לא יודע אם אני פונה לפורום הנכון

Laptop1

New member
לא יודע אם אני פונה לפורום הנכון

אבל אשמח לקבל עזרה או הפנייה לפורום המתאים! הבעיה שלי היא כזאת: קניתי שולחן מעץ לפני מספר שנים והיום שמתי לב שיש מספר חורים באחת הדפנות. התחלתי לגרד וגיליתי שהעץ פשוט מתפורר בחלק מהמקומות. בדקתי את השולחן מכל הכיוונים וגיליתי שיש עוד מספר חורים קטנים במקומות שונים. חשוב לציין שכבר מספר חודשים אני מבחין בערימת חול מתחת לשולחן, אך עד עשכיו לא ייחסתי לכך חשיבות (וחבל שכך). הבנתי שכנראה מקור הבעיה היא תולעת עץ (שאין לי מושג מה זה). מה הפתרון שאתם יכולים להציע לי בקשר לשולחן? והאם זה מהווה סיכון לשאר הרהיטים בבית העשויים מעץ?

תזרוק אותו!!(כמו שורדה אומרת)../images/Emo97.gif

אם נכנסה אליו התולעת, אתה יכול לרסס ולנסות להציל אותו. כן, זה מהווה סיכון לשאר הרהיטים. אולי תנצל את ההזדמנות לרענן את עיצוב ביתך בקניית שולחן חדש.. יפעת שגב מנהלת הפורום

jimibar

New member
הפתרון העדיף והקל הוא לזרוק אותו !

תולעת עץ זה ממש כמו שזה נשמע תולעת שאוכלת את העץ מבפנים !! אפשר לוודא זאת ע"י קירוב האוזן לשולחן ושמיעת התולעת מכרסמת להנאתה. היא מאד מסוכנת לרהיטים נוספים בבית-בעיקרון עצתי לך היא לרסס את כל רהיט העץ הקרובים לשולחן בכדי למנוע התפשטות התולעת וכמובן לזרוק את השולחן. או לסירוגין לרסס טוב טוב ואז בחלקים הגלויים "לצבוע" עם סילר לאבן שקוף ודליל (50 ש"ח). אבל חבל לקחת סיכון !!! בהצלחה.

למעלה