לא יודע באיזה שם ליקרוא להודעה

s h u r i k

New member
לא יודע באיזה שם ליקרוא להודעה../images/Emo8.gif

מה קורה אנשים? אני חדש פה (לא להיתרגש)!!! סתם בישביל הסקרנות הייתי רוצה לדעת כמה אנשים פה הם באמת מרוסיה, ולא מהמדינות השכנות כמו: אוקראינה, מולדובה וכד'. הקטע הוא שאני מכיר הרבה רוסיים אבל כשאני שואל אותם מאיפה הם, הם עונים שהם מאוקראינה, מולדובה וכד'... אבל שהם מרוסיה אני מקבל לא הרבה תשובות! אז מי שמרוסיה שיכתוב ואם הוא יכול שיכתוב גם את העיר שממנה הוא עלה!!! Shurik "החיים הם לא בישביל אלו שאוהבים לחלום" (Ariya)

Zot ani 1

New member
ברוך הבא......./images/Emo140.gif

ורוסי זהו שם מאחד לכל עולי ברית במועצות לשעבר... ואתה לא תתחיל להגיד אוקראיני, מולבודי וכו', אז ככה שקל להגיד רוסי וזהו. ודרך אגב אני מאוקראינה....

D SHADY

New member
תגובה...

אני מרוסייה עצמה,המולדת שלי:)) באתי מעיר בשם בראנסק אם מישהו מכיר זה 6 שעות ברכבת ממוסקבה, ודר"כ גרתי במוסקבה 3 שנים ויש לי שם עכשיו אחות מצד האבא וכל קרובי המשפחה מצד האמא בבראנסק,קיצר כל המשפחה שם:( אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל האם יש פה עוד מישהו מהעיר בראנסק?!

כן

אני מוסקבאית גאה וגם ההורים שלי נולדו שם
בגדול הסבים שלי מצד האמא והאבא היגרו למוסקבה לפני איזה 70 שנה מאוקראינה, אבל עם כל הזמן שעבר אנחנו מחשיבים את עצמנו רוסים מוסקבאים גאים:)

eMiFrEaK

New member
אני רוסייה..!!

חחחח באמת.... טוב תאמת... אני חצי חצי... רוסיה- אוקראינית...:)

bariska

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

כי המדינות האלה היו לשעבר ברית המועצות אבל אחרי שהיא היתפרקה כל מדינה הפכה להיות מדינה בפני עצמה.. לא אני לא מרוסיה אני מאוזבקיסטן

rej

New member
רק שתדע ....

שכל המשפחה גרה באוקראינה והחליטו להוליד אותי באוזבקיסטן (טשקנט)

vk3

New member
אהלן ../images/Emo70.gif וברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני לא מרוסיה, אלא מאוקראינה...

Siberian Tiger

New member
כן, אני רוסי

אני רוסי אורגינל! ואגב הנקודה שהעלת היא חומר למחשבה: אותי זה ממש מעצבן שאיזה אוקראיני/מולדובי/בוכרי אומר שהוא רוסי או כשישראלים מכלילים וקוראים לכל עולי חבר העמים "רוסים".

vk3

New member
זה אכן מעצבן...

רבים מהמורים לא יודעים, עד היום שברה"מ כבר לא קיימת... ובשבילם אוקראינה היא רוסיה

ymz

New member
סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אבל מה שאתה אומר זה ממש מגעיל: אותי זה ממש מעצבן שאיזה אוקראיני/מולדובי/בוכרי אומר שהוא רוסי אתה יודע איך קוראים לזה? גזענות אם לא ידעת

n u l i t

New member
מה מעצבן בזה ?

אז מה, אתה גם קורא לכל השחורים היהודים בישראל-"אתיופים"- ורובם בכלל נולדו בארץ. באמת עקרוני לך איפה נולדת- אז תקן את מי ששוגה בהנחה שלו. ובקשר לבורות של אנשים- חבל"ז.

YuLi825

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום:)

אני מרוסיה. מעיירה שנקראת בירובידז'אן...לא הרבה מכירים אותה..

YuLi825

New member
חח זה בסדר... כזכור לי גרתי

ברחוב dimitrova 17 אם זה אומר לך משהו...

למעלה