לא יודע אם זה מנחם מישהו...

yoelmati

New member
לא יודע אם זה מנחם מישהו...

אבל ארגנטינה זכתה היום ב"מונדיאליטו", הלא הוא אליפות העולם לנבחרות עד גיל 20, אחרי ניצחון בגמר על צ'כיה 2-1 (שערים של אגוארו וסאראטה). לרגע התבלבלתי וחשבתי שהצהלות ברחוב והזמבורות שצפצפו מכל המרפסות, היו בגלל משחק חוזר של גמר הקופה, וניצחון של הנבחרת הבוגרת. אבל לא, מתברר שהניצחון נורא שימח את כולם פה, אחרי מה שקרה ביום ראשון שעבר... נו טוב, לפחות זה.

yoelmati

New member
ואם זה לא מספיק... בוקה גם מפסידה היום!

בזמן כתיבת התגובה הקודמת נשמעו שוב צעקות וזמבורות באיזור, בדקתי וראיתי ש... בוקיטה הפסידו...! לא ברור מה זה הCOPA PANAMERICANA (כנראה אלופת דרום אמריקה מול אלופת מרכז אמריקה, ניחוש שלי), אבל בכל אופן בוקה לא זכו בתואר, והפסידו אותו לקבוצת CRUZ AZUL ממקסיקו. לא שזה מזיז למישהו, אבל כל הפסד של בוקה מעלה חיוך, אפילו קטן כזה, על הפנים. גם אם אני גאז'ינה שהקבוצה שלו לא זכתה בכלום השנה.

Yali9

New member
יואל תגיד

הרעש הזה אחרי כל משחק - נצחון או הפסד - זה מאפיין את ארגנטינה או את אזור המגורים שלך שנשמע מאוד רועש וססגוני. ודרך אגב - רק מלקרוא את ההודעה שלך זה נראה שכתבת אותה עם חיוך ענקי... מעניין מה כרוני יחשוב על זה. יהלי.

yoelmati

New member
קצת על "הרעש והססגוניות"...

תארי לעצמך: שכונת מגורים המורכבת מבניינים רבים, חלקם עומדים אחד מול השני, כשבינם מפריד רק רחוב חד סטרי לא ממש רחב. המבנה הדי צפוף הזה, הוא לדעתי הבסיס לאווירה של NUEVA CORDOBA, שלמרות שמתגוררות בו משפחות פה ושם, עדיין נקרא "רובע הסטודנטים". הגיל הממוצע עומד על 21 בערך לדעתי. עכשיו מה? רוב הזמן, כשיש משחק כדורגל חשוב בטלוויזיה, אפשר גם לדעת את התוצאה (או לפחות להתעדכן מי מוביל) לפי הצעקות והזמבורות באיזור... עם הזמן לומדים להפריד בין קולות השמחה של אוהדי ריבר לאלה של בוקה. כמו שכבר ציינתי, רוב האוהדים שמחים יותר בהפסד של הקבוצה היריבה שלהם... כמובן שכשהנבחרת משחקת באיזשהו מעמד חשוב, אין אף אחד ברחוב ואז יש אווירה אפילו עוד יותר מיוחדת, כי פתאום כולנו אוהדים את אותה הקבוצה. אגב, הפטריוטיות של הארגנטינאים בכל מה שקשור לספורט באה לידי ביטוי לא רק בכדורגל - פעם חזרתי ממסיבה בסביבות 6 בבוקר של יום ראשון, גמור מעייפות (להזכירכם, בוקר יום ראשון בארגנטינה, ועוד בקורדובה, ועוד בשכונה שלי, הכל נראה כמו איזה עיר רפאים!), והתעוררתי פתאום לקולות צעקות שמחה וזמבורות ברמה של קרנבל כבר בסביבות 7:30-8:00, וכל זה למה? דוד נאבלדיאן, אחד הטניסאים הטובים של ארגנטינה, ניצח באיזה גמר של טורניר מאסטרס... אבל הפטריוטיות הזו נשארת אצל החבר'ה הצעירים פה רק בספורט. רובם אפילו לא יודעים למי הם יצביעו בבחירות הקרובות...

Yali9

New member
יואל זה נשמע ממש כיף.

טניס - לא מסתדרת עם המשחק הזה. מי עושה יותר רעש האוהדים של בוקה??

Yali9

New member
באמת?

אבל אני מאוד נחמדה.... בוקה זה סתם משהו שאני סוחבת מהעבר ופתאום נתקעתי איתו גם בהווה.. אם אתה ממליץ על ריבר תשלח תמונות של השחקנים. אני אראה, אבדוק ואחליט. מה אתה אומר? יהלי.

כרוני

New member
פתאום נתקעת איתו בהווה?

את זה שאת אוהדת קבוצות על פי מראה חיצוני של שחקנים כבר הבנו....

pepe chatruc

New member
זה סתם גביע ידידותי

בשלבים הראשונים בוקה שיחקה מול אליאנזה לימה מפרו ועוד מישהו סתם טורניר "קיץ"

למעלה