לא יודע מה לעשות..

לא יודע מה לעשות..

התגייסתי לפני חודש לשירות קרבי, עם רצון טוב. וכרגע כל מה שאני יכול לחשוב עליו זה איך לצאת, אני מרגיש לפעמים שכבר עדיף לי להתאבד מלהשאר שם, בלילות כשאני חושב על הצבא אני מתעורר עם בחילה, ורעד חזק כזה..הלילה זה קרה לי כשישנתי אצל חברה שלי, הפחדתי אותה המסכנה. כל הזמן אני עם מחשבות של פשוט לתת לעצמי כדור בראש ולסגור סיפור..ואין לי נשק בבית, אז להירגע אני לא עושה כלום כרגע. פשוט לא יודע מה לעשות..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גיוס מכביד

שומעים שאתה מודאג ונפחד, עוד לא יודע מה בדיוק קורה איתך, איך יהיה המשך השרות, מה יהיה, איך תהיה, איך תרגיש, איך תתמודד... וגם - איך לא להדאיג את האנשים הקרובים, את החברה ואולי גם את המשפחה. לפעמים כשפוחדים מהלא ידוע, מהחדש, מהשונה, יכול להיות שמחשבות מפחידות מתחילות להסתובב בראש, מחשבות מטרידות שלא נותנות מנוח, ומעוררות עוד מחשבות גם על התאבדות, ואז אולי הפחדים מתגברים יותר... אולי - אפשר לדבר עם חברים ותיקים יותר בשרות, או אפילו עם החברים החדשים, לשמוע מהם על המחשבות שלהם, על הרגשות, ואולי על איך מתמודדים.. וגם - מזמינים אותך לדבר איתנו כאן ולהמשיך לכתוב פה בפורום, וגם נזמין חברי פורום לשתף איך הם מתומדדים עם השרות הקרבי ועם הפחדים שעולים...

תגובה

אח שלי , אני מאמין שהחיים שלנו הם בדיוק מה שאנחנו בוחרים שיהיו אם תחליט שיהיה טוב אז יהיה טוב אבל אם תעסיק את הראש שלך בשאלות למה רע לי ואני כל כך מיסכן תפסיק לרחם על עצמך כך את החיים שלך בידיים תאמין שכל הסיפור הזה קטן עליך צבא זה סוג של משחק הכל הצגה ובסוף נישארות החוויות אז נער את עצמך צא מהסרט שביימת לעצמך תחשוב טוב תעשה טוב ויהיה טוב בהצלחה

למעלה