לא יודע מה לעשות עם עצמי

DELICE1

New member
לא יודע מה לעשות עם עצמי

שלום לכולם,
אני יותר קורא סמויי מאשר גלויי ולפעמים מספר פה, ועכשיו גם כן מתחשק לי קצת לפרוק.
אני בן 23, אבחנו לי השנה הפרעות קשב וריכוז והתחלתי טיפול ההתנהגותי.
החלק שההפרעה פגעה לי בו הכי הרבה הוא החלק החברתי.
כרגע, אין לי חברים לצאת איתם, או חברים קרובים.
בטיפול ההתנהגותי התחלתי לטפל בדברים.
השנה התחלתי עבודה חדשה שהרבה זמן היה לי בה קשה(בגלל התחום שאני לא סובל אותו, אבל צריך לעבוד מה לעשות, ולא מצאתי משהו אחר)
בזמן האחרון מצאתי שם חברים לעבודה, בנוסף עבדתי כמדריך אבל קרה לי שם קטע מסריח עם המדריך השני אז לצערי המאוד מאוד רב, הפסקתי ללכת, למרות שהחניכים חסרים לי לפעמים ועצוב לי בגלל זה.
ההדרכה מילאה לי חלק די רחב מהשבוע ואני מרגיש שוב את הבדידות אחרי שעזבתי את הקבוצה.
הדבר הטוב הוא, שיחסית לקשרים קודמים עם אנשים, הרשיתי לעצמי ממש להתקרב למישהו וגם נפגעתי מאוד(שזה לא כ"כ קרה לי בעבר)
מבחינת לימודים, שיניתי את הדעה הרבה פעמים ואני גם מרגיש שזה לא מתאים.
חשבתי על כמה כיוונים להמשך, אבל אני באמת לא יודע מה לעשות וממש קשה לי בחלק החברתי.
בעבודה הנוכחית, אני לא הולך להישאר.
יש לי כמה אפשרויות שחשבתי עליהן:
1. לנסוע לעבוד באילת בבית מלון, ככה אני גם אהיה ברשות עצמי וגם תהיה לי הזדמנות להכיר אנשים בגילי/ למצוא עבודה אחרת- ניסיתי כשהשתחררתי, לעבוד פעמיים בעבודות שישנים מחוץ לבית וזה לא הלך לי.
2. להמשיך בעבודה- שזה לא בא בחשבון
3. יש לי אפשרות לנסוע להדריך בארה"ב במחנה קיץ, אבל אני לא בטוח באפשרות הזאת- עשיתי את זה שנה שעברה וזאת הייתה חוויה טובה אבל סה"כ בינונית...
ריטלין אני לא יכול לקחת מסיבות רפואיות וגם לא קונצרטה.
אני כבר לא יודע מה לעשות- חשבתי שעם הזמן אני אתגבש אבל זה ממש לא קורה וחבל לי שהחיים שלי ככה מתפספסים....

Any991

New member
אני

חייב להגיב למה שכתבת ולנסות לעודד אותך קצת.
קודם כל, כאן יש מלא אנשים נחמדים ונראה לי שזו אחלה של פלטפורמה למצוא בה אנשים בני 20.
דבר שני, אתה לא היחיד ש"מחפש" את עצמך. זה מאפיין מאוד רחב של בני ה20+, בטח שגם כאן בפורום גם אם לכל אחד זה בא במימדים שונים-יש כאלה שיותר מוצאים את עצמם ויש להם רק דאונים קטנים ויש כאלה שפחות.
דבר שלישי, יכול להיות שאתה קצת פוחד אז לא חידשת את הקשר עם המדריך אבל יאללה, אני ממליץ לך לקחת נשימה עמוקה רגע ולחשוב מה בא לך-הכי אינסטיקנט שיש-היה לך טוב איתם? הרגשת בנוח? אם כן אז עדיף אולי לנסות להתקרב שוב ולנסות לגשר על מה שקרה. ואולי זה דורש אומץ ואנרגיות ועצבים, אבל בסופו של דבר זה אנשים שרואים וזה תמיד כיף לדעת שדיברת עם מישהו, אפילו ברמה הכי טכנית.
והדבר הכי חשוב זה שהחיים שלך לא מתפספסים-אתה כולה בן 23-לידיעתך יש אנשים שמתחילים ללמוד בגיל 25/26 וגם אז הם עושים טובה לעצמם שהם עושים את זה אבל לאט לאט הם מבינים פחות או יותר (ויותר לכיוון הפחות) איפה הם בדיוק..וזה גם לא עוזר אז הם לומדים עוד משהו ועובדים בעוד איזו שטות, ומכירים מישהי ונפרדים והכל בסדר, הכל רגוע..כי ככה זה פני הדור-עושים דברים חלקם בכיף וחלקם ממש לא ובעצם אם נפתח את זה, מחפשים את עצמם כל החיים וזהו-לא קרה שום דבר רע.

BreakOfDawn

New member
אחלה תגובה.

למעלה