לא יודע אם זה היה פה, אבל שרשור

singlestroke

New member
לא יודע אם זה היה פה, אבל שרשור

כלי נגינה !!! מי שמנגן על משהו, אני רוצה תמונה, פירוט, והערות בקשר לנגינה שלכם (זמן, סגנון וכאלה). אני אתחיל !!!!
מערכת פרל אקספורט סירייס, בת 7+ (!!!) תופים: בס 22", סנר 14", תמתמים 12"+13", פלור טום 16". מצילות: רייד AA של סאביאן 20", קראש 17" פייסט 2002, הייהאט פייסט 2002, 14" ו-ספלאש פייסט סאונד פורמולה 8". הערות: יש לי את הסט בערך חצי שנה כבר... אני מנגן פ'אנקי מעצמי, שאני מאלתר וכאלה.... כרגע אני בלהקת רוק ישראלי 'מתקדם' כזה, ובעוד הרכב רוק\סווינג כזה... אני בעיקרון לומד תופים מסודר אצל מורה חצי שנה, אבל מקלות ופד אימונים יש לי מלפני שנה וחצי. יש לי הרבה השפעות... אני גונב מהפרטים שלי, בבקשה: "המתופפים של חיי - לארס אולריך (מטאליקה), מאיר ישראל, תמיר ברזילי (פאנקנשטיין), אלעד נדב (ילד נשמה), מייק פורטנוי (דרים ת'יאטר), ג'ון בלאקוול, דייב ווקל, אהרון גרין, ארט בלייקי, אלווין ג'ונס, סטיב סמית', צ'אד סמית', קארטר בופרד (דייב מת'יוס באנד), יאסקה ראאטיקאינן (צ'ילדרן אוף בודום) ודניאל סוונסון (אינפליימס)." מצטער
זהו... תורכם (אני מקווה?)

Funky Giraffe

New member
ממממממממממממ

ברגע זה אני עושה עיבוד שלי ל"בלעדייך"/רכטר :) אז ככה אני מנגן באריטון סקסופון בחצי שנה האחרונה, התחלתי מטנור בסוף 2001, ורק בשנתיים שלוש האחרונות אני מגלה עניין בזה ממש, ומבסוט מזה שלא הפסקתי לנגן כי עכשיו הגיע הזמן להשקיע... אני חבר בתזמורת הייצוגית של כפ"ס (י'-י'ב, ולמי אכפת שאני בט'
) שזכתה השנה במקום הראשון בתחרות תזמורות הנוער הארצית, ונסעה שנהשעברה להונגריה ותסע שוב בשנה הבאה לסרביה כנראה... פירקתי והקמתי כמה להקות בעבר, אבל לא עוד, ביום שלישי אני מתחיל לעבוד עם הרכב Fאנק-היפהופ שיש לו למעשה כבר כ15 שירים כתובים שהחברים שלו כתבו באופן אינדיבידואלי ובקרוב ממש נתחיל לעבד אותם וללטש עד הסוף ובעזרת הג'אם נרים מופע מכובד... באריטון סקסופון - Selmer USA, Amati (האמאטי עם לה נמוך, והסלמר יו אס איי עם סי במול נמוך... שניהם לא שלי, אבל הם בהשכרה) טנור סקס' - Beucscher BU4/3 (לא זוכר את הדגם המדוייק) אני גם עובד הרבה עם קלידים למרות שאין לי ידע פורמלי של ממש באקורדים, עובד בעיקר עם השמיעה ועם ידע תאורטי בסיסי במרווחי צלילים

moooom

New member
טוב אני

מנגן סקסופון אלט כבר 5 שנים אבל התחלתי לנגן ברצינות השנה בגלל המגמה סלמר פריז סדרה 2 או 3 לא זוכר אין לי תמונה כי הוא די חדש אולי אני אצלם מחר אם יהיה לי כח מנגן ג'אז, קלאסי, Fאנק, ראגיי, סול ומאטל (לא מטאל...מאטל)
מנגן בהרכבי ג'אז של המגמה והקונסרבטוריון ובעוד הרכב ג'אז ששיא הפרסום שלו היה נגינת סטנדרטים בחוף השרון בהרצליה במטרה לעשות קצת כסף (55 שקל בשעתיים שהתחלקו לשלושה מה שיוצא בערך חצי משכר מינימום אבל לא נורא) חבר בלהקת Funta האגדית שכל חבריה כותבים בפורום הזה פחות או יותר (טוב לא ממש כי אנחנו 9 אבל שליש כותבים) אממ והיום לחצתי לסלוצקי את היד בהופעה של sharp 5 ואני גאה בעצמי

hell yea

מנגן כולה שנה בבאס ....אבל רזומה של שנתיים פסנתר שנה תופים...לומד גם גיטרה....ומתחיל בחופש עם סלוצקי...הוא מלמד אותי חליל...חחח...יש לי איבנז sdgr srx700 סדרה ישנה וטובה...ואתמול!! אה אתמול!!!...אתמול הכירו לי את סלוצקי ...והוא שכנע אותי להבריז מכמה מקומות כדאי לבוא להופעות...הוא מצחיקול

אממממ

טוב אז החלטתי סופית להצטרף. אני צבר, נעים מאוד. אני מנגן כבר 3 שנים גיטרה. מזה שנתיים מנגן על חשמלית של איבנז RG 370 B היא לא משהו..

