לא יודע מה לעשות...

YonBinTlv

New member
לא יודע מה לעשות...

נרשמתי לתלמה ילין ואני מנגן על גיטרה. אני לא יודע אם ללכת לשם כי אומרים שכולם אוכלים שם את כולם. חבר אמר לי שפותחים תיכון בכפר הירוק אנתרופוסופי, ושכדאי לי ללכת לשם כי גם שם לומדים מוזיקה, מצד שני יש את תיכון אלון. מצד אחד אני רוצה לנגן מצד שני אני לא רוצה שיאכלו לי את הראש

תעשה תשובה נשמה

לך לישיבה שם כולם עוזרים ואוהבים את כולם (רובם ככולם) אל תשרוף את הזמן שקיבלת בעולם הזה על הבלים..

XDDD

נכון,אתה צודק ללכת לישיבה לקרוא ספרים עתיקים לציית לחוקים ישנים...לא עדכניים שמונעים ממך לחשוב בשביל עצמך,להתפתח בחיים שלך... זה הדבר הכי טוב בשביל כל מוזיקאי או בשביל כל בנאדם בעל דעה עצמית חח ואללה אתה צודק XDDDDDDDDD למקרה שפיספסת-זה היה בכזווו ציניות ועוקצנות,תשאל אפילו את הרבי הוא יאשר לך את מילותיה של האתאיסטית הזו

לזאת עם הדובי.....

כשהשיהבים והזילזלים יגיעו תסתתרי מאחורי הדובי... הוא ישמור עלייך.. "אל תתן למי שאתה להפריע למי שאתה יכול להיות"

ואו

אתה שנון מאווד NOT הם לא יגיעו...תקלוט את זה כבר וגם אם כן...תאמין לי שאני לא אתחבא,אני פשוט יעמוד ויתפוצץ מצחוק למראה האנשים שמבקום לעשות משו יושבים ומתפללים להצלה במקום לנסות להיות שנון-לך תלמד משו מעניין...

פשוט לא יכולתי שלא להגיב על התגובה הזו

זה העולם הכי יפה ביקום. עולה המוסיקה הוא העולם הכי מדהים ולדעתי אם התקבלת לתלמה ילין אני חושבת שכדי לך לההישאר אתה יודע מה אחותי הייתה עושה כדי להתקבל לשם וואייי . זה באמת בצפר על רמה קצתתת אוכלים אותך שםם אבל לפחות תהיה לך רמה ושם טוב כשאתה בבצפר כזה כבוד !

תיכונים מומלצים

עירוני א' ת"א בליך ר"ג כפר הנוער מוסינזון תלמה זה תיכון אגוצנטרי, עם דרישות מאוד גבוהות.
ו-->
לזה שמעליי.

תשמע, אם אתה רוצה ממש להתפתח בתחום המוסיקה,

לך לתלמה ילין-אין דרך להתחמק מהשקעה. אם אתה רוצה להיות טוב במשהו אתה צריך להשקיע.:) אגב, יש לך שם יפה
[סורי. יש לי שריטה על השם יהונתן:)]

YonBinTlv

New member
ואללה תודה על התשובות אבל מישו כאן מכיר

מישהו שהלך לבית ספר זומר? איך האנשים שם? אפשר ללמוד איתם בסבבה?

אני מכירה

שמע בכל מקום שתגיע אליו יהיו אנשים חארות ושם זה לא יותר טוב..צפונים מנופחים מעצמם לרוב אבל יש שם גם אחלה חב'רה אתה רק צריך למצוא את אלו שמתאימים לך אם אתה באמת רוצה להתפתח במוזיקה-לך לתלמה..כי על דברים כאלו לא מתפשרים.. אם התקבלת למה שתבזבז את ההזדמנות הזו?

אני גם שמעתי שכולם "אוכלים" שם את כולם. אני

יודעת שבתיכון שלי יש מגמת מוזיקה ממש טובה :) גימנסיה ריאלית ראשל"צ אם אתה מכיר. [=

היי! אני מכירה חבר'ה מגימנסיה ריאלית ראשל"צ,

לא ידעתי שאת תיכוניסטית...חח:)

קרציבל

New member
מאחת שלומדת בכפר הירוק -

אין, אבל אין כמו מגמת המוזיקה שם. פשוט מדהים. המורים, התלמידים.. כולם עוזרים לכולם, מפרגנים. דיברתי עם ידיד שלי שלומד במגמה כבר שנתיים והוא אמר שזה הדבר שהכי עזר לו וקידם אותו. ובנוסף - הכפר הירוק זה כיף.

למעלה