לא יודע מה איתכם

RC2003

New member
לא יודע מה איתכם

אבל אני שומע עייסק ומחכה לדגנחש ולא יודע מה איתכם אבל לי במבצעים האלה שכל פעם שמשנים פורום משתנים, כתוב "RC2003, אתה תותח!" תודה אחי!

בהביבו

New member
זה חלק מהחתימה?

"ולא יודע מה איתכם אבל לי במבצעים האלה שכל פעם שמשנים פורום משתנים, כתוב "RC2003, אתה תותח!" תודה אחי!" ????? אחרת לגמריי לא הבנתי אותך! וגם אני שומע.

RC2003

New member
תשובות להכל

יש כל מיני מבצעים כאלה מעל ההודעות שאומרות לך כל מיני דברים, אז קודם זה אמר לי "RC2003, אתה תותח!" אז זהו וכנסי למדיה פלייר ולגלגלצ תשמעי שם הדגנחש עוד לא הגיע לתוכנית אז מהר

בהביבו

New member
חחחחחחחחחח גדול! ../images/Emo6.gif

או שלא.
פעם מישהו כתה הודעה על כל הפירסומים הללו וזה היה מצחיק.. אולי אני אשקול לעשות גם הודעה שכזו. חחחחחחחח מקודם שאלות אותי: בהביבו, רוצה להכיר את דנה? תשובה שלי: רגע, היא כוסית? LOL

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifחחחח עכשיו אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לי זה רושם... sweet baby' , רוצה להציץ בתמונות!? תשובה שלי: של כוסונים!?!!?!?+(זין ממשחק החיים ורודריגו מקחי אותי שרון ששרון הזונה זרקה אותו!!! יאללה שתלך למצוא תחברים שלה! איך היא זורקת כוסון מהלך...אבל לא נורא..יש לו אותי! והוא לא מתאים לה אז טוב שהיא זרקה אותו! מגיע לו מישהי חמודה :)) ) LOL |נשייייקה ענקית לרודריגו| :)

בהביבו

New member
חחחחחחח LOL... ו..

זין ממשחק החיים? חחחחחחח בטח זה היה זיו, אבל ננצל את הרגע ונצחק... או שכבר לא!
לילה.

בהביבו

New member
.. ../images/Emo26.gif

"בהביבו, מה הבחורה היפה ביותר באתר?" בוא נחשוב... הרגל.. הרגל..
הרגל של מאי-לי!

בהביבו

New member
"בהביבו, במקום להזמין אותה לסרט

- תקרין לה" אוו אההה
יישר ללכת צעד אחד קדימה? אווווקוקוקייייייייי

בהביבו

New member
------->

"בהביבו, צילום/אנימציה/שיווק/פרסום - מה עדיף? " שכחתם להוסיף (הרגל של מאי-לי)...

בהביבו

New member
----------->>

"""בהביבו, מסך דק ב-1299 ש"ח בלבד!! """ זה הכל? כזה דק ועולה כ"כ הרבה? בו'נה, הבנו היום זה דברים שפעם לא היו......

בהביבו

New member
--->

"בהביבו, רסיבר דגם 730 מבית ימאהה " התכוונות לבית ימאאןן! (פשש, סחטיין על פילוני)

בהביבו

New member
--------====----------->

"בהביבו, רוצה לעשות את זה בעמק?" ואו! זה נשמע מעניין. עוד אף - פעם לא ניסיתי..

בהביבו

New member
כן.. ../images/Emo4.gif יותר היגיוני

אבל מה זה משנה? |ואהואהואהאהאהאהההההההההההההההה| יו אר דיסטרוייד מיכל. דיסטרויייייייד! (
|מוהאאהאה|
) ומי שתהה: זה כרטיס הביקור של הפורום. במציאות הםמ ניראים יותר טוב.. מי שרוצה ייקבל.

למעלה