לא יודע מה לעשות

KILLAR

New member
לא יודע מה לעשות

תראו אני באמת לא יודע מה לעשות אני תמיד עצבני ונימעס לי מכולם כבר אני לא יוצא החוצה לא כלום רק במחשב ועצבני תמיד לא מעצבנים אותי לא רבים איתי אבל עצבני כל הזמן

mor shani

New member
יקירי...

יכול להיות אולי שאתה לא אוהב את החברה שאתה נמצא איתה...? זה לא כל-כך נראה לי כי רשמת שנמאס לך מכולם ואתה עצבני אז... שכח מזה! תנסה למצוא לעצמך מטרה מסוימת לדוגמא בלימודים ותדבוק בה וככה לא תחשוב עם הפילוסופיה, משמעות ובולשיט כאלה שכמה שנמאס לך מכולם ואתה עצבני... חוץ מזה אני מציעה שתמצא משהו שמרגיע אותך למשל קח דיסקמן ולך כל פעם שאתה עצבני הליכה למשל בפארק ליד הבית שלך אומ משהו כזה... זו בטח רק תקופה שתעבור... אני מקווה שזה יעבור לך מהר... תכתוב לי מה קורה... מקווה שעזרתי ותזכור שאני תמיד פה בשבילך... אוהבת מור

אגסית

New member
זה בטח....

זה בטח שלב מעבר.....אני חושבת שלא צריך להתעמק בזה, גם לי יש לפעמים פעמים כאלה, אני פשוט מתרחקת טיפה, ואז מרגישה יותר טוב!!! אל תדאג בקשר לזה
ד"א-גלית-יש לך שם יפה.....גם לי קוראים גלית

KILLAR

New member
שאלה

תיראי אולי זה קורה לך לפעמים לי זה תמיד קם בבוקר עצבני בבית ספר עצבני תמיד

_GeHeNoM~HaCk_

New member
אצלי זאת אותה בעיה.............

אני כל הזמן עצבני ואני לא יודע אפילו על מי אני עצבני ורק שאני ליד המחשב אז אני נירגע.......

KILLAR

New member
ברוך הבא

ברוך הבאה למועדון העצבנים רק שלא תעלה עליי קריזה כי גם לי יש אחת

KILLAL (לא חינוכי )..

תראה מה תעשה, קח יום אחד חופש מהכל תבריז מבית הספר, תלך לאכול שווארמה אחרי זה לים, תחשוב על בחורות :0) תראה כמה החיים טובים בלי המורות המגעילות והמעצבנות בבית ספר, תשלים שעות שינה בבית ותאמין לי (אני עושה את זה כל שבוע) אתה תיהיה כמו חדש :0) . אוהבת ולא מתאהבת מיכל:)

לך .....

עצבנות זאת תכונה דיי לא נעימה אבל אתה יכול לנסות להמעיט אותה פשוט מאוד תעשה דברים שעושים לך טוב אם קורה שאתה מרגיש אתה מתעצבן אז פשוט תתרחק ממה שמפריע לך או שפשוט תחשוב טוב טו ב לפני שאתה אומר משהו כדי לא לפגוע האחרים....... וצריך להבין שלפעמים אולי דעות או התנהגות של אחרים אולי לא נראות לך אבל צריך לכבד כל אדם באשר הוא.... וכך גם ייכבדו אותך.... חוקרת

KILLAR

New member
הודעה לחוקרת

טוב כשכראת את ההודעה שלי היה כתוב שאני עצבני בלע קשר לכלום לא נוגאים בי לא מציקים לי אני פשות עצבני

RoadKill

New member
תלמד עברית

בלע= בלא נוגאים-נוגעים פשות- פשוט killar-killer

למעלה