זווש

New member
אוקי..

ניגנתי שלוש שניים על חליל צד- אבל עכשיו אני בקושי זוכרת. ואני מתחילה עכשיו פסנתר.. אני יודעת קצת מאוחר..
כבוד!! בגד כפת מעפולה זכו בלהקות צעירות.. עפולה על המפה!

Gezunthait

New member
תורי עכשיו

אני פסנתרן וגיטריסט כעיקרון אבל אני סתם מחלטר על עוד כלים לפעמים, בדרך כלל לא בהצלחה גדולה. על פסנתר אני מנגן 6 וחצי שנים בערך, התחלתי מקלאסי, בחטיבה התחלתי לנגן גם רוק ולימדתי את עצמי אקורדים וכאלה, והשנה כשעליתי לתיכון במגמה, התחלתי ללמד את עצמי לפני קצת ג'אז. ככה שעכשיו אני מנגן קלאסי, ג'אז, רוק, בלוז, Fאנק, רגאיי, קצת מוזיקת עולם ולטיני וכאלה. הכלי שלי זה פסנתר עתיק ודפוק שכתוב עליו בעברית "פרייס", הקלידים שלו מתפרקים, יש בו חורים מתולעי עץ והוא לא מכוון בחצי טון בגלל שהמיתרים כל כך ישנים ואם יכוונו אותם הם יקרעו, ואורגן Yamaha PSR350 מג'ויף שכבר לא מייצרים ואין בו כמעט שום אפשרות מודרנית. מקווה לחסוך לכלים חדשים. מסתבר שכולם טעו לגבי מי שגר בהרצליה פיתוח(למרות שאני גר ליד, אבל נחשב בכל זאת). בקשר לגיטרה, אני גיטריסט כמעט שנתיים, מנגן מה שנותנים לי לנגן. הכלי שלי זה גיטרה קוריאנית בשם Caraya, חיקוי של האיבנז של סטיב וואי ומגבר Peavey Rage נחמד. זהו. אני מנגן במגמה של תיכון חדש בהרצליה, אני חבר בהרכב ג'אז שניגן בחוף השרון כמו שיונתן בעל המום אמר קודם, בלהקת Funta האגדית ובלהקה שמנגנת רוק מקורי שלי, "השאריות". חוץ מזה כל מיני הרכבים קטנים ושטויות. ביום שני אני יוצא למתא"ן, שמי ששמע את השם יודע מה זה ומי שלא, זה לא באמת משנה. סלאמאת.

Gezunthait

New member
תורי עכשיו

אני פסנתרן וגיטריסט כעיקרון אבל אני סתם מחלטר על עוד כלים לפעמים, בדרך כלל לא בהצלחה גדולה. על פסנתר אני מנגן 6 וחצי שנים בערך, התחלתי מקלאסי, בחטיבה התחלתי לנגן גם רוק ולימדתי את עצמי אקורדים וכאלה, והשנה כשעליתי לתיכון במגמה, התחלתי ללמד את עצמי לפני קצת ג'אז. ככה שעכשיו אני מנגן קלאסי, ג'אז, רוק, בלוז, Fאנק, רגאיי, קצת מוזיקת עולם ולטיני וכאלה. הכלי שלי זה פסנתר עתיק ודפוק שכתוב עליו בעברית "פרייס", הקלידים שלו מתפרקים, יש בו חורים מתולעי עץ והוא לא מכוון בחצי טון בגלל שהמיתרים כל כך ישנים ואם יכוונו אותם הם יקרעו, ואורגן Yamaha PSR350 מג'ויף שכבר לא מייצרים ואין בו כמעט שום אפשרות מודרנית. מקווה לחסוך לכלים חדשים. מסתבר שכולם טעו לגבי מי שגר בהרצליה פיתוח(למרות שאני גר ליד, אבל נחשב בכל זאת). בקשר לגיטרה, אני גיטריסט כמעט שנתיים, מנגן מה שנותנים לי לנגן. הכלי שלי זה גיטרה קוריאנית בשם Caraya, חיקוי של האיבנז של סטיב וואי ומגבר Peavey Rage נחמד. זהו. אני מנגן במגמה של תיכון חדש בהרצליה, אני חבר בהרכב ג'אז(Jazzy Steam. הבנתם? יעני ג'אזיסטים :)) שניגן בחוף השרון כמו שיונתן בעל המום אמר קודם, בלהקת Funta האגדית ובלהקה שמנגנת רוק מקורי שלי, "השאריות". חוץ מזה כל מיני הרכבים קטנים ושטויות. ביום שני אני יוצא למתא"ן, שמי ששמע את השם יודע מה זה ומי שלא, זה לא באמת משנה. סלאמאת.

למעלה