לא יודע אם מישהו שם לב ל"הצילו" באקסטרה הוט,

gadgad0

New member
לא יודע אם מישהו שם לב ל"הצילו" באקסטרה הוט,

שמלבד העובדה שהיא סדרה מעולה, כתובה היטב עם קאסט קבוע נפלא, דניס לירי מצליח לגייס לקאסט בתפקידי משנה כמה מהשחקנים הטובים והמעניינים בהוליווד. מי היה לנו שם? סוזן סרנדון (אשתו של טים רובינס, זוכת אוסקר, מועמדת לעוד ארבעה ואיקון הוליוודי) כאליסיה. צ'רלס דארנינג הנפלא (היה מועמד לשני אוסקרים, שחקן קולנוע וטלוויזיה רב-פעלים מאז שנות ה-60) כאביו של טומי. טאטום אוניל (הבת של ראיין אוניל, זכתה באוסקר בגיל 10 על "ירח של נייר". הייתה נשואה לטניסאי ג'ון מקנרו) כאחותו של טומי. מאריסה טומיי (זוכת אוסקר על "בן דודי ויני" ומושא-חיזוריו של ג'ורג' קונסטנזה) כאנג'י. פאטי ד'ארבנוויל (שחקנית עליה כתב קט סטיבנס את השיר "ליידי דארבנוויל" ויש לה ילד משותף עם דון ג'ונסון) כאלי. אגב, למי שלא יודע: דניס לירי הוא בן-דודו של קונאן אובריאן. ועוד אגב: בפרקים רבים במהלך הסדרה מדברים על כבאי בשם פאדי בראון ועל מעשים שונים שעשה. המדובר בדמות אמיתית - כבאי שנספה באסון התאומים.

gadgad0

New member
ערוץ DAY STAR מאיים לעתור נגד הוט אם תוריד

אותו מפלטפורמת הערוצים שלו. המדובר בערוץ נוצרי אוונגליסטי. הוט החליטה להורידו לאחר לחצים מתמשכים מצד שר התקשורת, איש ש"ס. לא להקל ראש: הוט הולכת למאבק נגד מי שהכניסו את ג'ורג' בוש הבן לבית הלבן. אני מהמר שהעניין יחרוג הרבה מעבר לכותרת משנה ב"גלובס".

מה זה הערוץ הזה בכלל?

ערוץ 700 club שצריך להזמין אותו במיוחד,מי מזמין ערוץ כזה? ועוד בלילה יש סימן שהצפיה מומלצת מגיל 18 ומעלה... או שמישהו ביס מעופף או שאני לא יודע מה...

gadgad0

New member
שאלת "מי צופה בזה בכלל" לא רלבנטית במקרה הזה

- מדובר בהחלטה פוליטית. הנצרות האוונגליסטית (= גורמי ימין שמרניים) בארה"ב, המקושרת היטב לממשל בוש, רוצה ערוץ אוונגליסטי בארץ הקודש. הביטוי "רוצה" קטן על אמונה דתית המעמידה במרכזה את ארץ הקודש, תורמת מאות אלפי דולרים לגורמי ימין ומוסדות ציבור ישראלים, מביאה לארץ עשרות אלפי צליינים בשנה ומוציאה הון-תועפות על רשיונות שידור לערוץ שכנראה מספר צופיו מסתכם באלפים בודדים בלבד. גם שאלת חופש העיסוק בדת או הפלורליזם (זכות יסוד בדמוקרטיה) לא מעסיקה יותר מדי את ארגוני זכויות האדם פה, משום שלא כל כך ברור לכל המשתתפים פה מי הטובים ומי הרעים בסיפור הזה (אמביוולנטיות רעה מאוד לגיוס יחצ"נות) - החברים המקופחים (עם הכיסים העמוקים והאמונה היוקדת) של בוש, החברים החרדים של שר התקשורת או הוט האומללה, שנקלעה בין הפטיש לבין הסדן.

למה שר התקשורת לא ביקש מיס להוריד את הערוץ?

בגלל בזק קל יותר להשפיע על יס.

gadgad0

New member
למה "בגלל בזק קל יותר להשפיע על יס"?

בזק חברה פרטית. סביר להניח ששר התקשורת מנסה זה זמן רב בהוט וגם ביס, אבל בהוט כנראה רצו לזכות בטובה הזאת אצלו (העיתוי לא ברור לי, ייתכן שהם צריכים איזו חתימה שלו על עניין רגולטורי), לכן "התנדבו" למלא אחר בקשתו.

gilriv

New member
גדי {

!אנחנו זות אומרת -מדינת ישראל עושים לנו "יענו אונס עם זה נגיע לימי ספרד לימי האנוסים ,,> הכבלים והלווין בסוף יפתחו את הערוץ < -עכשיו גם בישראל הרצל ..מתהפך בקבר >למשמע הערוץ הזה שמשדרים בו 'תוכניות על נצרות ומי אמר גויה ,>מאז שיש את הערוץ הזה מותר לאכול חזיר ?וכול הדוסים יחזרו בשאלה @ כך אני מוחה על העתירה ,לא מספיקה שאלפי תיירים באים לכאן לכנרת בשביל לעשות את הדרך של ישו --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו הם עושים מזה מהמזרח התיכון -{מהאזור עיר הגוים וזה בשל העתירה זות הכרזת מלחמה -לא מספיקה שיש ערוץMETV וגם היא משדרת לכולם !! עם תוכניות של פעם >זה אשמת
700 a -CLUB ובניים הסנאטור השמאלני _פט פטרסון שלפאמים עכשיו מנחה את התוכנית אני יודע מיהו כי ראיתי את METV וזה היה הערוץ ההיחדי אחרי ערוץ1

מנוי לעשרה סרטי ארוטיקה בdvdbox

למי שיסביר לי למה גילריב מתכוון בהודעה שלו....

מה שברור שאתה עצבני רצחחחח

--- ------ לדעתי יעזור לך הרבה הסרטים הארוטיים שהיציעו לך פה.... זה ממועדון 700 קוראים לו פט רוברטסון לא פט פטרסון והןא שמאלני כמו שאיבט ליברמן שמאלני....

למעלה