לא יודע אם צריך אבל שיהיה

bad attitude

New member
לא יודע אם צריך אבל שיהיה ../images/Emo58.gif

ראיתי תפרק הראשון עכשיו של העונה ה-4. לא יודע אולי לקחתי קצת קשה מדי אבל קצת בכיתי גם,כל כך התגעגעתי לסדרה הזאת אלוהים ופתאום הם מראים לך הכל שוב בקטע עם הקומיקס לא יכולתי יותר וכל כך התגעגעתי לכולם בקיצור למרות שאני חולה נמלטים נזכרתי טוב מאוד למה האו סי סדרה מספר אחת שהייתה אי פעם ואני לא מגזים אני בטוח שמלא יסכימו איתי פה. בגלל הדמויות העלילה השירים והפרקים שאף פעם אבל אף פעם לא משעממים. זהו אני בתהליכים של לראות את פרקים 2-4 בטוח שגם יגיעו הצחוקים שכל כך מאפיינים את הסדרה,מצד אחד כל כך הרבה עצב בפרק אחד ומצד שני אושר צחוק ושמחה בפרק שאחריו זאת האו סי ובגלל זה אנחנו כל כך אוהבים אותה שבת שלום לכולם :)

לא מסכימה

עם האהבה שלך לסדרה אני לא יכולה להתווכח אבל לדעתי הדמויות בסדרה די משעממות יחסית לסדרות אחרות, אין שם אף דמות שאני אוהבת ואף דמות שאני שונאת. שזה לא טוב, כי הן פשוט לא מעניינות. והעלילות סבבה, נחמדות, עונה 4 נראית לא רע, אבל יש סדרות הרבה יותר טובות. למשל בזהות בדויה אין דמות אחת שאני לא אוהבת. אפילו הדמויות הרעות אני אוהבת לשנוא את כולן.

liltigergirl

New member
הפרק הראשון בעונה הרביעית פשוט חזק

גם אותי הוא ריגש וממש ממש חיכיתי לראות אותו. אני חושבת שבנתיים הסדרה לא מפסיקה להתעלות על עצמה... לפעמים היא צפויה, אבל היא עושה את זה בשנינות. זה היה מצחיק, מרגש, מפתיע ומהנה...

למעלה