לא יודע למה לא שאלתי את זה קודם

לא יודע למה לא שאלתי את זה קודם

אבל מה זה גיישה? מישהו כאן קבע שזו נערת ליווי, והוא לא היה קובע את זה סתם. אז לגיישה יש קשר למין? ובכל זאת אמרו פה שהיא לא נערת ליווי, אז מה זה לעזאזל?!

DecayCell

New member
גיישה היא אמנית השיחה

היא מתפקדת כמארחת ושולטת בסיגוי בידור שונים כגון: ריקוד, נגינה, זמרה, אומנות השיחה וכו'. לרוב מזמינים גיישה למסיבות לכבוד אורחים חשובים. אם היא רוצה לקיים יחסים עם לקוח מחוץ למסגרת העבודה - זוהי בחירה שלה. היא לא מקבלת כסף תמורת מין.

Tonjin

New member
כן, וגם....

לא נראה לי שקיימות ביפן כרגע הרבה גיישות (ההגדרה לגבי מהי גיישה די פתוחה ולכן אינני מתחייב, מה שכן ההגדרה של DecayCellהיא בהחלט בין ההגדרות המקובלות ובטח שהרבה יותר קרובה לאמת מכל שאר ההגדרות שהתרוצצו כאן). בתעריפים של קומץ הגיישות שישנן (שלפי הסיפורים דומות כיום יותר לחבורת דודות זקנות אם כי מאופרות בקפידה) כנראה במילא אף אחד מאיתנו לא יוכל לעמוד והיפנים גם יטענו שאנחנו לא צריכים - במילא לא נוכל להעריך את איכות הנגינה, הריקוד או את שנינות ועומק השיחה. במקרה שלי לפחות הם כנראה גם צודקים....

magic goldfish

New member
טוב, אז....

בקשר להצהרה "אין ביפן הרבה גיישות", זה לא מדוייק. אמנם לא כמו שהיה פעם, אבל יש. את התמונה המצורפת צילמתי בעיר ניקו. הגיישות באות במכוניות של הקליינטים שלהם לרוב, שמשלמים המון כסף לשירותיה של הגיישה. כאמור, יש את טקס התה המסורתי, שירה, ריקוד, נגינה ועוד. הגיישה אינה מקיימת יחסי מין, בשום פנים ואופן. לגיישות יש מעמד מאוד מכובד בקרב החברה היפנית. את הגיישה הספציפית הזו הספקתי לצלם בחופזה (ולכן איכות התמונה). הגיישות הולכות מהר ולא מתמהמהות ליד תיירים. כך, אגב, תזהו גיישה אמיתית- יש הרבה גיישות לא אמיתיות, שמתלבשות ככה רק לשם הפירסום, והן מאוד יהנו להצטלם אתכם. שימו לב לעובדה כי הצוואר ומרפקי ידיה חשופים- אלה נחשבים איזורים אירוטיים בתרבות היפנית העתיקה. ניסיתי להבהיר את התמונה עד כמה שיכולתי. מקווה שהצלחתי. לילה טוב

Tonjin

New member
זאת בדיוק הנקודה - לא כל מי שמאופרת

בלבן היא אכן גיישה....

magic goldfish

New member
נקודה מעניינת....

אבל סתם שאלה- למה שמישהי תרצה ללכת בחופזה ברחוב, עם איפור לבן, שיער שלוקח שעות לסדר, ואחרי שהוא מסודר צריך לישון עם ברזלים מיוחדים כדי שהוא לא יתפרע? אם תענה לי על זה, תקבל....כבוד. ותוכל גם לשמוח לאיד. אחרי הכל, אין שמחה כמו שמחה לאיד

Tonjin

New member
גם ביפן וגם בקוריאה יש כפרים של

שולות פנינים.. גם שם תוכל לראות שולות פנינים למינהם מסתובבות ברחוב. נשאלת השאלה מי היא 'שולת פנינים' ומי 'משלת תיירים'... לדעתי מעט מאד מהבחורות הללו באמת מסוגלות לבלות 2-3 דקות ב20-30 מטר עומק (כמו שהסבתות שלהן יכלו..) ובכל זאת, הם שם. נדמה לי שקוראים לזה תיירוּת.... ושלא תבין אותי לא נכון, גם אני שמחתי לראות ולצלם בחורות באיפור לבן ברחוב ואני לא מזלזל בחשיבותה של התיירות, בטח עם היא עוזרת (כמו בהרבה מקומות אחרים) לשמר (איכשהו) את המסורת. רק שנראה לי שבכל זאת מעל 95% מהבחורות ההן לא התחילו את תהליך ההכשרה שלהן בפנימייה בגיל 6.... זה הכל בקשר לכבוד, אני לא צריך אותו ואני גם לא כ"כ בקטע של שמחה לאיד - אבל תודה בכל זאת....

magic goldfish

New member
ולמרות זאת....

אני חולק עלייך. בעיר ניקו, הרבה מהגיישות שחולפות ברחוב הן אותנטיות, וכן זו שאתה רואה בתמונה. ייתכן ואני נשמע נאיבי, אבל אותן נשים שממהרות ברחוב, מאופרות בלבן ועם שיער מסודר למשעי הן אינן מתחזות, שכן אם היו מתחזות, לא היו הולכות ברחוב בצורה כזו. קפיש? יום טוב

Tonjin

New member
OK - אין בעייה, כל אחד יאמין במה

שהוא רוצה להאמין - זה לא שהעניין עקרוני....

Tonjin

New member
אבל בכל זאת אני לא יכול להתאפק...

מה יהיה עם הטיעונים המעגליים של הנוער, מה יהיה? תעשה לי טובה ותבדוק במילון את הערך 'טאטולוגיה'....

למעלה