לא יודע מה לעשות...

SugarMm

New member
לא יודע מה לעשות...../images/Emo201.gif

אולי זה לא משהו מעורר השראה, אבל זה משהו שיושב אצלי על הלב. אני כבר לא יודע למה קורים דברים ככה אצלי...למרות שאני לגמרי לא אדם שלילי ... כמה שאני רוצה להיות טוב לאנשים, וכמה שאני עושה זאת בפועל, כמה תפילות שאני שולח, וכל מה שאני עושה ביום יום.. אלה דברים שבסופו של דבר באים לי בהפוכה כלפיי מאותם האנשים!!! כמה שהייתי טוב לידיד טוב שלי לשעבר - הוא זרק אותי לעזעזל, ויותר לא ניזכר בי. המשפחה שלי, כמה שאני עושה דברים טובים, ואני בקושי נמצא לידם ביום יום -דבר אחד קטן מעיף להם את כל הפיוזים - מה שמתבטא בניבולי פה עליי, ורעל שבא כלפיי כל כמה זמן... זוגיות, זוגיות אני רואה אצל המון אנשים, גם כאלה שבכלל לא איכפת להם מהזוגיות וכל זה... יש להם! והם לגמרי לא חוזים אותו לעצמם, ולא מתפללים לזה בכלל... מה שאני לא עושה, אני מרגיש שנותנים לי פנדל להעיף אותי קיבינימט ברגע שמשהו קטן לא נראה למישהו. אני לגמרי לא מרגיש שלילי לגביי המעשים שלי. אני יודע שאני אדם טוב, ושאין עליי שום חארם, המצפון שלי נקי מכל רוע לב. אז למה ככה נראים החיים שלי? משפחה, חברים - כול אחד שנתתי לו חלק בעזרתי, החזירו לי ברוע וכעס!! אני לא מבין איפה נכנס פה המושג "נתינה", איפה בכלל נכנס הסוד - הרי אני עושה וחושב חיובי - גם עכשיו שאני כותב את זה! למה אני מקבל רע תחת טובה? וגם קשר זוגי, שתפילותיי הובילו אותי לכאלה אכזבות בדרך... מאז שכתבתי את החזון שלי, נכוויתי כבר מס' פעמים, ואני שואל: למה ?!?! למה ?!?! במקום להוביל אותי למשהו טוב, למה לעזעזל לתת הרגשה רעה? אני מרגיש שאחרי כל זה אני בניתי לעצמי דפוס של חוסר ביטחון לקשרים, למרות שזה מה שאני רוצה! אני כמעט כל שבוע יושב דמעות מחכה לפגוש את האדם הזה, מחכה שיבוא! איפה הוא?! אני אדם כזה שמח, כזה טוב לסביבה שלי, וככה אני מקבל בחזרה! כנראה לא שווה להיות טוב לאחרים, כי אנשים פחות טובים בעצם נראים לי האנשים שקיבלו אושר הרבה מאחרים - הטובים האלה...הנדיבים... סורי שאני ככה. זה מה שאני רואה בעצם אחרי הכל.

ע ו פ ר ה

New member
איש יקר../images/Emo24.gif

כבר בתחילת הדברים שלך קפצו לי המילים "אהבה עצמית". כשסיימתי לקרוא הבנתי שזה מה שאתה זקוק לו הכי הרבה. תלמד איך לתת לעצמך אהבה שאינה תלויה באיש. אם זה ע"י מדיטציה ואם זה ע"י עשייה של דברים שעושים לך טוב. תדאג להיות בסביבה שאתה אוהב להיות בה. מתוך שתתן לעצמך, תמגנט אנשים שעושים לך טוב. ארשום פה שני תרגילים בדמיון מודרך. עושים אותם כשנמצאים בהרפיה. אפשר לשים מוסיקה טובה ברקע ולהדליק נר . (לא חובה). תרגיל 1: דמיין שקרן אור יורדת מהגלקסיה ונכנסת לקודקוד שלך. היא מפלסת דרכה לתוך הלב. לקרן האור הזו יש אנרגיה של אהבה והלב מתחיל להתמלא. כשהוא מתמלא (קח זמן למלא אותו) באהבה, האנרגיה מתחילה לצאת מהלב ולמלא את כל הגוף. אחר כך את כל הסביבה שלך. אני מציעה לעשות את התרגיל הזה לפחות פעם ביום במשך שבועיים שלושה. ואז תבדוק מה קורה איתך. תרגיל 2: לדמיין שאתה יושב על ענף גבוה של עץ או אפילו על כוכב או על הירח. משם תצפה איך אתה מקבל אהבה. איך אנשים מתנהגים אליך יפה. איך אתה מלא באהבה. את התרגיל הזה אני נוהגת לעשות כשאני מרגישה בבאסה גדולה (מזל שזה קורה לעיתים מאוד רחוקות). אחרי שאני רואה את השיפור אני נכנסת לעצמי ומרגישה את הדברים מבפנים. תזכור שהדברים הקשים באים ללמד אותנו דברים. הם קודם כל מלמדים אותנו להיות יצירתיים, כי אנחנו צריכים להמציא איזה שהוא שינוי. דבר נוסף הם באים ללמד אותנו להיות קשובים לרצונות שלנו וללמוד את עצמנו טוב יותר. מאחלת לך ימים נפלאים. באהבה עופרה

