לא יודע מה לקנות

bruceee

New member
לא יודע מה לקנות

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל שיהיה... החבר הכי טוב שלי שבוע הבא ימלאו לו 18 שנים, ואני לא יודע מה לקנות לו הוא חבר ממש טוב ואנחנו מכירים הרבה שנים, אני רוצה לקנות לו משהו מיוחד וגם עוד כמה חודשים אנחנו מתגייסים ונפרדים אחד מהשני. הלכתי להסתובב בכל מיני חניות ופשוט לא מצאתי כלום. גם החבר שלי בואו נגיד שלא חסר לו כלום. בנוסף הוא גם חזר לפני שבועיים מחו"ל וקנה שם מלא מלא בגדים ככה שאני לא יכול לקנות לו בגדים, יש לו יותר מידי. יש לו גם מלא בשמים ובכלל יש לו הכל בחיים אני לא מוצא שום רעיון מה לקנות לו. נראה לי שהתקציב שלי עומד על 100-150, משהו בסביבות המחיר הזה מה אתם יכולים ליעץ לי לקנות לו??

תקנה לו או!

1) חולצה עם הדפס של תמונות שלכם! וכתוב שם "אחים לעד!" 2)תמונה שלך ושלו במסגרת עם משפט מפתח! 3)משקפי שמש 4)או שתזמין פיצה עליו לבית עם סרט ותראו את זה יחד זה גם כיף! 5)שעון חדש! 6)כובע מגניב עם משפט כמו "יש לי גג על הראש" פחחח ;) משהו כזה מקווה שזה עזר

יש לי רעיון משהו ../images/Emo45.gif פצצה

עכשיו ניגש לרעיון זה מאוד מקורי זה יאלה לך איזה 150-200 שקל תזמין חשפנית אליך או לאיזשהו מלון ויהיה סבבה לך על זה אני מקווה שעזרתי אגב אם אתה רוצה עוד רעיונות אז תגיד חופשי שאתה רוצה ואני יביא לך ים ראיונות מגניבים מקווה שעזרתי ליאור

bruceee

New member
אני צריך עוד רעיונות

לא ממש עזרתם לי :( כי יש לו שעון ממש יפה ויקר שהוא מאוד אוהב, משקפי שמש אי אפשר לקנות כי זה דבר שצריך למדוד לראות איך זה מתאים, הרעיון עם הכובע והחולצה לא ממש התלהבתי ממנו, אבל אני אחשוב על הרעיון עם התמונה. הרעיון עם הפיצה זה לא משהו מיוחד של יומולדת זה סתם כזה. ובקשר לחשפנית אני לא חושב שזה מתאים לו הוא לא ממש טיפוס כזה. אם אפשר אז עוד רעיונות בבקשה, אני ממש אודה לכם יש לו יומולדת עוד יומיים :)

צניחה חופשית!!!!!!!!!!

ושלא ידע מזה כלום תקשור לו תענינים ותביא אותו לצניחה חופשית!!!!!!!! ושתצנחו הוא יראה שלט על הרצפה מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אחלה של דבר!!!

bruceee

New member
אחלה רעיון

אהבתי את הרעיון, ממש יופי של דבר :) איך אני מביא אותו לביצוע? למה התכוונת שאמרת לקשור לו את הענינים ושלא ידע מזה? אתה יכול לפרט יותר איך בדיוק לארגן את זה? תודה

פשוט ביותר תשחק איתו משחק

שהולכםי לאן שהוא ותקשר לו תעינים תגיד לו שהולכםיל מקום משגע הוא יחשוב "נו טוב עוד ארוחה או בטח סתם הולכםי לסרט עם כל החברים" משהו כזה דפוק ואז הוא לא יע מה קרוה ותגיעו למקום של צניחה תעלו למטוס וכזה תוריד לו תכיסוי בצניחה עצמה ואז בוםםםםםםםם שיגעון!!!!!!!!!!1 או שפשוט תגיד לו שתאהל א רוצה לאמר לו מה זה וזהו

bruceee

New member
צניחה חופשית זה עסק יקר :(

ראיתי באיזה אתר אחד שזה עולה יותר מ200 דולר - יותר מידי כסף!

harisson

New member
אם אתה הולך על באנג´י

אני לא רוצה להיות "אבאל´ה" אבל אם אתה הולך על באנג´י תבדוק שיש להם רשיון, כי פעם הייתה כתבה במעריב והכתבה נפצעה בינוני מהחבל של הבאנג´י, חבל שהיומולדת יהרס בגלל זה... יש לי רעיון נחמד: איזה סוג מוזיקה הוא אוהב? רוק? דאנס? תנסה למצוא חברה שכותבת שירים אישיים לארועים (יש לא מעט כאלה), או תנסה למצוא כמה חבר´ה שאתה מכיר ויודעים לנגן ותנסו לארגן הקלטה של שיר, אתה תכתוב את המילים, והם ינגנו, ותקליטו למחשב (לא כזה סיבוך) ותערכו את זה (גם לר כ"כ מסובך) ותצרבו על דיסק, תכין עטיפה יפה, בספרון תכתוב תקציר על החיים של החבר שלך, ועוד כל מיני תוספות משלך, לחבר שלך יש הכל, אז יאללה ,העיקר שזה יהיה מקורי ! אם זה יהיה רוקי ומגניב והחבר´ה יודעים לנגן, זה יהיה סבבה! מקווה שהרעיון לא דבילי ושזה עזר לך ביי

וואי ...IT´S A HARD ONE

אממממ...........אממ.......אמ.מ...מ.מ.מ.מ.מ.מ........... אולי תיקנה לו משהו שימושי לצבא? משהו חיוני ושימושי. ככה הוא לא ישכח אותך. ואל תישכחו לשמור על קשר. גלית

למעלה