לא יודע אם קראתם...

Nokia Fan

New member
אני אומר חרם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אישית לא שולח יותר SMS ולא משתמש בתפריטי סים סנטר עד שהמחירים ירדו (או עד שאני אשבר... מנסיוני זה יקרה קודם...) אני קורא לכל לקוחות אורנג´ לעשות כמוני!

MaD-d0g

New member
חרם? חבל לך על הזמן... תוותר...

זה קרה גם בסלקום, שהם העלו את תעריף ה SMS, באותם ימים תוכננה שביתה של הלקוחות, שבה לא שולחים SMS ואיפלו הוקמה עצומה באתר זה אבל מה קרה אח"כ ? כלום.. אי אפשר.. אולי במשך כמה ימים נשלחו פחות הודעות, אבל אח"כ המספר חזר לעצמו.. ובגדול.. אנשים לא יפסיקו לשלוח SMS... אולי הם רק יפחיתו...

ashomer

New member
איזה חרם?

החברה היא גוף מסחרי! לא נראה לך תעזוב! אבל הרי כולנו יודעים שאת אורנג´ קשה לעזוב (למרות שאפשר). חוצמזה אורנג´ היא פשוט הראשונה עוד יבואו אחריה... ועוד משהו YLI כבר דיבר על זה!

Nokia Fan

New member
חרם צרכנים

חרם צרכנים הוא הכלי החזק ביותר שיש במלחמה נגד כל גוף מסחרי.

LordNor

New member
אפשר להפיל את אורנג בקלות....

רוב הרווחים של אורנג בא משליחת ההודעות כתובות... אך מי שבמסלול אורנג אישי לא מחוייב ביותר כסף.. אלא כמו שליחת הודעה מאורנג לאורנג.. בדקתי כבר.. רק ללקוחות מהשנים האחרונות יש את החיוב הזה.. שביתת לקוחות יכולה לעזור מאוד להוריד את המחיר...ככל שהשביתה תהיה ארוכה יותר הם יפסידו יותר ויותר כסף..עד שהם ייכנעו. תחשבו טוב!!! לקוחות סלקום כנראה לא חשבו הייטב וויתרו על הרעיון..

חבר´ה..

אלה המחירים ואני חושב שאם למישהו זה לא כל כך מתאים-היציאה משם-----> תנסו את סלכלום,פלעפון ומיקס..:)

פגעסוס

Well-known member
לא מבין מה הבעיה שלכם...

העלו את זה רק ב 8 אגורות...... כולם מתלהבים 40% ... רק 8 אגורות!!!! בסופו של דבר זה לא מחיר כזה אסטרונומי. אני מסכים שהמחיר על SMS לסלקום גבוה, אבל איך שאני רואה את זה, סלקום כרגע מפסידה כשהיא שומרת על מחיר כזה נמוך... ולכן אני לא מאמין שיקח הרבה זמן עד שגם היא תעלה מחירים.... לדעתי הם ממשיכים במחירים האלה עדיין רק כדי שזה יראה שהם הכי זולים ואח"כ הם תעריפים (אבל זו רק דעתי...) GYXOIO

idan3k

New member
דווקא כן

אתה בטח לא שולח הרבה הודעות, אבל לאחרים, ששולחים כ-700 הודעות בחודש כל אגורה משמעותית ולכל הדעות 40% זה ה-מ-ו-ן

oleg_kh

New member
לי זה לא מזיז...

אצלי רשום בחוזה שאני משלם 11 אג´ כולל מע"ם לכל הודעה וככה זה אצל כל לקוחות אורנג´ הוותיקים... רק אם אני שולח לסלכלום אז זה 11 אג´+אינטרקונקט שזה 45 אג´=56 אג´

למעלה