לא יודע אם לצחוק או לבכות ....

GAD333

New member
לא יודע אם לצחוק או לבכות ....

(מאושר כמובן), אך אישתי שתחייה, לאחר כ3 שנות רכיבה שלי .....החליטה להצטרף... למהפכככככככככככה...
לפיכך ביזבזנו אתמול כמה אלפי זוזים בודדים לטובת אופניים וציוד הקפי לגברת
וכל שנותר לה הוא להוכיח רצינות וללמוד לרכוב
קנינו גם כיסא אחורי לתינוק בן השנה וחודשיים, הילדה בת ה 5 כבר רוכבת ותיקה (בלי גלגלי עזר
), והנה לה כל המשפחה מוכנה לרכיבה וטיולים. הקטליזטור לכל זה כמובן, היו התמונות המעוררות חשק של מפגש הפורום, וחוויות הטיולים המגובות בתמונות הזורמות אליה , השכם וערב... לפיכך, אני מודיע בזאת על הצטרפותי ומעמודותי
גם לטיולי משפחות... מתי הטיול הקרוב???? היכן ישנם טיולי לייט מעבר לירקון ונחל אלכסנדר??? גדי

רֶשֶף

New member
../images/Emo49.gif זכית בזוג "האופניים של אשתי"

כי אם במקרה, חו"ח, היא תתבעס אחרי הסיבוב המקרטע הראשון ותחליט (כמו אשתי) ש... אפעס... זה לא בשבילה בשלב זה, הרי שזה מותיר אותך עם זוג אופני גיבוי ו"משימות מיוחדות". אז, נותר לך לארגן להם צמיגי כביש 1" חלקלקים וצנומים ולהנות מכל העולמות. ואם ישאלו אותך בחוסר טאקט "בוינה, מה זה היצור כלאיים המכוער הזה?" תמיד תוכל להרהר שניה (בשביל הדרמטיות) ולהפטיר כבדרך אגב "אה, זה? אלו האופניים של אשתי". אה, ובעניין טיולי "גוררים והורים", תהיה בקשר. נתכנן משהו

GAD333

New member
אוי ואבוי.. חמסה, חמסה..../images/Emo57.gif

...טפו...טפו..טפו.. זו אפילו לא אופציה שהיא תתבעס לה , צריך להתחיל בעדינות וברכות לפני הסינגלים בקיסר, כרמי יוסף ושאר ירקות
במקרה וחו"ח הקטסטרופה תתרחש...אזי יפורסם בלוחות המכירה..."למכירה אופניים.... כחדשות עם 4.7 ק" בלבד, כולל כל הציוד הנלווה..."
עם קצת אופטימיות וסבלנות אני תקווה ש"החיידק הטורף"
ידבוק גם בה. בעניין "גוררים והורים" בשמחה.
גדי

רמי לשם

New member
יש גם אפשרויות נוספות.

זוגתי שתחיה כבר מדברת על לקחת יום חופש כדי לצאת לטיול רק איתי, כי אז אפשר לעשות מסלול יותר אתגרי מאשר יחד כולנו עם הקטן. וכן, להתחיל בעדינות וברכות זו הדרך...

GAD333

New member
פחחחח... רשף שכחתי לציין ש....

מידת האופניים היא.....EXSTRA SMALL ולכן הפיכתם לאופני "משימות מיוחדות 007 "יורדת מהפרק
עוד רעיונות ???
גדי

IlanShacham

New member
רצוי לרכב עם עוד נשים

ההתמודדות תהיה לה יותר קלה אם יש עוד נשים בסביבה. מנסיון...

GAD333

New member
חן חן על שלל העצות והפירגון, אפנה..

אותה לקריאת שורות אלו בפורום...מי יודע אולי מתפתחת כאן רוכבת שעוד נשמע עליה....

s a s s

New member
ברכות גדי

if you can not beet them join them במשפט הזה מוסבר הכל, ככל שרכבת והראת סימני רצינות לענין של "בעיית הרכיבה החולפת", זוגתך הפנימה ששווה ככל הנראה לטעום מהעניין גם כן. בכך "זכתה" בזמן איכות עם התכשיט הגדול וגם באפשרות להשיל מעט קלוריות שהרי זה ספורט (הן טוענות תמיד שיש מה להוריד). ברכות וברוך הבא למועדון המשפחתיות והנגררים (תמונה מצורפת), נתארגן על שבת מלאת שמש ומשפחות בקרוב מאוד. ישנו אירוע התרמה של דודו בייק עבור ילדים חולי סיסטיק פיברוזיס ראה קישור מצורף. מתאים גם למשפחות ומתקיים ביער בן שמן.

