לא יודע אם ראיתם....כנסו!!!!

eagle701

New member
מעניין עם הוא יהיה בטקס חשיפת דרגות

ומסדר כנפיים שיערכו השבוע

Matan103

New member
אני אהיה ביום שלישי

בחזרה הגנרלית, שזה בעצם אותו הטקס כמו ביום חמישי, רק שנותנים דרגות, וביום שישי נותנים את הכנפיים. אני מקווה שלא יעשו לי בעיה עם המצלמה ואני אביא תמונות טובות

Matan103

New member
תיקון,

ביום חמישי נותנים את הכנפיים, רשמתי שישי בטעות.

e dor

New member
אני הייתי בטקס סיום האמיתי לפני שנה

בחורף כמובן ... ולא הייתה שום בעיה עם צילום ! שום בעיה !

Matan103

New member
אני מקווה שגם ביום שלישי

תכלס זה אותו טקס בלישי וחמישי, אין אמיתי ולא אמיתי. פשוט מחלקים את זה ל2 כי ביום חמישי כל המכובדים באים וזאת בעיה להכניס כל אחד בגלל האבטחה בבסיס..

YHS

New member
לא מתן. זה לא אותו טקס.

ביום שלישי זו חזרה גנרלית ומנצלים אותה להענקת הדרגות. ביום חמישי מעניקים כנפיים. ה"מכובדים" לא באים לטקס הדרגות, נדמה לי שרק מפקד חיל האוויר. פעם היו מקבלים דרגות ביום שלישי או רביעי בערב, במין ארוע צנוע והחליטו לנצל את החזרה לדרגות. חיל האוויר מנצל את ההזדמנות ומזמין לארוע הדרגות הרבה עולים חדשים ואורחים מארגונים שונים, כי המשפחות לא מגיעות ל"דרגות" ויש מקום על הבמות.

eagle701

New member
נכון בדרגות מגיע רק מפקד חיל האוויר

במסדר שאר המכובדים שר הביטחון הרמטכ"ל ונראה לי גם ראש הממשלה אם אני לא טועה אגב לא רק עולים חדשים ואירגונים שונים מקבלים כרטיסים לחשיפת דרגות גם אנשים מחיל האוויר אנשים עם פרוטקציות טייסים לשעבר וכ'ו יש לי חבר אבא שלו היה טייס בחיל האוויר וכל שנה הוא מקבל איזה 5-10 כרטיסים לחשיפת דרגות אני גם יהיה שם מקווה שהכרטיס זיכרון שלי במצלמה יספיק... אמור להיות השנה המפגן הכי ארוך והכי גדול שעד עכשיו אירגנו במסדר כנפיים

e dor

New member
צודק, אמרתי אמיתי כדי להסביר שזה

הטקס. אני יודע שאין הבדל מלבד מחסור במכובדים (ובמשפחות ...)

למעלה