לא יודע אם זה הפורום המתאים

LoL1111

New member
לא יודע אם זה הפורום המתאים

אבל רע לי נורא. הכאב הרציני בא בתקופות אבל תמיד רע לי משום מה. לא מתגבר על מישהי שזרקה אותי לפני יותר משנה,רק נאחז בזכרונות וחי בשביל להחזיר אותה, הולך לי חרא במקצוע מסוים בלימודים למרות שאני משקיע אך ורק בו...דבר שהוריד ממני מבחינה פיזית ואני כבר לא ספורטאי כמו שהייתי בעבר. גם לתחביב היחיד שיש לי כרגע אין לי הרבה זמן ואני מרגיש שפשוט לא בא לי לעשות את התרגילים והאימונים שאני כ"כ חייב לעשות בו. רק לנגן, בחופשיות, דבר שלא יקדם אותי לשום מקום. מרגיש חנוק, כלוא. שונא את העולם. וגם כשאני נהנה אני לא. כשאני יושב עם חברים לשתות ולדבר, כשאני רץ, משחק כדורגל, או כדורסל או וואטבר, אני נהנה, אבל אני לא שלם עם עצמי. תמיד חושב על כמה שאני הולך להיכשל בבגרויות הקרובות וכמה שהיא חסרה לי... לא יודע בדיוק למה כתבתי את זה כי אין דבר בעולם שיכול לעזור..אבל..מילא..

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

הגעת אל הפורום המתאים. נקבל אותך ב
זרועות פתוחות. שמע, להתגבר על פרידה, זה לא קל - אבל אחרי שעובר זמן מה, היכולת לצאת מהדיכאון והעצב היא רק בידיים שלנו. לפעמים העצב והשקיעה בו כ"כ מנחמים (סוג של פרדוקס כזה) וגם כ"כ קל לשקוע ולא להתחייב לשום דבר אחר, כי אני בדיכאון - אז מה פתאום שאלמד כמו שצריך ואתאמן וכו' - צריך להבין אותי, אני בדיכאון. אז מצד אחד - יש מבין
ואני יכולה לפחות להגיד לך מנסיוני, שגם אני עברתי את הכאב המתמשך ולא יצאתי ממנו כ"כ מהר. ומצד שני - הפתרון הוא פשוט לקום ולעשות. למצוא את המוטיבציה מבפנים - ואז, זמן לא רב אח"כ, האנרגיות של העשייה כבר ימשכו אותך למעלה. אבל לא עשייה בלתי מחייבת - אלא דברים שאתה ממש אוהב, וגם מעריך. אגב נגינה - גם כאן יש בחירה, בין לשבת ולנגן שירי דיכאון לבד בבית, לבין לקחת את הגיטרה ולנגן עם החברים (כמובן, אין לי מושג על איזה כלי אתה מנגן. ניסיתי לתת דוגמא).

LoL1111

New member
תודה../images/Emo140.gif. הייתי יותר שמח להזדהות

ולהציג את עצמי..אבל בואי נגיד שאני דיי מתבייש בחיים שלי כרגע.
אני יודע שהכל בידיים שלי, שאני יכול להכריח את עצמי לצאת מזה, לעתים אני תופס אומץ ויוצא מזה, לדוגמא: מחקתי אותה מהפלאפונים שלי, מהספר טלפונים שלי, מכל מקום אפשרי. החלטתי לשבת וללמוד כמו שצריך עד סוף השנה, אבל לא משנה מה עשיתי, רק נפלתי עוד יותר...אז למדתי חודש למתכונת..קיבלתי 65, מחקתי אותה?! שלחה לי הודעה ודיברנו וזה הכאיב. ובאמת שאני מעדיף לדוגמא לצאת לנגן עם חברים, אבל אני רציני מדי, אני חייב להשקיע את כל כולי בזה, ומי שלא רציני מספיק בקטע יכול לעזוב מראש מבחינתי. תמיד אני מוצא את החלקים הפחות טובים, אני מנגן על פסנתר וגיטרה, ובמקום לשמוח שחבר שלי שהוא פסנתרן מעולה רציני בקשר להפקת דיסק אז אמרתי לעצמי פתאום, מה אני צריך עכשיו פסנתר..אני רוצה רק גיטרות ותופים! ויוצא שכל השירים שלי הם בעצם דיכאוניים עליי ועליה, ככה שכל הפורקן שלי מתנקז למוזיקה ולכתיבה שלי. אז מצד אחד אני רוצה לחיות ולהיות מאושר, מצד שני אני לא רוצה את זה כל עוד זה בלעדיה..

LoL1111

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif אוי..ומזל טוב ../images/Emo140.gif

למעלה