לא יודע מה הנושא

אף אחד

New member
לא יודע מה הנושא

פשוט התחשק לי לכתוב. חסר לי משהו ואני יכול רק לנחש מה זה. נהייתי כל כך קהה שאני לא מבין בעצמי מה אני מרגיש. אפילו להעלות על הכתב מה שאני מרגיש אני לא מצליח. ומהקול הקלוש שאני חושב שאני שומע, אני חושב שחסר לי מגע. לא מגע במובן הפרובוקטיווי יותר (?) של המילה, אלא במובן החם שלה. מגע נפשי, מגע פיזי. חום. החיבוק האמיתי האחרון שקיבלתי היה לפני כמעט שנה. וגם הוא היה אחד היחידים בחיי. קאט.

אף אחד

New member
הפשע שלי

The prisoner who now stands before you Was caught red-handed showing feelings Showing feelings of an almost human nature

וכן מזדהה מאוד גם עם השיר

החזק והכל כך אמיתי ונכון הזה של pink-floid שלא יכלו לתאר בצורה ברורה יותר ואמיתית יותר את צורתה של החברה האנושית. ובאמת, כמו בשיר הנ"ל, בחברה שלנו, למרבה הצער אסור להביע רגשות. אם תבכה בזמן שאתה בעבודה או במסגרת פורמלית אחרת, יחשבו אותך למסכן או אחד שמשהו לא בסדר אצלו. ויש עוד הרבה דוגמאות לכך אבל תקצר היריעה מלהכיל.

אף אחד

New member
לא רק השיר

הזה מדהים. כל האלבום. לפעמים אני מרגיש שהוא מדבר בשמי...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
התוכל למחול לעצמך

על היותך אנושי? לא משנה מה נראה כלפי חוץ, ואכן חבל, אבל בפנים בפנים לרוב בני האדם אותם צרכים... והם פשוטים משנדמה.

אח, כמה שאני מזדהה

גם אצלי, הכאב הנורא הזה שאני מרגישה לעיתים קרובות, אני חושבת שנובע בעיקר ממחסור במגע. תחושת קרירות כזאת. והכי נורא זה שגם כשכבר יש לי הזדמנות לבקש את המגע הזה, אין לי אומץ לעשות זאת.

{{{{{{{{{{{{{[הופ}}}}}}}}}}}

אם תבואי לבקר אותי , כשתעבור עלי תקופת הגהנום בחיי, ודברים יתיצבו, מבטיחה לך אחד כזה במציאות. רחל-נשמה

hope_29

New member
רחל - תודה!!

אבל, אני אפילו לא מסוגלת להרים טלפון למי מאנשי הפורום...שלא לדבר על לבקר. מקווה שהעניינים אצלך יסתדרו במהרה, שתעברי את התקופה הזו ותצאי ממנה חזקה יותר. אבל קבלי ממני חיבוק (אומנם וירטואלי...)
וגם תודה
על שאת שם!! hope

{{{{{{{{{{נטע}}}}}}}

מבטיחה לך בעזרת השם כשהתקופה הקשה פיזית ונפשית עכשיו תעבור.., זה החודשים הכי קשים.....אני מאוד ארצה לראות אותך וגם Mאיה(שתחזור מחול עם מרץ אני מקווה). ולא ממני ולא מMאיה באחריות תצטרכי לבקש חיבוקים-תקבלי כל כך הרבה...כי זה פשוט מדבק אצל Mאיה , ומאז שהכרתי אותה אני פשוט אוהבת לחבק. במחלה הזו שלה אני מרשה לך להדבק
. ואם את חושבת שנחכה שתציעי לנו חיבוק את טועה
אנחנו נבקש חיבוק
, בית המשפט לחיבוקים יגזור עלייך עונש חיבוקים או צינוק עם שניתוש-
רחל-נשמה

וכמעט באותו עניין

אם בית המשפט יגזור עליי עונש דמעות, הדמעות ייצאו, כי אין להן ברירה? אם זה ככה אני מוכנה לקבל עונש כזה. או כל דבר שיוציא לי את הבכי עכשיו. מצטערת, כל מה שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו זה איך להוציא את הבכי.
(אם לא בכי אמיתי אז לפחות באייקון. שיהיה.)

נטע תשאלי את סטון ואת שני

מה קורה לי כשאני בוכה והם שמעו את זה רק בטלפון, אני מבטיחה לך ברגע שאני בבכי כמו בימים האחרונים, חמש דקות לידי את בוכה יחד איתי.....אני כל כך נקרעת מבפנים ....המים זורמים.....ללא הפוגה......עד הקוצר נשימה. אחרי כמה ימי בכי איתי את כבר תעברי אימוני בכי חריפים
, אצלי הכל זה בעוצמות חזקות....שחור ולבן...צהלת תינוק...בכי היסטרי. מקווה שלא תדבקי מהבכי שלי--------רק מהצחוק
המון אהבה רחל-נשמה

גם בזה אני לא בטוחה

לא זכור לי שאי פעם נדבקתי מבכי של מישהו. כידוע לך, אני נמצאת בקבוצה טיפולית כבר יותר משנתיים וראיתי שם אנשים בוכים בכי קורע לב ואצלי הבכי נשאר כלוא. גם בזמנו, כשהייתי בכתה י´ ויצאתי לטיול קבוצתי ליד ושם, כולם שם בכו במהלך הסיור במוזיאון ואני הייתי היחידה שנשארתי עם עיניים יבשות. וגם עכשיו, ברגעים אלו ממש הבכי כלוא בתוך הגוף ומסרב לצאת.

למעלה