לא יודע כבר מה לעשות

• פותח הנושא oz35
  • פורסם בתאריך

oz35

New member
לא יודע כבר מה לעשות

שלום לכם אני בצבא כבר 4 חודשים סיימתי ליפני חודשטירונות בחוות השומר ולא אני לא נער מק"ם שיבצו אותי בתור טבח בחטיבה דרומית בכרם שלום אני שמה כבר חודש + ואני לא יכול יותר לא מסוגל להיות במקום הזה הלכתי לקב"ן הוא נתן לי פגישה אם הסמח"ט שלא עזרה לי בכלל לא נתן המלצות ולא כלום אני כבר לא יודע מה לעשות כדי לצאת מהמקום הזה אני שבוע בבסיס בדיכאון מוחלט ושבוע בבית רק חושב איך לא לחזור לבסיס ממש לא מתייחסים אלי בקשר לכלום רק הכפת להם שתחתוך להם כל היום ירקות כמו פועל תאילנדי מ6 בבוקר עד 10 בלילה ליפעמים לא יודע כבר מה לעשות לעצמי כדי לא להיות במקום הזה קשה לי אני שבור נפשית ופיזית עכשיו אני לא בבסיס כי הוצאתי גימלים מזוייפים הצעד הבא שלי ניראה לי לשבור יד או משו כזה השאלה שלי כזאת ... מה אני יכול לעשות כדי לצאת מהמקום הזה הכי מהר שאפשר בלי להשתמש בדרכים הקיצוניות???????

varui

New member
שבירה

שלום לך אני רואה שאתה באמת במצוקה נפשית אני לא הייתי ממליץ לך לשבור רגל או יד בשביל גימלים צבאים כי אתה יכול ליכול להשאר נכה לכל חיים לכן על זה אני הייתי ממליץ לך לחשוב קודם כל !!!!!!!!! ואני לא יכול להבין למה אתה לא רוצה לחזור לקב"ן של יחיד לבקש אולי שהוא יפסול לך את התפקיד או יעביר אותך למקום אחר אבל שאתה מגיעה אליו תספר לו את הכל מה אתה מרגיש אתה לא צריך להסתיר ממנו שום דבר כי אם אתה תסתיר ממנו משהו אתה לא תקבל את מה אתה רוצה לכן הוא גם לא אוכל לעזור לך בעת גיוס לצבא אני הייתי גם בתפקיד מאוד לא קלה ואני עבדתי יותר שעות ולכן אני יודע על מה אתה מדבר אבל אתה צריך לקחת את העצמך ביידים למצוא פיתרון לא כמובן פגיעה עצמאית אלא פיתרון אחר שאהייה בהצלחה

הפתרון שלך

הוא מפגשים נוספים עם הקב"ן, בקשה להיפגש עם מפקד היחידה, להראות שאתה בדיכאון כל הזמן ורוצה לעבור תפקיד. בקב"ן להגיד שאתה רוצה לעבור ת-פ-ק-י-ד ולא לצאת מהצבא על 21. ושיש לך מוטיבציה, אבל בתפקיד אחר. בנוסף, תתלונן על כאבי גב, על בעיה עם הריחות החריפים, על הרעש שמפריע לך, כל דבר רפואי שאתה יכול להוציא, נסה להוציא פטור לנעל פתוחה (כפכפים או סנדלים), זה מוציא אותך מהמטבח. פשוט אל תעבוד, תגיד "יש לי כאבי גב" או כאבי שרירים בידיים ובאצבעות מהעבודות חיתוך ירקות שאתה עושה.

תגרום לאחת הציפורניים או האצבעות להיראות

פצועה ולהכחיל, מה שיחייב שתהיה עם נעל פתוחה. אתה יוצא מהמטבח על זה.

oz35

New member
העיקר שאני רוצה זה לצאת מהמקום הזה

חייב לצאת מהמקום הזה אה ועוד שאלה אם אתם יודעים הוצאתי 4 גימלים במצטבר והתקשרתי לרסר מטבח להודיע לו הוא אמר לי שאני יצטרח להשלים את הגימלים ....יש דבר כזה בכלל להשלים ימים שהיתי חולה בעבודה? אפילו באזרחות אתה חולה אתה לא משלים אתה מקבל על הימים האלה כסף ??

kobbar 1

New member
אסור לו, זאת עילה לקבילה

ואם אתה קובל אותו, רוב הסיכויים שיעבירו אותך בסיס. או יעבירו אותו לאזרחות
תקבול אותו. תכתוב נקח"ל בגוגל, ובהצלחה. או קצינת פניות הציבור, 03-5691000

ShiranAway2

New member
אתה עושה שבוע שבוע?

במידה וכן, יש אפשרות להשאירך ביחידה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תפקיד מעיק...

בתוך מערכת גדולה, מוצא את עצמך עושה תפקיד שאתה לא רוצה, מרגיש מתוסכל, לא מצליח למצוא את הדרך החוצה... ופתאום כל הדרכים נראות כשרות... שניה לפני, אולי אפשר להתייעץ וללמוד מנסיונם של אחרים. אולי אפשר להמשיך ולנסות... אנחנו פה, אם תרצה לעדכן, מקווים שתמצא את הדרך, לתפקיד המתאים.

oz35

New member
מיואש כבר

אני לא יודע מה לעשות כבר אני מיואש מהצבא מהחיים מהכל לא מספיק אתמול קיבלתי שנתיים שלילת רישיון עכשיו אני צריך לחזור לבסיס ואומרים לי שאני יצטרח להשלים את ימי הגימל שלקחתי ולחזור ל"גהנום" הזה זה מה שחסר לי עכשיו אין אין לא יודע מה לעשות אם עצמי כבר אני מדבר איתכם ואני דופק תראש בקיר

למעלה