לא יודע איפה ללמוד

gogoland1

New member
לא יודע איפה ללמוד

שלום לכולם.אני בבעיה ואני צריך עזרה.אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה.הבעיה היא שאני לא יודע איפה ללמוד ומה נחשב יותר.אני יודע יהיה לי קשה להתקבל לאוניברסיטת תל אביב(דרך אגב אני גר באיזור תל אביב).ויש לי כמה אפשרויות אחרות:בן גוריון,בר אילן והמכון האקדמי בחולון. מבחינתי הכי נוח זה בחולון או בבר אילן אבל אני לא יודע האם ללמוד שם זה טוב.אני מתכוון מבחינת השוק העיסקי. האם באמת חשוב איה אני לומד שמקבלים אותי לעבודה? האם בר אילן נחשבת לאוניברסיטה טובה בתחום החשמל והאלקטרוניקה? האם מכללת חולון נחשבת כמו אוניברסיטה?איך השוק העיסקי מסתכל עליה? מישהו יכול לייעץ לי בכלל מה אני צריך לעשות? תודה רבה לכל העונים.

תתרחק מאוניברסיטת ת''א כי היא קורסת

מרוב שחיתות ופרוטקציות ואינטריגות ואנוכיות. אנשים שדיברתי איתם אמרו שזה ממש סבל ללמוד שם היום. בבר אילן אתה תבזבז את חצי מזמנך בלימודי דת וכולם בשוק ידעו שלמדת פחות מהמקצוע שלך ויותר 'מדעי היהדות'. מה גם שבאמת תהיה פחות מדי עסוק עם מה שאתה מתכנן ויותר מדי עסוק עם מה שאתה לא מתכנן.

gogoland1

New member
לא נראה לי..תקרא

אוניברסיטת תל אביב אכן אנוכית אגואיסטית ואליטיסטית.מה שלא מסביר את עליית הרף לקבלה לתואר הנדסת חשמל.הם העלו את הרף ב- 20 נקודות כולל לאנשים מרקע סציו-אקונומי נמוך(העדפה מתקנת). לגבי בר - אילן : אין לי בעיה עם הדת.יש לי יותר בעיה האם האוניברסיטה נחשבת יחסית והאם התואר בהנדסת חשמל נחשב טוב בבר אילן? תודה לעונים.

למעלה