לא יודע מה אני מרגיש

e-magine

New member
לא יודע מה אני מרגיש

אני בדרך כלל כותב דברים ברורים ומסודרים. עכשיו לא.זכותי. אני כאילו מתנצל,ואני יודע שתגידו שמותר לי ושזה בסדר. אני לא יודע מה אני בדיוק מרגיש ולמה. אל תדאגו. אני פשוט חייב להגיד שיש בי מן כאב כזה לא ברור, מן אכזבה, מעצמי, מהעולם, מהכל. לכן בדרך כלל אני בורח בורח ומתעלם מהכל. אני חייב לסנן את העולם. כדי שיהיה לי יותר קל.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אבלך זה הדבר הכי בריא

שאתה מסוגל לווסת קצת את הדברים שמגיעים פנימה. ולא תמיד יודעים מאיפה מגיע דבר מסוים, לפעמים זה מתבהר כעבור זמן. אז קח את הזמן, היה טוב לעצמך. אנחנו כאן אם תרצה לפרט.

שני~

New member
e-magine יקר...

יש ימים.. יש ימים שמרגישים בהם כאב כזה, לא מוסבר. ולא תמיד מוצאים את המילים להגדיר אותו, ולא תמיד יודעים מה לעשות איתו. מהמעט מילים שכתבת, אפשר להרגיש את הכאב, אבל לצד הכאב שומעים גם את ההתמודדות. כל אדם בוחר לעצמו את דרכו להתמודד. ואתה, שבוחר לסנן, לווסת, עושה את מה שנכון לך. מה שטוב לך. וזה חשוב. לא תמיד צריך לפרט, לפעמים מספיק להגיד ``כואב לי``. לפעמים טוב לשתוק ביחד, ולפעמים מספיק שיש מי ששומע. אז אני כאן, שומעת, ושולחת חיבוק לימים טובים יותר. שני

מאג`ין

התחושה שלך כל כך מוכרת, לפעמים בא לחיות בוקום, להתעלם מהכל, כאילו הניתוק הזה יקח איתו את הכאב, כי כבר אין כח להתמודד. כמו שהגוף זקוק למנוחה , לשינה, כך הנפש לפעמים זקוקה למנוחה שלה. אז תתאוורר, תסנן, תתרחק קצת מהכאב של האחר, אבל תחזיר לנו את מאג`ין מהר. שבת קסומה רחל-נשמה

למעלה