לא יודע אם זה קשור לפורום....

DuDu007

New member
לא יודע אם זה קשור לפורום....

אבל בכל מקרה... מצטער שזה ארוך.... ------------------------ קראתי לך פרח . מלאך שלי ידעתי שיבוא היום שלא תיהיה איתי עוצם את העיניים ונזכר בעבר זוכר אותך ולא אשכח רוצה אותך פה לידי אבל זה בלתי אפשרי הלוואי והייתי יכול להגיד לך כמה מילים כמה מילים להוציא אותם מהלב מילים שמכאיבות מילים שמציקות מילים שרוצים אותך שרוצים לצאת אליך כי את היחידה שהיה איכפת לה!!! אני רוצה להגיד לך אותם אבל אני לא יכול. הלוואי ויכולתי הלוואי ולא היינו עושים את אותה שטות באותו הלילה לא היינו אמורים לעשות את זה בכלל אבל אני רוצה יותר בהרבה!!! לשכוח את היום 1.8.01 היום האחרון שלך לשכוח אבל לזכור... לדעת שניפגש גם בעולם הבא ושאוכל להגיד לך שאני אוהב אותך וכמה היית חשובה לי מאותו היום נגמרו לי החיים השארת אותי בודד עם הרבה פצעים בלב פצעים פתוחים פצעים שכואבים מן צלקת שחרוטה עמוק בלב... אני לא ישכח אותך. את היית חשובה לי יותר מהחיים שלי!!!! ואת יודעת את זה אני יודע שזה באשמתי ! ואני מחכה ליום שאני יוכל להגיד לך אני מצטער! לא חשבתי .. אבל אני יודע שזה יהיה רק בעולם הבא עכשיו שהדמעות מתחילות לחזור אני נזכר בימים שלנו בימים הטובים בימים שהיינו שנינו יחד הרגשנו בעננים למרות שהיו ימים קשים גם לי - וגם לך שאותו דבר הרס אותי הרס את החיים שלי וגם את שלך בחרת בדרך של המוות ואני ? אני זה שנכלשתי אני יודע ששום דבר לא יוכל להחזיר אותך אבל אני לא אשכח את אותו היום שטלי(שם בדוי!) אמרה לי שהתאבדת ... לפעמים חשבתי לעצמי מה יקרה אם אני אאבד אותך ? והנה שנה וכמה חודשים אחרי זה אני כאן עדין נשארתי מנסה לשרוד למרות שזה קשה לי .. קשה לי בלעדייך וקשה לי בכלל חשבתי ללכת בדרך שלך לקחת פשוט כדורים ולבלוע ולסיים את הכל אבל אני ניסיתי כמה פעמים כבר לסיים את הכל אבל בלי הצלחה לא נראה לי שאני קרוב ליום הזה למרות שאני מרגיש אותו כל יום אני מרגיש שאולי הפעם אני כן יעשה את הצעד הזה אבל זה לא קורה בנתיים... אני כל כך מתגעגע אני רוצה לחבק אותך כמו שבפעם האחרונה הייתה אני זוכר אותה כמו שעכשיו אני ואת מחובקים כאילו הייתה הרגשה כלשהי באוויר שעומד לקרות משהו אבל לא ידעתי את זה לפני זה. רצית לנתק את הקשר איתי אני לא הבנתי למה אבל בחרת בדרך הזאת .. היה לי קצת קשה להבין אותך אבל אני מצד שני כן הבנתי אותך... אבל ביומיים האלה שלא היינו בקשר את לא יודעת מה עבר עלי איזה ימים .. ובכלל אחרי מה שקרה אחרי זה .. שסיימת את הכל זה הרגשה אחרת לא חשבתי שזה מה שיקרה ! וגם אם היית אומרת לי שאת רוצה לנתק את הקשר והייתי יודע מה שאת הולכת לעשות לעצמך לא הייתי עוזב אותך ! הייתי נשאר גם אם את לא היית רוצה ! לא הייתי נותן לך ללכת ... כי את חשובה לי ! ולא הייתי נותן לך לסיים את הכל אבל לא ידעתי שאת הכדורים שאת אמורה לקחת את בעצם בכלל לא לוקחת אלה שמה אותם בצד אבל היום זה אחרת ..... אבל זה לא כל כך משנה אני נכנס לדברים אחרים כרגע מה שרציתי להגיד זה שאני מתגעגע אליך... -------- ולכם בפורום אם קראתם אז תודה.. ואתם לא חיביים להגיב כי אני יודע שלא יכולה להיות תגובה למה שרשמתי פה בכל אופן תודה...

בל בל

New member
../images/Emo7.gif

באמת קשה להגיב למכתב כזה, אבל אני מרגישה חייבת להגיב אחריי שקראתי ובכיתי כל כך. דרכי אלוהים נסתרות, אתה לא יכלת לדעת ואל תחשוב אפילו לשניה שזה אשמתך. אני מצטערת אבל אין לי הרבה מה להגיד כרגע חוץ משתהיה חזק ושיהיה טוב , אני לא יודעת מתי אבל יהיה- המשפט הזה יהיה טוב זה מה שמשאיר אותי בחיים, למרות שעדיין לא ממש טוב. מזדהה איתך ברגשות, ואני כאן בשבילך תמיד שלך ענבל

ה מוזה

New member
מכתב כואב ומצמרר ../images/Emo7.gifהרעיד את הלב

כשאמות, משהו ממני, משהו ממני ימות בך, ימות בך. כשתמות, משהו ממך בי, משהו ממך בי ימות איתך, ימות איתך. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו אם נדע, איך להרגיע, איך להרגיע את האיבה, אם רק נדע. אם נדע, אם נדע להשקיט את זעמנו (אם נדע להשקיט) על אף עלבוננו, לומר סליחה. אם נדע להתחיל מהתחלה. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו. כי כולנו, כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו - ומשהו, נשאר איתו. קשה לאבד חלק מאיתנו ...ולהשאר כאן מלאי שאלות שלא יקבלו תשובה . חרטה ואשמה.. אבל את הנעשה אין להשיב ועבורך הטוב ביותר שתוכל לעשות זה לסלוח לעצמך - להפנים את לקחי השיעור הכל כך כואב הזה תבנה לעצמך חיים שהיא תהיה גאה בך .

למעלה