לא יודע מה לעשות עם החיים האלה \:

3min3m

New member
לא יודע מה לעשות עם החיים האלה \:

היי. אני בן 19..מקווה שלא מבוגר מדי בשביל לכתוב בפורום הזה. אז ככה, סיימתי תיכון לפני כשנה. אני לא עושה צבא, מסיבות כאלה ואחרות (מוצדקות אם זה מעניין מישהו). החיים שלי ממש משעממים, הדבר היחיד שאני עושה כרגע זה ללמוד קורס בחשמל ואלקטרוניקה [עם אנשים שמבוגרים ממני ב10-15 שנה] ומתאמן לפעמים בחדר כושר..וזהו המצב החברתי על הפנים..יש כמה 2-3 חברים שאני רואה פעם ב- כשהם חוזרים מהצבא... העבודה גם כן משעממת..כולם אנשים מבוגרים בקיצור המצב על הפנים..גם הביטחון העצמי שלי לא משהו..ממש קשה לי להתחיל עם בחורות..אפילו קשה לי סתם לגשת לדבר סתם עם בחורה שלא תבינו לא נכון..כשמתחילים לדבר איתי אני זורם כמו שצריך אבל לי קשה לעשות את הצעד הראשון.. קיצר..החיים בזבל \: יש למישהו עצות בשבילי?

mori17

New member
אמממ...

אני לא אחקור את הסיבה שלא גייסו אותך אבל חשבת אולי להתנדב בצבא או לעשות שירות לאומי?? אני חושבת שכדאי לך לעשות שירות לאומי מקבלי פי 2 כסף מאשר בצבא ואתה עוזר לאנשים ומכירים אנשים וזה גורם לראות שיש גם דברים רעים וקשים בעולם הזה וזה שאתה בא ועוזר אתה תורם לך אישית ולזה שזקוק לזה וכשאתה מסיים ת'שירות לאומי אתה מקבל את אותם הטבות שחייל מקבל[שזה בעיניי חוצפה אבל זה לא נושא ההודעה] מורי

3min3m

New member
חשבתי על זה..באמת..

אבל יש את כל הקטע של הלימודים..וההורים מפעילים עלי טיפה לחץ..האמת שהם צודקים..אני לא יכול לפרוש עכשיו..ומצד שני אני לא יכול ללכת לש"ל ביחד עם הלימודים זה ממש יפריע אחד לשני \:

mori17

New member
אמממ

אתה יכול להעביר את שעות הלימודים אחרי 5 בערב?? כי רוב השירות לאומי זה ביה"ס[זו 1 הסיבות שזה מתחיל ב1 לספטמבר] ביה"ח וכ'ו ושעות הפעילו זה בבוקר עד גג 5 מורי

3min3m

New member
אי אפשר להעביר \:

תאמיני לי את לא יודעת כמה רציתי לעשות ש"ל..במד"א..אבל כל אפשרות שבדקתי פשוט לא הסתדרה \:

למעלה