לא יודע אם זו בעיה

MetalBoy

New member
לא יודע אם זו בעיה

פגשתי משהי מהאיי סי קיו שלי והיא התגלתה בתור הבנאדם היחידי עד עכשיו שעמד בסטנדרטים שלי.. ובאמת אנחנו דיברנו 5 שעות! (עם החבר הכי טוב שלי לא דיברתי שעה וגם לא עם ידידות שלי!!) אבל אני לא מאוהב בה או משהו וזה משונה כי היא הבנאדם המושלם להיות חברה שלי! ואנחנו חברים אבל לא כמו חברים מאהבה אלא חברים סתם (לא ידידים).. מטאל

BlackMist

New member
זה בסדר גמור...

תראה, זה שאתם מסתדרים טוב מאוד ביחד זה לא אומר שאתה צריך להיות מאוהב בה. אני למשל נוטה להתאהב בבנות ביישניות דווקא. למרות שזה לא הולך כל-כל טוב כי גם אני ביישן ואז בעצם אין מי שיוזם וזה... והשיחות נתקעות. אני מסתדר טוב מאוד עם אחותי... אנחנו מספרים הכל אחד לשני! פשוט הכל! על האהבות שלנו, הבעיות שלנו, וכו`... אבל זה לא אומר שאני אוהב אותה, אנחנו פשוט מסתדרים טוב. :) במילים אחרות, לא תמיד נמשכים למי שמסתדרים איתו. היא המישהי הזאת הייתה בן, היא הייתה יכולה להיות החבר הכי טוב שלך, אבל היא לא בן, וזה לא אומר שאתה צריך להכריח את עצמך להיקשר אליה בקשר רומנטי, כי זה פשוט לא עובד ככה.

kiticat

New member
למה שזה יהווה בעיה?

עם כל הכבוד. יש אנשים שאני מאוד קרובה אליהם,ואני מכירה אותם דרך האי סי קיו. ויש כמה שהם ממש ידידים שלי, כמו אחד שקוראים לו טל (אני מתה עליך!), או יובל (שאני ממש סומכת וקשורה אליו), ובחיים לא נפגשנו. הם ידידים שלי ואני מסוגלת לדבר איתם שעות באי סי קיו. ברגע שמרימים טלפון המצב משתנה. דיברתי עם מישהו שקוראים לו אביעד וברגע שדיברנו בטלפון הכל נהרס... וחבל כי הוא באמת בן אדם נהדר.

למעלה