. מישהוא יכול להסביר לי בבקשה איך מסנכרנים?

2סיקו

New member
איזה פאלם יש לך?

בגדול תתקין את הפאלם דסקטופ לפי ההוראות, הסיכרון הראשון אמור להתקין את הכל על הפאלם!!! כל דרך אחרת זה מסוכן!!! המלצה: 1) לגבות את האוטלורק (PST) 2) להסיר את כל מה שהתקנת שקשור לפאלם (כדאי גם את זה לגבות בתיקיה נפרדת) 3) הרד-ריסט לפאלם (מצב קניה) 4) לכבות ולהדליק את ה-PC 5) התחלת התקנה של הפאלם דסק-טופ בהצלחה

hagaluly

New member
m515

התוכנה אמורה להתקין משהוא על המכשיר? כי אני רואה כאילו יש סינכרון אבל בפועל רשימת אנשי הקשר שלי לא עוברת לפאלם התקנתי גם poketmiror עדכני ועדיין העסק לא עובר.

Ariyeh1

New member
אם התקנת

PocketMiiror הרי שהפאלם מסנכרן עם Outlook. תוכל ליצא את רשימת אנשי הקשר לקובץ CSV ולייבא אותו אל Palm Desktop. שים לב שאם תקפיד על שדות זהים לכל אנשי הקשר לא תהייה לך בעיה לסדר את המספרים בצורה הנכונה בעת הייבוא

hagaluly

New member
התכוונת לקובץ vcs ?

זה לא קובץ של celender ? אני צריך להעביר אנשי קשר וטלפונים

Ariyeh1

New member
התכוונתי

לקובץ csv - ניתן ליצא את רשימת אנשי הקשר מ-Outlook לקובץ בסיומת csv ולייבא את הקובץ ל-Palm Desktop

Ariyeh1

New member
../images/Emo92.gif

מתוך Outlook בעת שאתה בתיקית אנשי קשר (Contacts): קובץ (File)
יבוא ויצוא (Import & Export)
יצוא לקובץ (Export to File)
הבא (Next)
Comma Separated Values
הבא (Next)
בחירת התיקייה ממנה תיצא את הנתונים
הבא (Next)
בחר שם לקובץ
הבא (Next)
מיפוי (Mapping) - ההסבר למיפוי נמצא בחלון במיפוי-
סיום. הקובץ שיצאת יימצא בתירקיית המסמכים שלי (My Documents)

hagaluly

New member
מעולה רק ש........

שאני מנסה לייצא הוא טוען שצריך איזה מתרגם כלשהוא l4561427.cab הכנסתי את הדיסק של האופיס והוא לא מוצא כלום

hagaluly

New member
התקנתי מחדש

עידכנתי את כל העידכונים ועדיין הוא טוען שחסר תוסף כלשהוא חיפשתי את הקובץ בגוגל ולא מצאתי כלום גם לא בתמיכה של מייקרוסופט

hagaluly

New member
לבסוף הצלחתי אבל שאלה נוספת

העלתי את קובץ ה txt מופרד הטאבים ל palm desktop אבל משום מה שהוא מסנכרן כלום לא עובר למכשיר

Ariyeh1

New member
כפי שציינתי קודם

אם מותקנת תוכנת PocketMirror אתה מסנכרן עם Outlook ולא עם Palm Desktop. הסר את PocketMirror וסנכרן עם Palm Desktop (יתכן ויהיה עליך להתקין מחדש את Palm Desktop אחרי הסרת PcketMirror)

hagaluly

New member
סורי שאני משגע אותך

הצלחתי לסנכרן את המידע למכשיר אבל הטלפונים לא מופיעים לי על הפאלם. הם מופיעים בפאלם דסקטופ אך לא במכשיר

hagaluly

New member
לא רק פאלם דסקטופ

המידע עובר למכשיר רק ללא המספרי טלפון וסלולארים

למעלה