לא יודע למה אני עושה את זה

assdce

New member
לא יודע למה אני עושה את זה

אני פשוט לא יודע למה. ורק שתבינו אני ממשיך להתכתב ולהפגש עם הומואים. ואני לא יודע למה אני עושה את זה. בעצם אני כן! זה בגלל החרמנות!!! אני יודע שאני לא הומו כי שאני חרמן זה נראה לי יפה ומושך אבל אפילו רגע אחרי אני מרגיש שזה מגעיל ודוחה. כל כך מגעיל שאני לא יכול לחשוב על זה! אני רק בן 14 ואני יודע שאני לא הומו!!! אבל אני ממשיך לעשות את זה ואני מפחד שבסוף שיכול להיות שהוא לא רחוק אני אגמור הומו! מה שאני לא רוצה להיות!!!

bubble

New member
תגובה

אם אתה נמשך לבני מינך אל תתבייש מכך.. כל אחד על פי נטיות ליבו.. ואולי זה יעבור לך אולי זה משהו זמני, מעין התנסות.. גיל ההתבגרות הוא מעין חיפוש אחר זהותך..

העדפה...

בגיל ההתבגרות מתחיל נושא החפוש העצמי לתפוס תאוצה. יש הרבה בילבול ותהיה לגבי מי אנחנו ומהם ההעדפות המיניות שלנו ועוד ועוד... זה שזה נראה לך יפה ומושך בהתחלה זה עדיין לא הופך אותך להומו ולא בגלל זה אתה תהפוך להומו בסופו של דבר. אתה חוקר את הגבולות שלך כרגע שזה כשלעצמו דבר בריא והקונפליקט אוהב או מגעיל הוא מעין מלחמה פנימית שתמיד תתחולל ולא רק לגבי העדפה מינית אילה לגבי כל בדיקה של גבולות עם עצמך. שלומי

kiticat

New member
אז ככה.

תראה. גיל ההתבגרות מאופיים בהתפתחות ושינוים באופי ובאישיות שלך. לעיתים אנחנו עוברים כמה וכמה שינוים בחיינו, ולפעמים הם אפילו נוגדים אחד את השני. מאוד אפשרי שזה יעבור לך. וגם אם לא, אתה לא צריך להתבייש במשיכה שלך. אם זה באמת ההעדפה שלך, זה חלק ממך, ואל לך להתבייש בעצמך.

d.c!

New member
אז תפסיק

פעם הבאה תגיד לעצמך לא לעשות דברים כאלה ודי! תשלוט על עצמך!!! דיסי.

dariush

New member
אני לא מבינה?

מהכתיבה שלך נוצר רושם שלדעתך זה כל כך נורא להיות הומו.. אולי אתה דו מיני..ואולי כשקצת תגדל..תבין שאתה בעצם הומו בהצלחה

אני חושבת שקצת קשה לדעת

באופן מוחלט, במיוחד בגיל צעיר, מה הנטייה המינית שלך. אתה צעיר וסקרן וזה טבעי לנסות לראות מה מתאים לך. אני מבינה את הפחד והרתיעה שלך מהמחשבה שאתה הומו. החברה, כמה שהיא התקדמה, עדיין קשה כלפי הומואים ולסביות. אם זה מושך אותך כשאתה חרמן, זה כנראה כן אומר משהו, אבל לא בהכרח בקשר לכל החיים. יכול להיות שזה שלב שאתה נמצא בו כרגע. מעבר לחרמנות, בקשר לרגשות - היית מאוהב פעם? זה היה בנער או בנערה?

למעלה