לא יודע מה לעשות

davidkhen

New member
לא יודע מה לעשות

שלום רב, יש לי בעיה עם אוטו דפות חולון יש לי אוטו שברולט קווליר קופה 96, היתי במוסך UMI חולון לטיפול והתברר לי שהתושבות של המנוע גמורות, קבלתי הצעת מחיר מהמוסך בסך 2200 כולל עבודה וחלקים... אמרו לי שכדאי לי להתפנות לבעיה ולתקן אותה בהקדם. בקרתי באוטו דפות חולון לקנות מוצרים שונים, והתברר לי על ידי האחרי של המחסן חלקים של אוטו דפות, שאפשר וכדאי לי לעשות את התיקון אצלהם, כי ב-UMI סתאם גנבים ולוקחים המון כסף מאנשים... ב-UMI חולון הציעו לי לא לקנות חלקים חילופיים אלה מקוריים, בגלל שהחלקים (תושבות מנוע) החילופיים עושים רעשים, ואילו המקוריים הם בסדר. נתתי את ההצעה לאחרי מחסן אוטו דפות חולון בשם אקרם, והוא הציע לי לא להשקיע 2200 ש"ח על תושבות מקוריים, ושהחילופיים הם בסדר גמור, והעלות שלהם בערך חצי ממשה הציע לי מוסך UMI חולון. אחרי שנסיתי לברר על ידי אחרי מוסך ועובדיי מוסך, הבנתי שבאמת אין צורך לשלם פ-2 על חלקים מקוריים ואפשר לקנות תושבות חילופיים שהמחיר שלהם כולל עבודה היא בערך 1200 ש"ח. עשיתי את התיקון ב-אוטו דפות חולון, נסעתי כשבועים, והמנוע התחיל לעשות רעשים ... באתי במוסך אוטו דפות חולו ואמרתי שיש בעיה, הם בדקו ואמרו לי שעכשיו זה בסדר ... חזרתי אליהם כעבור חודש על אותו בעיה, וציינתי שאני לא יכול לבוא ולתקן אותו דבר 3 פעמים, ובקשתי ממנהלת הסניף מזל שאני לא מוכן ששוב יתקנו על ידי חלק אחר שגם הוא יכול להיות שלא תהיה בסדר, אבל מזל הבטיחה לי שהפעם יהיה הכל מצויין, ואם יקרה שוב בעיה עם התושבות, היא תדאג לי בצורה אחרת, והם הפעם החליפו לי בתושבת אחרת, ואמרו שהיה צריך לגדוח חורים ועכשיו הבעיה נפתרה ... המנהלת של אוטו דפות גם דאגה לי להוסיף באחריות עוד 3 חודשים... עברו עוד כחודשיים, ושוב יש לי אותו בעיה, מיהרתי לאוטו דפות חולון להגיד שיש שוב אותו בעיה והפעם הם מוכנים שאני ילך למוסך אחר, שיחליף את התושבות למקוריות, והם באוטו דפות יהיו מוכנים להחזיר לי כל הכסף ששילמתי להם, כולל העבודה. אני כמובן לא מוכן להוצאי עוד כסף על אותו חלקים, ולספוג את ההוצעות ... הם אמרו לי שזה יהיה מצויין גם אם אני יסים חלקים לא מקוריים, אני עשיתי הכל מה שהם אמרו לי באוטו דפות חולון (אקרם מנהל המחסן ואהרון מנהל המוסך) התקשרתי לפניות הציבור ודברתי עם מיכאל, וסיפרתי על בעייתי, והיא הבטיחה לחזור אלי אחרי הבירורים, והיא גם חזרה אלי ממש אחרי כשעתיים ואמרה שאני צריך ללכת ולהחליף את התושבות למקוריות, והאוטו דפות יחזיר לי רק על התושבות ששילמתי ולא על העבודה. היתי 5 פעמים בקשר לבעיה באוטו דפות חולון, בפעם האחרונה התקשרתי ודברתי עם מזל, היא אמרה לי שאני יגיע לסניף ושיתפלו באוטו, אך כשהיגעתי לסניף היא אמרה שצריכה לברר מה עושים איתי. הוצאתי המון עצבים בשביל להילחם ולהוכיח שהכן הבעיה הזאת בגלל התושבות שלהם, אני כן מרגיש שרימו אותי כי אני רוצה להדגיש! אני אמרתי לאקרם ולארון האחרים במחסן ובמוסך באוטו דפות ! אם התושבות החלופיות שהם מציעים לי הכן יעשו לי בעיות ורעשים כמו שאמרו לי ב-UMI, אז אני לא מוכן לעשות את התיקון. אני הדגשתי את זה מראש, אמרתי שאני לא רוצה לשלם פחות ושבסוף זה יעלה לי יותר השיקול שלי היה, אם הכן הם אומרים שזה סתאם זריקת כסף לתושבות מקוריות אז למה לי לזרוק סתאם כסף אני הסתמחתי במה שהם אמרו לי מפכינה מקצועית בתח שצריך להיות לי טענה כלפי האוטו דפות אם הם היו אומרים לי כמו ב-UMI שזה לא כדאי לשים את התושבות החלופיות, אז אני לא היתי שם. אבל הם שיכנעו אותי שזה ממש אותו הדבר, וש-UMI סתאם רוצים לגבות מחיר יקר על התושבות המקוריות. תודה מראש ומצפה להתייחסותכם המהירה

למעלה