singlestroke
New member
לא יודע אם זה היה פה, אבל שרשור
כלי נגינה !!! מי שמנגן על משהו, אני רוצה תמונה, פירוט, והערות בקשר לנגינה שלכם (זמן, סגנון וכאלה). אני אתחיל !!!!
מערכת פרל אקספורט סירייס, בת 7+ (!!!) תופים: בס 22", סנר 14", תמתמים 12"+13", פלור טום 16". מצילות: רייד AA של סאביאן 20", קראש 17" פייסט 2002, הייהאט פייסט 2002, 14" ו-ספלאש פייסט סאונד פורמולה 8". הערות: יש לי את הסט בערך חצי שנה כבר... אני מנגן פ'אנקי מעצמי, שאני מאלתר וכאלה.... כרגע אני בלהקת רוק ישראלי 'מתקדם' כזה, ובעוד הרכב רוק\סווינג כזה... אני בעיקרון לומד תופים מסודר אצל מורה חצי שנה, אבל מקלות ופד אימונים יש לי מלפני שנה וחצי. יש לי הרבה השפעות... אני גונב מהפרטים שלי, בבקשה: "המתופפים של חיי - לארס אולריך (מטאליקה), מאיר ישראל, תמיר ברזילי (פאנקנשטיין), אלעד נדב (ילד נשמה), מייק פורטנוי (דרים ת'יאטר), ג'ון בלאקוול, דייב ווקל, אהרון גרין, ארט בלייקי, אלווין ג'ונס, סטיב סמית', צ'אד סמית', קארטר בופרד (דייב מת'יוס באנד), יאסקה ראאטיקאינן (צ'ילדרן אוף בודום) ודניאל סוונסון (אינפליימס)." מצטער
זהו... תורכם (אני מקווה?)
כלי נגינה !!! מי שמנגן על משהו, אני רוצה תמונה, פירוט, והערות בקשר לנגינה שלכם (זמן, סגנון וכאלה). אני אתחיל !!!!