לא יודע מה לעשות

patetta

New member
לא יודע מה לעשות

יש לי חברה כבר שנתיים וחצי.אני אוהב אותה והיא אותי.הבעיה היא שהרבה פעמים היא מתפרצת עלי בצורה לא פרופורצינאלית ולפעמים אפילו על דברים שוליים שלא מצדיקים מריבה.בזמן המריבה היא אומרת לי דברים קשים ופוגעים וכמו שהיא נדלקת ככה היא נכבית ואז לא רוצה לדבר על המריבה.לא על מה שהציק לה וגם לא לשמוע את הצד שלי.הדבר הזה יוצר אצלי משקעים ואני סוחב כעסים על מריבות מלפני 3 חודשים ויותר.ובגלל שהיא לא מסכימה לדבר על זה כשאנחנו שולם ובזמן שהיא כועסת אי אפשר לדבר איתה נוצרים ביננו משקעים ואני מרגיש שהדבר שוחק את החברות והאהבה שיש ביננו. מה אפשר לעשות לדעתכם

Cobe Anan

New member
להגיד לה בדיוק מה שאמרת לנו.

שאם היא לא תתמודד עם הדברים שיש לך לומר עכשיו, אתם עלולים להגיע למצב שבו היא תצטרך להתמודד עם זה שכבר לא יהיה לך מה לומר לה. לי זה היה נראה כמו סיבה מספיק טובה להתחיל לתקשר..

אחי אתם במסלול הנכון לפיצוץ

אל תתן לה ולא לך לשמור דברים בבטן כי דברים שנשמרים בבטן ייצאו אחר כך בבום שלא אתה ולא היא תוכלו לעצור אחת הדברים שהיא צריכה לעשות בתור בת זוגתך זה לשמוע גם את הצד שלך לתקשר איתך זוגיות זה לא רק בילויים יצאות וסקס זוגיות זה תקשורת הבנה התפשרות מטרה משותפת ואולי בחלק הראשון טוב לכם אבל החלק השני לפי מה שכתבת אין לך ולו במעט ולכן תיקח אותה לשיחה ואם היא לא רוצה לשמוע כנראה היא לא בשבילך ואני ממליץ לך במקרה הזה לחתוך ומהר כדי שלא אתה ולא היא תפגעו בהמשך הדרך

אם היא מתפרצת עליך על דברים

שלא מצדיקים מריבה זה כנראה כי יש אצלה גם כן משקעים שהיא לא אומרת לך, ואז מה שהיא מוציאה עליך זה רק את 'השטויות' מה שנקרא... תתפוס אותה פעם ותתעקש שתגיד לך את כל מה שמציק לה.. שימו שניכם את הקלפים על השולחן תדברו פתוח.. בלי שאומרים מה הבעיות אי אפשר לפתור אותן... וכשיש בעיות בקשר...מתישהו זה מתפוצץ...

למעלה