לא יודע כבר מה לעשות...

tomash1985

New member
לא יודע כבר מה לעשות...

אז ככה... יש לי בעיה...בעיה רצינית !!!! אני לא יודע ממש מה לעשות....לפתח קשר חדש או להמשיך להילחם על ה"א"!!! מצד אחד הכרתי בחורה אחת ממש חמודה מכל הבחינות ואני נורא מת להכיר אותה וסקרן לגביה ומת להיפגש איתה שוב!!!! מצד שני יש לי את "א" שזה סיפור כבר של חצי שנה שאנחנו סוחבים שהיא לא יודעת רוצה זמן אבל היא רוצה אותי ואפילו בזמם האחרון העיניינים מתקדמים יפה....אבל כמה זמן אפשר לחכות 1?!!??! אז מה לעשות !?!?!!?! helppppp

lucky me

New member
זה תלוי רק בהרגשה שלך.....

תלוי עם מי מהן הקשר חזק יותר? מה עם א' מה קורה איתה? עם מי אתה נפגש יותר?

שגיא24

New member
חסרים פרטים

לא כל כך יודע מה הסיפור עם א' אצלך, אבל מישהי שלא בטוחה לגביך סימן שהיא לא החלטית, לא יודעת מה היא רוצה ואתה סתם תקוע כרגע איתה ומחכה ומצפה כאילו שמשהו הולך להשתנות פתאום וזה לא קורה. מחר אתה תציע לה להתחתן והיא עדיין לא תדע מה לענות לך. וגם אם תתחתנו נניח אז אחרי שנה היא פתאום תחליט שלא נראה לה ומה אז? אם שנה וחצי לוקח לה לחשוב, סימן שזה לא רציני ולא יוביל לשום מקום. עצתי לך היא לא לחכות. כש-א תחליט סופית שתחזור אליך. בשלב זה, אם היא לא יודעת לגביך, הנח לה ועבור לאחרת. מפתיע אותי ששנה וחצי אתה איתה ולא חשבת שאולי צריך להתקדם הלאה. אנשים בגיל 20+ לא משתנים כל כך מהר. אנשים חושבים שאם הזמן יעבור אז הוא או היא ישתנו וזה לא קורה. לכן, אם כרגע אין בטחון בקשר גם בעתיד זה יהיה ככה. זה לא ישתנה לדעתי ואין פה אהבה גדולה כמו זו המגיע לך בטח.

sh53

New member
על קשר לא נלחמים, אלא מפתחים אותו

חסרים פרטים למה הקשר עם א' לא מצליח. אם היית מפרט, היה קל יותר לענות. זה שיש מישהי נוספת ברקע, זה כנראה אומר שאולי א' לא מספיקה בשבילך. אבל כמו שאמרתי למעלה, צריך יותר פרטים כדי לענות.

והשאלה היחידה שלי היא...

כמה זמן תחכה כבר לבחורה הזו. כמה זמן תשים את החיים שלך בהמתנה עבור בחורה לא החלטית.(ואל תענה שעכשיו היא כן רוצה אותך. גם קודם היא אמרה שהיא רוצה וצריכה זמן).

למעלה