לא יודע לאן להתנדב

Elapsed

New member
לא יודע לאן להתנדב

היי, נמצאתי לא כשיר לשירות ביטחון לאחרונה. חשבתי על להתנדב לצה"ל, אך הבנתי שזה בזבוז זמן ואין כל כך מטרה אלא אם כן אתה יודע בדיוק מה אתה רוצה - ואני לא יודע מה אני רוצה. אני מעוניין בתחום המחשבים, אך לא כל כך חזק בתחום המתמטיקה. טוב מאוד באנגלית (90 ממוצע 5 יחידות). בכל אופן, במידה והייתי רוצה ללכת ללימודים באוניברסיטה הבנתי שצריך ממוצע בגרויות יותר טוב, וזה לא משהו שיש לי (86 ממוצע...). האם כדאי לי ללכת למוסד ללימודים גבוהים או להתנדב לצבא? במידה ואני הולך לצבא, איזה תפקיד לבקש?

תודה על העזרה.

hillator

New member
תראה במדינה שלנו

תמיד כדי לעשות או צבא או שירות לאומי
יש מספיק תפקידים עם מחשבים שלא דורשים להיות גאון הדור

Elapsed

New member
עוד שאלות

נגיד ואני כן מתנדב, כמה זמן יהיה השירות הצבאי שלי כמתנדב?

hillator

New member
תשובה

* במידה ומדובר בבעיה גופנית פיזית (קרי צליאק , סכרת , בלי רגל יד חרשות וכדומה)- שנתיים
יתכן שעבור תפקידים מסויימים יבקשו ממך לשרת 3 שנים.

* במידה ומדובר בבעיה נפשית -שירות של שנה שאחריה יבחנו בהתאם להמלצת מפקדים אפשרות להמשיך לעוד שנה.

שירות לאומי- שנה אם אפשרות לעריך לעוד אחת.

Elapsed

New member
עוד שאלות :)

תודה רבה על התשובות עד כה, עזרת המון. הבעיה היא בשתי הכליות. האם אני יכול לעזוב את הצבא בכל רגע במהלך השירות? איך זה עובד?
האם ישנם תפקידים שידרשו קבע למתנדבים?

שוב תודה רבה.

hillator

New member
תשובות

* לא אי אפשר לעזוב זה לא שכונה. אם מצבך הרפואי מתדרדר תוכל לעזוב, אבל תאלץ להציג מסמכים רפואים.
* קבע בד"כ לא דורשים ממתנדבים .. הצבא לא אוהב להשלוח מתנדבים לתפקידים שרוצים קבע מראש

Elapsed

New member
תודה רבה

דווקא דיברתי עם בן אדם שיש לו המון ניסיון עם הצבא, והוא אמר לי שברגע שאני מודיע שאני רוצה לעזוב - אני אהיה בבית תוך 3 ימים.
בכל אופן, אני הרבה יותר מודע לאפשרויות שלי עכשיו ואני הרבה יותר רגוע תודה לך. המןו בריאות, שוב המון תודה!

למעלה