חדשה7

New member
כאשר קורה לי שאני מאוכזבת מאנשים

ואחרי הכעס הראשוני שלי, העלבון והאכזבה - אני תופסת מרחק מהמצב ומתבוננת בו כאילו אינני קשורה אליו. לפעמים אני מנסה לדמיין איך כאמא הייתי מנחמת. לו בנך (אם יש לך) היה פונה אליך במצב כזה - כהורה היית חייב לעודד ולהראות לו נקודות אור, על אמת. כך אני נוהגת עם עצמי. מדמיינת אותי מרגיעה ומנחמת את בתי על אותה בעיה בה אני נמצאת. לי זה עוזר פלאים כי לכל בעיה שמופיעה בחיינו - מופיע יחד אתה הפתרון. כשיש לבני קשיים בביה"ס והצקות שלא ניתנים לפיתרון מיידי - אני מייעצת לו להתחבר באותם רגעים למקום פנימי ושקט בתוכו, לאלוהים שבו שמנחה אותו ולמצוא שם את השקט והרוגע. כי לא משנה מה קורה שם בחוץ - השקט והשלווה מתוכנו נובעים. האהבה האינסופית אופפת אותנו ונובעת מתוכנו כמעיין תמיד.

SugarMm

New member
תודה רבה לשתיכן!!! אתן מקסימות!!!

אני אפעל עפ"י העצות הנהדרות שלכן, ואכתוב על שיפור - אני רוצה לכתוב עליו בקרוב!! אני מאוד אוהב את הסביבה, אפילו זאת שלא כזאת טובה (לא בכוונה אליי), אבל גם מה שקשור למשפחה שלי, זה כאילו הם מנסים להוציא ממני את הרוע - בהכוח! עופרה, כתבת דבר נהדר לגבי הדמיון הדמיון המודרך של להסתכל מלמעלה על עצמנו באהבה! תודה רבה!

GMjoy

New member
שמעתי דבר מעניין שאפשר לעשות

וזה להדליק נר, ולשבת מולו בהנאה ולהביט בלהבה הקטנה שלו. לשבת ולחשוב על מטרה מסויימת שרוצים להגשים, וגם לדמיין, או פשוט לחשוב עליה ברגע שמביטים על הנר הדולק
מה שאני לא זוכר, זה איזה צבע נר בדיוק לשים חח עופרה, תעזרי לי בקטע הזה
אמרו שנר אהבה, או שזה נר אדום או ירוק - לא זוכר ממש.. בכל מקרה, ידידי היקר, תתעודד
קיבלת פה עצות נהדרת, ואני חושב שכל עוד אתה באמת אוהב את עצמך, ומצליח לראות הכל בצורת מבחן שמקדם, אז דרכך נעה בכיוון נכון.

ע ו פ ר ה

New member
נר שאתה אוהב להביט בו../images/Emo13.gif

ורוד מדבר על אהבה, אדום על עשייה, כחול על תקשורת סגול על ריפוי. ירוק על צמיחה. ולבן בעצם מכיל את כל הצבעים.
תבחר מה מתאים לך. אני לא יודעת אם יש חשיבות לצבע. באהבה עופרה

MyTaoWay

New member
אתה מזכיר לי את-

הסיפור שתרגמתי... אם באה לך תקרא, סיפור יפה ונכון... http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1277830 תקרא עוד משהו- http://www.hasod.co.il/articles/Ask_and_Allow.htm ואהם אתה מכיר את האתר הזה? http://www.hasod.co.il תקרא את המאמרים בו, ואם תצטרף לרשימת תפוצה- יגיע לך כל שבוע מאמר מעורר השראה... (= הבעיה שלך, לפי הספר שקראתי , היא - אתה צריך ''לשחרר את הרסן'' ... אממ איך להסביר לך את זה... אתה מייחס חשיבות רבה מידי לדברים שקוראים לך בחיים: שלפי מה שכתבת הם: *הנתינה שלך... (איכשהו בתת מודע אולי אתה נותן ורוצה גם לקבל) *הזוגיות שלך- אתה מייחס לה חשיבות רבה מידי... לדעתי אתה צריך ''לשחרר את המוח'' ממחשבות של ''החשיבות ה-רבה'' שאתה מקדיש לנושאים שכתבת... כשתשחרר יתרחשו דברים טובים,,, נס,,, אך הוא לא יתרחש בתוך שבוע,,, דרוש זמן לאמן את המוח... הערה-כל הדברים שכתבתי הם רק דעתי להודעה שאתה כתבת... מקווה שעזרתי... (= אם יהיו שאלו אני פה

למעלה