GAD333

New member
ששי ידידי, עם כל הכבוד היא עדיין ..

"ירוקה" וטרם הגיע זמנה למסלולי בן שמן וכיוצ"ב , אבל...אני מבטיח להכשיר אותה בהתאם בכפוף למזג האויר שכרגע אינו מאפשר, וכמובן ...איך לא ,הבייבי סיטר... לקראת טיול המשפחות הקרב אני אעביר אותה "טירונות" מקוצרת
המצחיק הוא שלפני יומיים בכלל לא עניין אותה כל נושא האופניים , אולם מרגע הרכישה..."אוף מה יהיה עם מזג האויר הזה , אני מתה לרכב..." לכן אני מאמין שהיא בדרך הנכונה
נשתמע, גדי לזאב בתגובה הבאה... גם לנסיעת אורבן בקצב שלנו היא עדיין איננה מוכנה והקור בלילות ברררררר....
... בואינה... זאת נסיכה שאוהבת להתפנק
, לאט , לאט...עוד יגיעו ימים והם קרובים מתמיד
גדי

Zeev Kovalsky

New member
קדימה גדי../images/Emo26.gif

תבוא למאסף העירוני יחד עם הגברת. זו יכולה להיות התחלה טובה ולא קשה.

רֶשֶף

New member
"מניסיון"? ../images/Emo12.gif

כוונתך שגם אתה משתדל תמיד לרכב עם כמה שיותר נשים בסביבה? עכשיו אני מבין למה ההתמודדות שלך עם סינגלים היא כל כך קלה.

IlanShacham

New member
כן כן, נסיון...

כשאני רוכב לבד עם אשתי אני אשם בכל קשיי הדרך. כל אבן הושמה במקומה במיוחד כדי להקשות עליה, ובכלל בחרתי מסלול קשה מדי. כשאנחנו רוכבים בקבוצה (שכוללת נשים נוספות), הכל הרבה יותר קל, רכיב וכיף. וסליחה על הרצינות

GAD333

New member
אילן, טוב שענית לו לפני שאישתי ....

צפתה בהודעה של רשף שכמעט סיבך אותי, עוד יכלה לחשוב שאני זה שרוכב עם נשים....פחחחחח גדי

כבעל לפולניה, אני מכיר את התופעה.

אני רוכב היום על "האופניים של אישתי" לכן היא לא יכולה להצטרף אליי לטיולים בינתיים, עד שאקנה סוף סוף אופניים לעצמי. אבל אני זוכר את התופעה הזאת מטיולי ג'יפים שעשינו בעבר. אם היינו לבד, התגובות היו בסגנון "למה הבאת אותנו למקום הזה ? אתה רואה פה עוד משוגע אחד שמנסה לנסוע בשביל הזה ? תיכף ניתקע או נתהפך, למה אתה לא יכול לטייל כמו בנאדם נורמלי ?, למה אני צריכה לסבול את הג'יפ הזה שלך ? ... אבל אם היינו בקבוצה, אפילו אם אני הובלתי ובחרתי את המסלול, מייד זה היה משתנה ל: "נו, מה הם נתקעים על השטות הזאת ? שילמדו לנהוג לפני שהם באים לטיול. הג'יפ שלנו עבר את זה בלי בעיות...

zachih

New member
כל הכבוד על הזריזות

זה באמת הפתעה לאחר שביום שישי בערב לא היתה שום התעניניות
כל הכבוד
על הזריזיות, הזדמנויות חייבים לנצל ומהר בקיצור אתה
. למצטרפת החדשה (האם מותר לציין את שמה
) ברוכה הבאה
בקשר לשמרטף (איזו עיברית
) אתה יודע שאנו תמיד מוכנים

GAD333

New member
היצעת, קיבלת...הינני ממנה אותך....

ואת אישתך שתחייה לשמרטפים קבועים...
את הכתובת אתה יודע
... המקרר לרשותכם...
פתח יומן
ותשריין לנו 3 ערבים באמצע השבוע (לא כולל אימון ספינינג)ובסופי שבוע 2 ערבים יספיקו בהחלט, שוב לא כולל את שבת בבוקר, תעביר המסר הנ"ל לאישתך
, ואם תשארו ביחד אח"כ
, אזי קיבלת/קיבלתם את הג'וב...
גדי

למעלה